bilgisi olanlar yardim edebilir mi :(

beyazmelek0116

Yiğit eymenimmmm
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
866
1.110
33
Mrb kizlar. İlk hamileligim. Biraz zor geçti, 8. Haftadan 20. Haftaya kadar sürekli kusma şikayetim vardi ama oglusumun sagligi , kilosu hep iyiydi. 1 ay önce 4 boyutlu usg cekildik, herşeyi normal kilomuz 760 gramdi. 1 ay sonra kontrole gittiğimizde 1400 gr olumsuz,.haftamizla uyumlu, güzel kilo almis bebis dedi drumuz ama suyun az dedi :KK43: ilk defa boyle bisey dedi, detayli usg te gönderdi. Radyolog bazi Dr lar için normal, bazilari için sinir da suyun dedi. Dr um 2 hafta sonra kontrole cagirdi, pek su icmezdim ama 2 gündür
en az 3 lt su, sut, yyoğurt, peynir, meyve yiyorum. Suyu az denilip bana moral ve tavsiye verebilecek arkadaslardan yorum bekliyorum. Bu arada bebisim çok hareketli

Bol bol su iç canım bide havuc suyu iyi geliyor djye duydum bende amniyosentez yaptırdım bende bol suyla havuc suyu icmistim

Canim suyu bol ic. Yads seni susatacak seyler ye helva zeytin tatli gibi her odaya da su koy gordukce icersin. Banada suyun fazla. Siviyi az ic demislerdi.

bir arkadasimin 35. haftasinda suyu cok azalmisti dr cok sivi tuket demis 37 haftasinda tekrar muayeneye gitti suyu normale donmus demis dru canim suan 38 haftalik suyu hala normalmis..

Canım burda bi arkadaşada suyun az demişler 1 hafta boyunca her gün havuç suyu içmiş şimdi normale döndü çok şükür.. Havuç suyu iç bol boll

Kizlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 10 gün sonra gideceğim Dr a. İnşallah normal der.
Dr detayli usg ye gönderince internetten arastirdim, havuç suyunu okudum, iceyim mi dedim ama içme, sakin kur falanda yapma dedi. Kararsiz kaldim. Havuç suyu değilde, havuç yesem olur mu acaba :)
hareketlerinde azalma olur su azalinca yaziyo ama yiğidim kıpır kıpır çok şükür :emir_bebek::KK9:

Kizlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. 10 gün sonra gideceğim Dr a. İnşallah normal der.
Dr detayli usg ye gönderince internetten arastirdim, havuç suyunu okudum, iceyim mi dedim ama içme, sakin kur falanda yapma dedi. Kararsiz kaldim. Havuç suyu değilde, havuç yesem olur mu acaba :)
hareketlerinde azalma olur su azalinca yaziyo ama yiğidim kıpır kıpır çok şükür :emir_bebek::KK9:
Canim havuc hakkinda bilgim yok ta benim kuzenimede suyun az demislerdi. Sonra gittigi kontrolde normal demislerdi suyu icin. Dunde dogum yapti masaAllah cokda saglikli bebegi bugun cikacaklar hastaneden. Normal dogum

Canim havuc hakkinda bilgim yok ta benim kuzenimede suyun az demislerdi. Sonra gittigi kontrolde normal demislerdi suyu icin. Dunde dogum yapti masaAllah cokda saglikli bebegi bugun cikacaklar hastaneden. Normal dogum

Allah anneli babali büyütsün canim. İnşallah bizlerde saglikli zamanında aliriz kucagimiza bebislerimizi. Daha dogmadan, cooookk alistim ona. Rabbim bizi ayirmasin :KK68:

Kizlar az önce farklı bi Dr dan geldim. Suyun güzel, az değil dedi. Buda 1 hafta geriden geliyor dedi :) bu drlar illa bisey soylicek. 2 hafta önden yada geriden olması önemli değil dedi, daha önceden hastanede calismis biri olarak çok önemli olmadigini biliyodum zaten
Kocam küçücük doğmuş, oglusumda babasina benzeyecek herhalde :KK68:

mrb arkadaşlar. bugün suyun sınırda diyen dr a kontrole gittim. çok şükür suyum iyiymiş. oğluşumun kilosuda gelişimide gayet iyi. 1-2 hafta geri denilmişti, şimdi bikaç gün öndeyiz bile. su içmeyi ihmal etmeyin kızlar

X