- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Hangi diziiiTelevizyonda bir dizi, dizide de birbirine asik iki sevgili var. Nasil da imrendim ve "Allah'im ne olur aynisini yasayayim" dedim icimden.
Bilin istedim.
Bildiğimiz iyi olduTelevizyonda bir dizi, dizide de birbirine asik iki sevgili var. Nasil da imrendim ve "Allah'im ne olur aynisini yasayayim" dedim icimden.
Bilin istedim.
Hangi dizi bu arada? :)
Hangi diziii
larissa ve burak mı:)) benim favorim onlar da:))Ben de Instagram'da takip ettiğim bir çiftinkinden istiyorum. Benimkini de bilin o zaman
Sukur bende o aşkı yaşıyorum bilin istedimne güzel konu olmuş. Amın kızlar Rabbım istediğiniz gibi bir aşk nasip etsin
Yok ben o kadar çok takipçili hesapları takip edemiyorum. Çok fazla reklam alıyorlar samimi gelmiyor o yüzden. Ama bir inceleyim bakalım larissa'nin hesabinilarissa ve burak mı:)) benim favorim onlar da:))
insallah yasarsin bu dedigini ama kucuk bir not; hic birsey gozuktugu gibi degildir :)
Şimdi aklıma bir söz geldi.leylala Mecnun olalım derken safiye ve fail oldukinsallah yasarsin bu dedigini ama kucuk bir not; hic birsey gozuktugu gibi degildir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?