- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
Beklemesine gerek yok polise ve savcıya gidip durumu tekrar anlatıp çocuğu mahkemede once kurtarması lazım arkadaşının.Ellerinde bebegin darp raporu var işte. Bebeği de kaçırmış pislik. arkadaşım çaresiz bekliyor mahkemeyi
Bebeğin darp roporu var mı dediniz yanlış mı okudumellizan sordum darp etmemiş kesinlikle çocuğu alıp gitmiş ve dava açmış uzaklaştırma vermişler arkadaşıma .olan hep çocuklara oluyor
ciddi misiniz bu çok acımasızca amaSahit cok onemli,annesinin cocugu dovdugunu goren komsu,bakkal falan var mi?
Hakim sahitlere cok onem verir.Benzer durumda Baba siddeti ispat edemedigi ve kadinin buyuk oyunculugu yuzunden velayeti anneye verilen bi olaya sahit oldum.
ciddi misiniz bu çok acımasızca amabebeğin darp raporu var bu arada
Annenin darp ettiğine dair bir raporsa bebeği arkadaşınıza verirler diye düşünüyorum.Arkadaslar arkadaşımın eşi 2 yasindaki kızını alıp kaçmış memleketine.Evlenmeden once psikolojik tedavi gormus kadın ve çocuğa zarar veriyormus malesef görücü usulu .Arkadaşımdan için darp etti beni diye uzaklaştırma cikarttirmis kadın. Mahkeme bu durumda çocuğu kime verir? bu arada çocuğun kolunu dişlerini kirmis gözü kanlı falan arkadaşım konduramadi önce sanırım sonra rapor falan alınmış bebegin darp raporu.
Dosya üzerinde iyi çalışılır ise çocuk kurtarılir. Benzer bir olayda çok uğraştım ve çocukları kurtardim. Zeki bir avukat bulun. Bosverirseniz çocuk çok zarar görür.Arkadaslar arkadaşımın eşi 2 yasindaki kızını alıp kaçmış memleketine.Evlenmeden once psikolojik tedavi gormus kadın ve çocuğa zarar veriyormus malesef görücü usulu .Arkadaşımdan için darp etti beni diye uzaklaştırma cikarttirmis kadın. Mahkeme bu durumda çocuğu kime verir? bu arada çocuğun kolunu dişlerini kirmis gözü kanlı falan arkadaşım konduramadi önce sanırım sonra rapor falan alınmış bebegin darp raporu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?