- 23 Ağustos 2010
- 1.661
- 276
- 198
- Konu Sahibi farahnihal
konyada güzel restorannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bilen
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tapulu arsam var ama belediyede yol görünüyormuş, bununla ilgili ne yapılabilir, belediyeye dilekçe mi vermem gerek....
Tam bilgim yok ama bir ara duymuştum çoğu arazi kamulaştırıldı ve itiraz süreleri vardı itiraz edip arazi karşılığında para veriyorlardı sizin arazi de kamulaştırmaya denk gelmiş olmasın ? Belediyeyle görüşün bir an önce...
ya itiraz süresi geçti ise bizim arazinin yol göründüğünden hiç haberimiz yoktu düzenli olarak vergileride ödendi, öyle bir yerde ki aslında merkezde sayılır ama bulunduğu muhit hep imarsız, ama bütün araziler dolu tek boş bizimki..
ya itiraz süresi geçti ise bizim arazinin yol göründüğünden hiç haberimiz yoktu düzenli olarak vergileride ödendi, öyle bir yerde ki aslında merkezde sayılır ama bulunduğu muhit hep imarsız, ama bütün araziler dolu tek boş bizimki..
hayatım bizimde yaklaşık 1 dönüm arazimiz var 3. köprünün bağlantı yolu geçiyormuş üstünden. değerinin çok üstünde para vereceklermiş hatta arazi üzerindeki ağaç ev ne varsa onlar içinde para vereceklermiş
Yani kim nereden bilsin belediyenin boş araziyi kamulaştırdıgını vardır bununda bir sistemi. Belki geçmemiştir süresi geçse bile senin elinde tapun var belediyeye devretmediginde ortada hukuki yollara başvurursun en kötü ihtimalle sen vakit kaybetmeden belediyeye uğra bir an önce. Bütün tapularda yenileniyordu bu arada. birşeyler dönüyor ortada ama hayırlısı
yok ya bizim ki o kadar değerli değildir sanmıyorum arsayı kaptırmayalım yeter..
Yol görünüyor bilgisini nereden aldınız?
tapu annemin üstüne ben gitsem olur mu,yada annem bana vekalet versin arazi başka yerde çünkü..
Tapulu arsam var ama belediyede yol görünüyormuş, bununla ilgili ne yapılabilir, belediyeye dilekçe mi vermem gerek....