Bence gayet iyiBugün 10 yumurtam toplantı iyimidir sizce yasim 27 hormonlarin güzel bazı kadinlarda 10 dan fazla acaba sıkıntı olurmu
İyi bence. Önemli olan kaliteli olması sayıdan ziyade.Bugün 10 yumurtam toplantı iyimidir sizce yasim 27 hormonlarin güzel bazı kadinlarda 10 dan fazla acaba sıkıntı olurmu
Peki ağrınız oldumu suan ben karnımı içime çekemiyorum agrim var bide afersiniz idrarimi yaparken zorlanıyorum bu normal bi surecmiMakul bir sayı ama sayıdan ziyade kaliteleri önemli.
İlk opuda 10 yumurtadan 4 tanesi olgun çıktı 1 tane embriyo elde edebildik negatif oldu, ikinci opuda 8 yumurtadan 6 tanesi olgun çıktı 3 tane embriyo elde edebildik. Nasip kısmet yani.
O karındaki acı ve ağrı bikaç gün devam etti idrar için de bol su içtim ben. Opudan sonra 8.gün regl oldum bütün ağrılar acılar sıfırlandı pamuk gibi oldumPeki ağrınız oldumu suan ben karnımı içime çekemiyorum agrim var bide afersiniz idrarimi yaparken zorlanıyorum bu normal bi surecmi
İcimi rahatlattiniz teşekkür ederimO karındaki acı ve ağrı bikaç gün devam etti idrar için de bol su içtim ben. Opudan sonra 8.gün regl oldum bütün ağrılar acılar sıfırlandı pamuk gibi oldum
Hiç hiç merak etme, gayet iyi… Benim 20 adet yumurta toplandı 10 tanesi kalitesiz cıktı 6 tanesi döllendi.. 5. Güne kadar hepsi 5AA kaliteydi zaten doktorda 6 tanesinin gereksiz olduğunu 4 tanesinin yeterli olduğunu söyledi 4 tanesi donduruldu şuanda. Benim opudan sonra ilk gün çok ağrım oldu, ertsesi gün hafifledi 3. Gün tamamen geçti. 5. Günde regl oldum.Bugün 10 yumurtam toplantı iyimidir sizce yasim 27 hormonlarin güzel bazı kadinlarda 10 dan fazla acaba sıkıntı olurmu
Anladım canım cok güzel özetlemisiin yorumunuz icin teşekkürler İnşallah sizde güzel sonuclar alirsinizHiç hiç merak etme, gayet iyi… Benim 20 adet yumurta toplandı 10 tanesi kalitesiz cıktı 6 tanesi döllendi.. 5. Güne kadar hepsi 5AA kaliteydi zaten doktorda 6 tanesinin gereksiz olduğunu 4 tanesinin yeterli olduğunu söyledi 4 tanesi donduruldu şuanda. Benim opudan sonra ilk gün çok ağrım oldu, ertsesi gün hafifledi 3. Gün tamamen geçti. 5. Günde regl oldum.
1 tane olsun kaliteli olsun, hadi bilemedin 2 o da ne olur ne olmaz diye.. İçini karartma çok güzel olucak inşallah sonuçlarAnladım canım cok güzel özetlemisiin yorumunuz icin teşekkürler İnşallah sizde güzel sonuclar alirsinizAllah kimsenin emegini bosa cikarmasin
Çokça Aminnnn güzel haberlerimizi veririz İnşallah1 tane olsun kaliteli olsun, hadi bilemedin 2 o da ne olur ne olmaz diye.. İçini karartma çok güzel olucak inşallah sonuçlarAllah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Arkadaşların dediği gibi sayısından ziyade tamamen kalitesi çok önemli. Örneğini verebilirim 36 adet yumurta toplandı hatta doktorum kistlerinin arkasında da vardı almadım dedi tamam dedim birdaha opuya gerek kalmayacak bi 10 adet net dondurulur diye düşünürken opudan sonraki gün aradılar ve sadece 6 tanesi işleme uygun dediler 30 tanesi çöp :) 5. Güne ise 4 adet gelebildi çok şükür AA kalitelilerdi tesellim bu olmuştu diyebilirim. İnşallah güzel sayıda embriyolarınız 5. Güne gider ve kaliteli olurlarBugün 10 yumurtam toplantı iyimidir sizce yasim 27 hormonlarin güzel bazı kadinlarda 10 dan fazla acaba sıkıntı olurmu
Evet oldu tabii, adet olana kadar genel olarak azalsa da devam etti ama idrarınızı yaparken zorlanmanız normal değil, devam ederse hemen servise gidin lütfen.Peki ağrınız oldumu suan ben karnımı içime çekemiyorum agrim var bide afersiniz idrarimi yaparken zorlanıyorum bu normal bi surecmi
Bugün daha iyim dün kötüydüm demek normalmis teşekkür ederim yorumunuz içinEvet oldu tabii, adet olana kadar genel olarak azalsa da devam etti ama idrarınızı yaparken zorlanmanız normal değil, devam ederse hemen servise gidin lütfen.
İnşallah canımArkadaşların dediği gibi sayısından ziyade tamamen kalitesi çok önemli. Örneğini verebilirim 36 adet yumurta toplandı hatta doktorum kistlerinin arkasında da vardı almadım dedi tamam dedim birdaha opuya gerek kalmayacak bi 10 adet net dondurulur diye düşünürken opudan sonraki gün aradılar ve sadece 6 tanesi işleme uygun dediler 30 tanesi çöp :) 5. Güne ise 4 adet gelebildi çok şükür AA kalitelilerdi tesellim bu olmuştu diyebilirim. İnşallah güzel sayıda embriyolarınız 5. Güne gider ve kaliteli olurlar
9 döllenenden 3.güne hepsi 5.güne 3ü 6.güne ikisi ulaştı bizde. Sizin de bence benzer şekilde olur yedekli olursunuz diye düşünüyorum bize de haber verin mutlaka merak ederizİnşallah canımanladim az öncede beni aradılar 8 embiryom döllendi dediler dün toplama olmuştu bu süreç nasil ilerler 8 tanesi 3 4 e dusermi acaba sabitmi kalir
Önemli olan sayıdan ziyade kalite. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Yaşın genç çoğu kalitelidir. Benim yaşım 37. 15 tane toplandı 10 tanesi döllendi ama 5.güne sadece 3 tanesi kaldı. Teste gönderdim bekliyorum. Sorduğumda yumurta kalitesi dedi embriyolog. İçin rahat olsun çok iyiBugün 10 yumurtam toplantı iyimidir sizce yasim 27 hormonlarin güzel bazı kadinlarda 10 dan fazla acaba sıkıntı olurmu
Cok teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alirizÖnemli olan sayıdan ziyade kalite. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Yaşın genç çoğu kalitelidir. Benim yaşım 37. 15 tane toplandı 10 tanesi döllendi ama 5.güne sadece 3 tanesi kaldı. Teste gönderdim bekliyorum. Sorduğumda yumurta kalitesi dedi embriyolog. İçin rahat olsun çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?