Bilgisi olan

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Arkadaşlar kafam çok karıştı yazmak istedim size ben normalde 30 günde bazen 31 günde adet oluyorum en son adet tarihim 26 Eylül , yumurtlamayı ayın 11ınde gördüm şimdi ben nezaman adet olmalıyım ? Bugün 31ıncı günüm 26 sından sayınca 🥹

Sabah bi karnım ağrıdı adet geliyo sandım gelmedi ara ara sağ kasık ağrısı var okadar ama adet mı bilemiyorum 😞

Bir kaç gün daha bekleyip kan verin bence.

Arkadaşlar kafam çok karıştı yazmak istedim size ben normalde 30 günde bazen 31 günde adet oluyorum en son adet tarihim 26 Eylül , yumurtlamayı ayın 11ınde gördüm şimdi ben nezaman adet olmalıyım ? Bugün 31ıncı günüm 26 sından sayınca 🥹
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir normalde

Şimdi tek tek saydım bi kaç ay öncesinide hep yumurtlamadan 14 gün içinde adet olmusum bu ay 2 gün geçmiş gösteriyor
Söyle takvim uygulamasına baktım oradaki geçmiş tarihlerime hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuşum 7-8 ay öncesine kadar öyle

Söyle takvim uygulamasına baktım oradaki geçmiş tarihlerime hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuşum 7-8 ay öncesine kadar öyle
Tamam o zaman 14 gün sonra demek ki ama 2 gün gecikmeye testte çıkması lazım cnm test yaptın mı

4 gün önce dayanamadım yapmıştım negatif tı dahada yapmadım bekliyorum

Amin cnm çok sağol benimde yarın regl günüm sende belirti varmıydı cnm gebelikle alakalı
Yoktı canım ayaklarım uyuşuyor oda adet zamanı hep oluyordu adet olacağım sandım ama dünden beri gelen giden yok sadece ara ara kasık apron oldu

Yoktı canım ayaklarım uyuşuyor oda adet zamanı hep oluyordu adet olacağım sandım ama dünden beri gelen giden yok sadece ara ara kasık apron oldu
Anladım cnm Allah gönlüne göre versin inşallah bende bekliyorum bende de hiç adet belirtisi yok ve sulu akıntı oluyo arada

Back
X