Saç Rengi ve Saç Boyama bilgisi olanlar bakabilirmi-acil

SEL_MAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
148
29
68
saç rengim koyu kahve yüklediğim resme çok yakın
ben aldım loreal 9
saç rengimi bal köpüğüne yakın yapmak istiyorum
şimdi bu saça bu uygulanırsa nasıl bi renk çıkar ortaya diplerde boya yok bunuda belirteyim
boyamam lazım bu hafta

Eklentiler

• 2014-saç-renkleri-8.webp
    2014-saç-renkleri-8.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 341
  • Loreal-Excellence-Set-Boya-9-Sari-40327.webp
    Loreal-Excellence-Set-Boya-9-Sari-40327.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 671
İlk boyamada bal köpüğüne dönüştüremezsin kendi başına ..
ilk ay rengini aç sonra da bal köpüğü rengini uygula derim ..
Buarada kendi doğal rengin nedir ?

Kendin asla istediğin sonucu alamazsın.
Bence kuaföre git.

İlk boyamada bal köpüğüne dönüştüremezsin kendi başına ..
ilk ay rengini aç sonra da bal köpüğü rengini uygula derim ..
Buarada kendi doğal rengin nedir ?
resimler görünüyormu kahve olan saç rengim
diplerim sapsarı çıkarımı o korkutuyor beni
yoksa biraz açılsada rengim yeterli olacak bana

diplerimde boya yok rengim bir iki ton açılsada olur şimdilik
sadece anormal bir durum olmasında saçımda
dipler sarı uçlar kahve falan
olurmu öyle
Boyadıktan bir süre sonra olabilir çünkü sarı yıkandıkça açılan bir renk genelde ..
Kendin boyuyorsan biraz sabırlı olamalısın yoksa saçı kusturursun ..
Ben kendim boyarım hep çok fazla yanlışım oldu renk tonlama konusunda o yüzden ..
Küllü bir renk seçmediğin sürece 3 ay da oturmayacak ton yok boya iyi olduktan sonra

diplerimde boya yok rengim bir iki ton açılsada olur şimdilik
sadece anormal bir durum olmasında saçımda
dipler sarı uçlar kahve falan
olurmu öyle
Yok bence radikal bir fark olmaz. Çünkü saçının koyulunu tek kerede o kadar açacak kadar güçlü değil boya.
Bakır gibi olabilir ama. Yıkama süresini bakarak ayarlayabilirsin. Renk istediğin kadar açılınca hemen yıkarsın

Elinizde saatli bomba varmış gibi aciiilll demişsiniz:KK48::KK48:
Sanki ne olabilir..:KK55:

Konuyla alakalı ile..
Benim saçımda koyu kestane böyle bir cart sarısı alıp sadece bir tutam saçıma sürdüm..
Çok hoş bir renk değişimi oldu ama aslaaa o resimdeki sonucu elde edemezsin tek başına:KK45:

ben aldım loreal 9
şimdi bu saça bu uygulanırsa nasıl bi renk çıkar ortaya diplerde boya yok bunuda belirteyim
boyamam lazım bu hafta

Hiç riske girme kuaföre git,tutturamazsan saçlarını bir daha boyatmak zorunda kalırsan yanabilir.

Elinizde saatli bomba varmış gibi aciiilll demişsiniz:KK48::KK48:
Sanki ne olabilir..:KK55:

Konuyla alakalı ile..
Benim saçımda koyu kestane böyle bir cart sarısı alıp sadece bir tutam saçıma sürdüm..
Çok hoş bir renk değişimi oldu ama aslaaa o resimdeki sonucu elde edemezsin tek başına:KK45:
:D:D:D acil diye niye yazdım biliyomusun konuyu taşıyorlar hemen tabi diğer taraftan cevap yok burdan hemen cevap alayım diye
diplerde boya yokya ondan korktum ben dipler sarı uçlar kehve kalırmı diye

Öncelikle konun yanlış yerde muhtemelen taşınacak.

O rengi evde yapman biraz zor.
Saçına zarar vermeden kuaföre yaptır derim.
Zaten tek boyama ile tutturamazsın.

:D:D:D acil diye niye yazdım biliyomusun konuyu taşıyorlar hemen tabi diğer taraftan cevap yok burdan hemen cevap alayım diye
diplerde boya yokya ondan korktum ben dipler sarı uçlar kehve kalırmı diye

Ben boyamadım hiç tatlım saçımı sadece zamanında lisede röfle yaptırdıydım kuaföre okadar..
Bir kaç ay öncede işte saçımı uzatmak için birşeyler yapıyordum o yüzden görünmicek bir yerin ufacık bir kısmına biraz boya sürdüm dediğim gibi cart sarı kullandım boyayı ama asla çooookk fazla değişim olmadı benim doğal rengim koyu kestane..
Resim çekebilirsem koymayı denicem bi gör sende anca nekadar rengi değişti kendin gör:D

Ben boyamadım hiç tatlım saçımı sadece zamanında lisede röfle yaptırdıydım kuaföre okadar..
Bir kaç ay öncede işte saçımı uzatmak için birşeyler yapıyordum o yüzden görünmicek bir yerin ufacık bir kısmına biraz boya sürdüm dediğim gibi cart sarı kullandım boyayı ama asla çooookk fazla değişim olmadı benim doğal rengim koyu kestane..
Resim çekebilirsem koymayı denicem bi gör sende anca nekadar rengi değişti kendin gör:D
hmm senin kendi şacın rengiymş benim boya var saçta sadece diplerde yok

ben aldım loreal 9
boyamam lazım bu hafta
ilk önce saçının rengini açman gerekiyo buda çok basit palettenin açıcısıyla mesela sonra altın sarısı ile bal köpüğü rengini karıştırıp saçına uygularsan istediğin tona kavuşursun ben öyle yapmıştım iyide olmuştu.

Kızıllık olup olmaması saçın yapısına bağlıdır . koyu renk boyanın üzerine açık renk tutmaz bende daha önce denedim ama asla olmadı bence rahatsız edici bir fark olucak diye düşünüyorum. Eğer bu radikal değişimde kararlıysan önce kuaföre açtır sonra kendin boyamaya devam edersin ...

Back
X