- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
canım senin gözün biraz açılmış bazı şeyleri farketmişsin ama
asıl ayrıldıktan sonra olaylara sakince bakıldığında anlaşılıyor herşey.
bende senin gibi düşünürdüm,ne kadar özgüveni yüksek
kendini ne zannediyor,ben yetersizim,ben eziğim,ona yetişmek için
istediği kız olmak için kendimi paralardım,sonra patladım dayanamadım ve ayrıldım.
sonra farkettiğim tek şey onun aslında KOMPLEKSLİ olduğuydu.
ve bütün bu eziyetleri,kendi yetersizliğini kapatmak için yapmasıydı.
tabi bunu anlamam yıllarımı geri getirmedi,üstelik psikolojimi bozdu.
böyle şeyleri düşündüğüne göre artık ayrıl bence. sevmiyorsun belli
eşin ya da nişanlın bilemiyorum o mu talep etti kapanmanı?
evli misiniz?
bu cevaplarn benim icin önemli
Bende tam buna benzer bir şey yazacaktım.
Bir insan devamlı belli hasletlerden bahsediyorsa orada bir problem vardır.
"İtaatkar olsun, maddi anlamda ayakları yere bassın, güzel olsun." gibi.
O beyefendi bu konularda bazı problemlere sahip. olduramadıklarını Siz de görmek istiyor.
Sizin bir gülüşünüz veya merhametli oluşunuz veya elleriniz Onu Size bağlamalı.
Size ait bir özellik ona sıcak gelmeli. Böyle eş olunur.
Sizin konularınız da tarafların sözleşme üzerinde konuşması gibi bir hava seziyorum.
Madde 1: Bana kefil olsun.
Madde 2: İtaatkar olsun.
İşiniz, eğitiminiz, paranız, güzelliğiniz bir kenara atılınca bu adam Size aynı ışıltıyla mı bakıyor?
"Olsun hayatım. O da eksik olsun." diyebilecek biri mi?
Aksi halde şartlarla hayat geçer mi bilmiyorum.
Bir fikrim var eş adayına de ki ;
İşten çıkarılacaağım durumlar ii gitmiyor de bakalım ne diyecek bu şekilde onun ne oldugunu öğrenirsin
eviliyim bir tanede oğlum var 2 yaşında, hayır eşim talep etmedi...eşimden once bir erkek arkadaşım vardı evlenmeyı duşunuyorduk aılesı ve kendı ıstedığı için kapanmamı teklıf ettı bende isteyerek kabul ettım belkı benım için vesile olur sonuçta Allah ın emrı dedım ve kapandım sadece 1 hafta sonra kapalı olmayı yapamadım ve ayrıldık, normalde acık gıyınen bırı değilim ama başı kapatmak çok farklıymış ne istediğini nasıl olmak ıstedığını bılmek çok onemlı...şimdi ki eşim senın erkek arkadaşına benziyor hep bakımlı olmamı ıster herkese bır kulp takar o yüzden bende hep dıken ustundeyımdır, herkese bir şey soyluyorsa bu adam benı nasıl beğendı dıye...hep çalışıyorum hem anneyım hemde ev işlerine koşturuyorum yınede kendıme çok ozen gösteriyorum göstermek zorundayım, bazen yoruyor bu benı ama mutluyum
Ya arkadasım omrunu torpulucek adammı arıyosun ...bırak gıtsın ..Bak uyarıyımde sen bu adamla ılerde ne yapıcaksın evlılık bu ya sen hergun evde guzellık kralıcesı gıbımı olasıcaksın ...hasta oldun dıyelım cırkınlesır ınsan ozaman napıcak sogucakmı pekı ...ben senın yerınde olsam AKLI GOZUNE INMIS boyle bır ınsanla devam etmezdım ...
1- Daha 6 aylık ilişkide 200.000 TL gibi büyük bir miktar için kefil olmanı isteyen, sen kefil olmak istemeyince de "sen benimle gelecek düşünmüyorsun" diye trip atan,
2- Daha şimdiden "Evlenince maaş kartın bende duracak" diyerek aranızda hiçbir resmiyet yokken senin paranı yönetmeye niyeti olduğunu açık açık söyleyen,
3- Güzellik takıntılı olan ve gördüğü güzel kızlarla seni kıyaslayan, dolayısıyla seninle sen olduğun için değil, dış görünüşün için beraber olduğunun sinyallerini veren,
4- Tamamen Allah rızası için ve özgür iradeyle verilmesi gereken kapanma kararını evlilik yoluyla sana dayatmaya çalışan,
5- "Şımarırsın" bahanesiyle sana iltifat etmeyen
bir insanın seni sevdiğinden emin misin? (Bu soruyu laf olsun diye sordum aslında. Ben böyle bir insanın sevgisine inanmam.) İkinci sorumsa, böyle biriyle birlikte olarak neden kendine haksızlık ediyorsun?
sanırım haklısın. biz kadınlar neden bu kadar duygusalız hic bilmiyorum. gün gibi açık olan şeyleri bile göremeyebiliyoruz. adamda müthis bir ego var. cevresindeki erkek arkadaşları kız arkadaşlarının nişanlı ya da eşlerinin yanında kul köle oluyorlar, arkalarından da "ben onu sadece seviyorum ama o bana aşık, kız milletini cok sevmeye gelmez seni sevenle olacaksın" diye karılarını nişanlılarını ezikliyorlar. erkek milleti iki yüzlü. buda bana iltifat bile etmiyor neymiş şımarırmışım. hay aklıma tüküreyim ben böyle bir adamda. ne buluyorsam hala burda ona kafa yoruyorum
Zor görünen insana çekici gelir, buna benzer bir adamla hayatımı yaktım ben, memnun olsun diye yıllarım geçti
Sonuç adam neyse o, değişmiyor, sende söylenenlere hak veriyorsun ama çekicez mecbuuuurrrr modundasın =))
Yapma arkadaşım zaman değerli, duygular değerli, kendini değerli kıl ve kurtul bu adamdan
Bir adam seni olduğun formda kabullenmeyip, başka bir şeye dönüştürmeye çalışıyorsa zaten sevdiği kadın sen değilsin, o istediği kadının imkansız olduğunu biliyor, ütopyasının peşinde koşuyor, ne kadarını becerebilirse kar onun için.
Bu savaş sürerken, ezilirsin, kişiliğinin haricinde bambaşka bir şeye dönüşür ve huzur bulamazsın, gerçek açık, yol belli, hiç işi mazoşistm miyim neyim şakalarına dökme, cesaretini topla ve gerekeni yap bence. Yazık zamanına ve emeğine.
ben açılınca gerçek yuzunu gordum dıyelım, birbirimizi seviyorduk falan ama göruşlerımız farklıydıAllah'ım mutlulugunu bozmasın canım. peki merak ettim sen başını acınca mı ayrıldınız yani sırf bu sebepten mi
İşte aradıgım cevap buydu. cok tesekkur ederım. insan cercevenin icinde olunca resmin butununu goremıyor bazen. bu cumlelerin resmi daha iyi görmemi sağladı canım.
belki de kişiliği böyledir diyorum ama seven insan boyle davranmazdı diye hissediyorum senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?