6 haftalik hamileyim bebegimin kalp atışlarını duydum düzenli bi şekilde fakat yolc sac kesesini doktora sormadim oda bana söylemedi gözüküp gözükmediğini kalp atimi varsa besleniyor anlamina gelmez mi acaba sizce bi sorun var midir ?
Yani bu hafta gitsem görebilir miyim acaba benim ki ilk bebeğim hep bi şüphe acaba bişey mi olacak endişesi taşıyorum Allah a sığınıyorum ama o ne derse o olacak biliyorumBen bebegi görmeden önce asiri derece bel agrim olsu 4 gun sonra gittigimde kalp atislari duyuldu suanda da 6 hafta 1 günlüğüm insallah sende duyarsin
İnşallah bişey olmaz bu saatten sonra çok şükür kanamam olmadı şimdiye kadar ağrılarım da aşırı değil midem de bulanmadı me kadarlık olduğunu bilmediğim için normal mi bilmiyorum yarın gidersem tüm sorularıma cevap bulucam sanırım inşalah hayırlısıyla herşey yolunda giderEger doktorunuz bekleyin dediyse bekleyin gelin dediyse gidin doktorun dediklerine uyun aşırı kanamaniz olmadikca bi sorununuz olmadikca vajinal ultrason baktirmayin bence benim hafif lekelenmem olmuştu kanamam oldugunu anladim doktora gittim kese altinda hafif kanamam vardi karindan ultrasonla bakti ve ilac versi pregestron 1 hafta da kanamam geçti maşallah ben geçti mi diye gitmistim kanamami merak edip ama bebegimin kalp atislarini duydum Allahim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?