Bilgisi olanlardan yardım. ..Avukatlar..

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Arkadaslar arkadaşımın eşi 2 yasindaki kızını alıp kaçmış memleketine.Evlenmeden once psikolojik tedavi gormus kadın ve çocuğa zarar veriyormus malesef görücü usulu .Arkadaşımdan için darp etti beni diye uzaklaştırma cikarttirmis kadın. Mahkeme bu durumda çocuğu kime verir? bu arada çocuğun kolunu dişlerini kirmis gözü kanlı falan arkadaşım konduramadi önce sanırım sonra rapor falan alınmış bebegin darp raporu.

Ellerinde bebegin darp raporu var işte. Bebeği de kaçırmış pislik. arkadaşım çaresiz bekliyor mahkemeyi
Beklemesine gerek yok polise ve savcıya gidip durumu tekrar anlatıp çocuğu mahkemede once kurtarması lazım arkadaşının.

Uzaklaştırma kararı çıkartmak için somut delil (darp raporu) olması gerekir, demek ki arkadaşınız eşini hakikaten darp etmiş ki uzaklaştırma kararı çıkartılmış.
Yazık ya olan çocuğa oluyor.
Çocukta darp ediliyorsa savcılığa başvurulabilir sanırım

Sahit cok onemli,annesinin cocugu dovdugunu goren komsu,bakkal falan var mi?
Hakim sahitlere cok onem verir.Benzer durumda Baba siddeti ispat edemedigi ve kadinin buyuk oyunculugu yuzunden velayeti anneye verilen bi olaya sahit oldum.

Sahit cok onemli,annesinin cocugu dovdugunu goren komsu,bakkal falan var mi?
Hakim sahitlere cok onem verir.Benzer durumda Baba siddeti ispat edemedigi ve kadinin buyuk oyunculugu yuzunden velayeti anneye verilen bi olaya sahit oldum.
ciddi misiniz bu çok acımasızca amabebeğin darp raporu var bu arada

ciddi misiniz bu çok acımasızca amabebeğin darp raporu var bu arada

Evet maalesef cocuk su anda annesinde .
Hakim hakliligini kanitlayamayanlarin hakli oldugunu bilemez bunun icin babanin kanitlarla hakimin kararini etkilemesi gerekiyo .

Darp raporuyla savciliga basvurup annesinin bebegi kacirdigi icin suc duyurusunda bulundu mu? Annenin ve bebegin yeri belli mi? Dava dosyasina illa ki koymustur raporu ama sahitlerle de desteklerse hakimin ikna olmasi kolaylasir.
Türk toplumunda 'anne melektir,cocugunu dovmez' algisi cok yaygin ,onun icin sahit cook onemli.

Annenin darp ettiğine dair bir raporsa bebeği arkadaşınıza verirler diye düşünüyorum.

Dosya üzerinde iyi çalışılır ise çocuk kurtarılir. Benzer bir olayda çok uğraştım ve çocukları kurtardim. Zeki bir avukat bulun. Bosverirseniz çocuk çok zarar görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…