Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarrrr adetim 3 gün gecikti. Hastaneye gitti kan verdim beta 205 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim 1774 çıktı. Bu yükselme normalmi salı günü randevum var ama sabirsizim bilenler ?
Kizlarrrr adetim 3 gün gecikti. Hastaneye gitti kan verdim beta 205 çıktı 3 gün sonra tekrar kan verdim 1774 çıktı. Bu yükselme normalmi salı günü randevum var ama sabirsizim bilenler ?
Evet çok güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Betanın 2 günde bir yapılan testlerde 2 katı olması beklenir. Yani sizin 205 ise 2 gün sonra 410 dan 2 gün sonra 820 olması beklenir sizinkide bunun üstünde gayet iyi