- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Bu bilgileri nereden edindiniz bilemem ama nerede ise hepsi hatalı
Tek doğrusu önümüzdeki yıl B grubu sınav yok
Lisans sınavı alan yani uzmanlık vb kurumlar için olan her yıl var düz memurluk çift yıllarda
Ama Ekim deki önlisans sınavı lisans sınavı Mayıs ta idi
Lisans mezunları isteseler de önlisans sınavına giremiyor zaten
Kpss sayfasına bakın daha ayrıntılı bilgi bulursunuz
A grubunda mı sınav yok demek istediniz? yoksa gerçekten B mi? bende bu bilgiyi nerden edindiniz merak ettim.
Ben üni okuyorum. Bu ekimdeki kpssye başvurabilir miyim? Hangi kısımdan gireceğim yüksek puan alırsam ne olarak atanırım, düz memurluk nedir ne iş yapar....
Lisans okuduğum için giremez miyimEğer lisans eğitimi alıyorsanız ekimdeki sınavın sizle alakası yok arkadaş yanlış anlamış.
Ekim ayında lise ve önlisans mezunları sınava girecek.
seneye inşallahLisans okuduğum için giremez miyim
B grubuna düz memur deyip durmayın rica ederim yaa.B den yani düz memurluk yok zira sınav Mayıs ta idi
Tüm sene kpss kursuna gittim ve 88 alabildim
Öğretmen ve iibf alan her sene var düz memurluk ve lise önlisans iki yılda bir
B grubuna düz memur deyip durmayın rica ederim yaa.
4001lere diyoruz biz düz memur diye.
En başta buraya yazmadan önce keşke bi ÖSYM'nin sitesine baksaydın arkadaşım.demişsin ki kpss lisans sınavı ekimde olacak diye duymuşsun sınav mayısta oldu sonuçları açıklandı.kpss ön lisansta daha bugün başvuru klavuzu yayınlandı ekimde olacak...ibf dediğin lisans düzeyi sen lisans mezunu olup Nasıl önlisans sınavına gireceksin...bu cevaplar için bile muazzam bi dua performansı bekliyorum senden.ayrıca ara ara ösym ye gir araştır ordan daha fazla bilgi edinirsin.Merhaba kızlar, birkaç sorum var cevaplarsaniz duaciniz olurum
1-)Kpss lisans sınavı bu yıl(2016) Ekimde yapılacak ve 2017de sadece önlisans için olacak diye duydum.Bu kesin mi?
2-)Ben İBBF mezunuyum hangi sınavlara gireceğim? Ve kazandıktan sonra hangi kurumlari secebilecegimiz nasıl belli oluyor? Suan için aklımda belirgin bir kurum yok çünkü.
3-)Önlisansdan girip yükselmeyi denesem biryere yerleşme şansım daha mı yüksek olur soru kolaylığı açısından? Ne önerirsiniz?
Ve son olarak
4-)Önümüzdeki yıl lisans sınavı yapilmayacagindan kitapları alıp hazırlanıp Ekim'dekine girmeyi düşünüyorum. Biliyorum kısa bir süre ama sizce şansım var mı? Kısa süre çalışıp kazanan var mı aranızdan?
Simdiden çoook teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?