- 23 Ağustos 2019
- 737
- 473
- 53
- 27
- Konu Sahibi melekk03800
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabii ki, bozdurup faize yatırsanız bile 12 bin TL'nin faiziyle geçim sağlayamazsınız.Dün de paylaşımda bulundum ben eşimden boşanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var haliyle nasıl geçinicem bilemiyorum çalışamıyorum bebeğimden dolayı bırakıcak kimsemde yok baya oluyor bi hanım arkadaştan duydum bileziklerini bankaya yatırmış ve her ay da para alıyormuş öyle demişti bilenler varmı bunun Aslı astarı tam olarak nedir 6 bileziğim var toplam 12 milyar falan eder herhalde bankaya versem ne kadar para verir o parayla geçim sağlayabilir miyim bilgisi olan ablalarım yardımcı olur musunuz nolur
belki de 12 milyardır ama biz otomatik olarak bin diyoruzdur12 bin TL'nin aylık faizi 100-140 TL arasında bişi getirir
yani böyle bir şey mümkün değil maalesef.
keşke dediğiniz gibi 12 milyar olsaydı![]()
Babamdan dolayı anneme gidemiyorum kalacak başka bir yerim yokHayır tabii ki, bozdurup faize yatırsanız bile 12 bin TL'nin faiziyle geçim sağlayamazsınız.
Kalacak yeriniz var mı? Belki kendi evinizde çocuk bakabilirsiniz.
12 milyara çok gelmez canım benim 20 nin üstünde var 200 felan geliyor vadeli ..vadesiz daha kotu yanı ona güven geçim olmazDün de paylaşımda bulundum ben eşimden boşanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var haliyle nasıl geçinicem bilemiyorum çalışamıyorum bebeğimden dolayı bırakıcak kimsemde yok baya oluyor bi hanım arkadaştan duydum bileziklerini bankaya yatırmış ve her ay da para alıyormuş öyle demişti bilenler varmı bunun Aslı astarı tam olarak nedir 6 bileziğim var toplam 12 milyar falan eder herhalde bankaya versem ne kadar para verir o parayla geçim sağlayabilir miyim bilgisi olan ablalarım yardımcı olur musunuz nolur
Maalesef var ama kalamıyorum oradaAileniz yok mu hic ilk zaman için yanında kalabileceginiz?
12.000 * 0,0001= eline her ay bi kac kurus gecer imkansiz....
12 milyara çok gelmez canım benim 20 nin üstünde var 200 felan geliyor vadeli ..vadesiz daha kotu yanı ona güven geçim olmaz
Babamdan dolayı anneme gidemiyorum kalacak başka bir yerim yok
Çok yeni annesin acaba logusa surecini mi yasıyorsunuz yavrunuz cok kucuk biraz sabırla gitmeyecek gibi mi onu birakip ise de giremezsiniz .bosanmama durumunuz soz konusu ise biraz sık disini canim.. bileziklerine de sahip cik gelecekte bi nebze olsun iyi gelir üzme kendini hersey elbet yoluna girer ama oyle ama boyle dua et sabret hic olmadı annene yakın ev tut ise gir....o bakar bebege.Dün de paylaşımda bulundum ben eşimden boşanmak istiyorum fakat 4 aylık bebeğim var haliyle nasıl geçinicem bilemiyorum çalışamıyorum bebeğimden dolayı bırakıcak kimsemde yok baya oluyor bi hanım arkadaştan duydum bileziklerini bankaya yatırmış ve her ay da para alıyormuş öyle demişti bilenler varmı bunun Aslı astarı tam olarak nedir 6 bileziğim var toplam 12 milyar falan eder herhalde bankaya versem ne kadar para verir o parayla geçim sağlayabilir miyim bilgisi olan ablalarım yardımcı olur musunuz nolur