Bilgisi olan yazabilir mi

Inşallah Dua edicem sana inşallah sende görürsün amin :) kendine dikkat et en azindan bebisine bisi olsa bile ben yaptim benim yuzumden oldu demezsin asiri genel temizligi suan yapma günlük temizligini yap kendi vücud bakimina özen göster banyo yaparken oturarak banyo yap ya fa ayakta yapıyorsan karnina sicak suyu tutma basindan assa su aksin vajinani temiz tut akintilarini kontrol et ic kanaman olursa hemen doktora gidersin uyanik ol

Allah razı olsun senden güzel şeyler söylüyorsun dikkat ederim inş daha fazla iç kanama derken korktum o kısmı anlayamadım açıkcası

Çok şükür abdestli gezdiğim için orayı temiz tutuyorum daima tatlım akıntım fazla var ama eşime söyledim çarşamva gidelim diyor çarşamva gideyim olmazsa hakkımızda hayırlsı inşalalh herşey güzel olacak inşalalh

Korkma ic kanama derken rahim genisledikce kesen büyüdükçe belki kanaman olabilir icinde rahimde bu yuzden diyorum uyanik ol kontrol et ki kendini bisi olduğunda hemen müdahale edilebilsin Allah nasip ederse eder etmezse kalbi attigi halde alir onu bizden bilemeyiz bu yuzden hamilelikte olumlu seyleri aklinda tutmaya calis bende olumsuz bi insanim ama bunun sadece bana zarari oluyor bos yere stres yapiyorum o yuzden diyorum sana da

Kesinlikle öyle canım herşey ondan on bir ay bekledim bugün için inşalalh kucağımızda görmeyi de nasip edecek hamd olsun ona inşallah bebişleirmzi koklamak nasip olacak tatlım inşallah :)))

Inşallah 5 haftikken veya 5 .5 haftalikken falan bebegin gorunmemesi normal çünkü kesenin belli bir boyuta ulasmasi lazim ki minigin belli olsun agrin cok siddetli olmadikca biraz daha gec de gidebilirsin ama carsamba bi git bakalım ne dicek kasik agrin cok asiri seni rahatsız ederse kanaman ve buna eslik eden bulantin seni rahatsiz edecek derecede olursa mutlaka git inşallah mercimek tanelerimizi Allah bize bagislar bize bu yolda arkadas olurlar hayirli evlatlar olurlar amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…