Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acil

Dün de paylaşımda bulundum ben eşimden boşanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var haliyle nasıl geçinicem bilemiyorum çalışamıyorum bebeğimden dolayı bırakıcak kimsemde yok baya oluyor bi hanım arkadaştan duydum bileziklerini bankaya yatırmış ve her ay da para alıyormuş öyle demişti bilenler varmı bunun Aslı astarı tam olarak nedir 6 bileziğim var toplam 12 milyar falan eder herhalde bankaya versem ne kadar para verir o parayla geçim sağlayabilir miyim bilgisi olan ablalarım yardımcı olur musunuz nolur
Hayır tabii ki, bozdurup faize yatırsanız bile 12 bin TL'nin faiziyle geçim sağlayamazsınız.

Kalacak yeriniz var mı? Belki kendi evinizde çocuk bakabilirsiniz.

12.000 liranın aylık faizi 100 lira civarı bi şey olur.

aileniz yok mu?

sadece faizle geçinebilmek için bankaya minimum 350-400 bin civarı birşey yatırmak gerekiyor. ortalama 3000-3500 civarı faiz getiriyor onlar da. ki bunu da çok uygun kirada yada ailenizle oturduğunuzu varsayarak söylüyorum.
12bin tl hiçbirşey kazandırmaz.

12 bin TL'nin aylık faizi 100-140 TL arasında bişi getirir
yani böyle bir şey mümkün değil maalesef.

keşke dediğiniz gibi 12 milyar olsaydı :KK45:

Dün de paylaşımda bulundum ben eşimden boşanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var haliyle nasıl geçinicem bilemiyorum çalışamıyorum bebeğimden dolayı bırakıcak kimsemde yok baya oluyor bi hanım arkadaştan duydum bileziklerini bankaya yatırmış ve her ay da para alıyormuş öyle demişti bilenler varmı bunun Aslı astarı tam olarak nedir 6 bileziğim var toplam 12 milyar falan eder herhalde bankaya versem ne kadar para verir o parayla geçim sağlayabilir miyim bilgisi olan ablalarım yardımcı olur musunuz nolur
12 milyara çok gelmez canım benim 20 nin üstünde var 200 felan geliyor vadeli ..vadesiz daha kotu yanı ona güven geçim olmaz

Ailenize gidin. Babanızda başlangıçta tepkili davransa da zamanla alışır yapacak birşey yok. Bir işe girersiniz zamanla çocuğunuzla küçük bir eve çıkarsınız.Allah yardımcınız olsun.

Babamdan dolayı anneme gidemiyorum kalacak başka bir yerim yok

Allah yardımcın olsun kızım anlaşılan zor durumdasın. 4 aylık kızınla bunları yaşaman çok üzücü. Evi sen terk etme bırak o terk etsin. Sonrasında belki devlet yardımlarına başvurabilirsin? Belki bu konuda bilgisi olan vardır...

100-130 arası bişey getirir malesef
Bosanınca nafaka alabilirmisiniz veya kadın sıgınma evine mor catıya vs yerleşseniz ?

Çok yeni annesin acaba logusa surecini mi yasıyorsunuz yavrunuz cok kucuk biraz sabırla gitmeyecek gibi mi onu birakip ise de giremezsiniz .bosanmama durumunuz soz konusu ise biraz sık disini canim.. bileziklerine de sahip cik gelecekte bi nebze olsun iyi gelir üzme kendini hersey elbet yoluna girer ama oyle ama boyle dua et sabret hic olmadı annene yakın ev tut ise gir....o bakar bebege.

Back
X