Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet gelir normaldeArkadaşlar kafam çok karıştı yazmak istedim size ben normalde 30 günde bazen 31 günde adet oluyorum en son adet tarihim 26 Eylül , yumurtlamayı ayın 11ınde gördüm şimdi ben nezaman adet olmalıyım ? Bugün 31ıncı günüm 26 sından sayınca![]()
OzAman daha 28 sı daha varYumurtlamadan 17 gün sonra adet gelir normalde
14 gün ya da 17 gün sonra oluyor cnmOzAman daha 28 sı daha var
Yani işte değişiyo kişiye göre ama ben mesela bi kere geç yumurtlamıştım o ay geç olmuştu adetimOzAman daha 28 sı daha var
Yani işte değişiyo kişiye göre ama ben mesela bi kere geç yumurtlamıştım o ay geç olmuştu adetimş
Söyle takvim uygulamasına baktım oradaki geçmiş tarihlerime hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuşum 7-8 ay öncesine kadar öyleŞimdi tek tek saydım bi kaç ay öncesinide hep yumurtlamadan 14 gün içinde adet olmusum bu ay 2 gün geçmiş gösteriyor
Tamam o zaman 14 gün sonra demek ki ama 2 gün gecikmeye testte çıkması lazım cnm test yaptın mıSöyle takvim uygulamasına baktım oradaki geçmiş tarihlerime hep yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmuşum 7-8 ay öncesine kadar öyle
Aaa cnm şimdi çıkar o zaman erken yapmışsın4 gün önce dayanamadım yapmıştım negatif tı dahada yapmadım bekliyorum
Ben bi sağlıksız gebelik yaşadım adetim bir gün gecikmişti adetin 2. Günü test yaptım silik çıkmıştı4 gün önce dayanamadım yapmıştım negatif tı dahada yapmadım bekliyorum
YaaBen bi sağlıksız gebelik yaşadım adetim bir gün gecikmişti adetin 2. Günü test yaptım silik çıkmıştı
Amin cnm çok sağol benimde yarın regl günüm sende belirti varmıydı cnm gebelikle alakalıYaaRabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
![]()
Yoktı canım ayaklarım uyuşuyor oda adet zamanı hep oluyordu adet olacağım sandım ama dünden beri gelen giden yok sadece ara ara kasık apron olduAmin cnm çok sağol benimde yarın regl günüm sende belirti varmıydı cnm gebelikle alakalı
Anladım cnm Allah gönlüne göre versin inşallah bende bekliyorum bende de hiç adet belirtisi yok ve sulu akıntı oluyo aradaYoktı canım ayaklarım uyuşuyor oda adet zamanı hep oluyordu adet olacağım sandım ama dünden beri gelen giden yok sadece ara ara kasık apron oldu
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallahAnladım cnm Allah gönlüne göre versin inşallah bende bekliyorum bende de hiç adet belirtisi yok ve sulu akıntı oluyo arada