bilin istedim

m_ozi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
2
0
36
Denizli
arkadaşlar, hayatımın en büyük kazığını yedim adana imalatı güldiker - cassara mobilya, sakın ola yanından bile geçmeyin, yalanın bini bi para dediklerinden ....

geçmiş olsunçok zor biliyorum bende aynı durumdayım bu marka değil ama çok çok zor ve kötü bir durum

canım şimdi baktım sitesinde 2 yıl garantili yazıyor ne oldu ki*

Son düzenleme:
teşekkür ederim, neler olmadı ki kumaşta sararma sonra değişime gitti kırık mobilya geldi, değişecek dediler, tamir edilip geldi, kumaş bize gösterilenden farklı daha neler neler, dedim ya adamlarda yalanın bini bir para, kazandıkları haram parayı evlerine nasıl sokuyorlar, kul hakkı bilmez mi bu insanlar anlamıyorum

bnde adanadayım,üzüldüm senin adına,şimdi sitesine baktımda ürünleri de güzelmiş demekki aldanmamak gerekiyor.paylaştığın iyi oldu

Geçmiş olsun ve aynı zamanda sagolun paylaştığınız için bende Nasipse Mart ta Izmir den Adanaya gelin geliyorum malum sürekli mobilya bakıyorum şu an gelecek hafta alacağız nerelerde fiyat uygun modeller güzel hiç bilmiyorum önerileri olan var mı :)

arkadaşım cok gecmıs olsun ...kötü bir durum elbette ..bende 2016 gelını olarak ıstanbuldan osmanıyeye gelın gıdıcem allah nasip ederse.benımde sızın fıkılerınıze ıhtıyacım var bende yaptırmayı düşünyorum fakat işinin ehli bır yer olması gerek.şimdiden araştırma yapıyorum..

Aslında iyi mobilya yaptıklarını duymuştum Güldiker'in ama demek ki değilmiş.
Bu arada konu 2013 yılından hortlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…