bilinc altım ve ben. hakikaten bir derdim var :(

çok akıl verip şu,böyle şu şöyledir diyip ,haklısın deyip şu kk evlenende çok , sanırım adam yakınınızda vazgeçmeniz zor gibi, bu adamla ilgili ikinci derdlm var da konu açısınız,aşk bu nereye düşerse bazen orada kalır

Sen kefil olmadim konusunun da sahibesi degil misin sekerim? Ben de oh ne guzel para duskunu adam parayi ele geciremeyince terk etmistir, kiz da kurtulmustur diyordum lakin bu ne yilisik ve yuzsuz bir ADAM!? Sen hala bu ADAM??? la beraber misin?

yorumlarınız ve fikirleriniz icin tesekkur ederim arkadaşlar. bazılarınız yapıcı bazılarınız yıkıcı bir dille fikirlerinizi dile getirdiniz. sizler benim iç sesimsiniz. burda mahkemede gibi bir olayı karara baglamıyoıruz ama hepimiz bir rengiz hepimiz bir dünya hepimiz bir fikiriz. benim göremediklerimi görüp benimle paylaşmanız daha sağlıklı değerlendirme yapmamı sağlamanız benim icin cok anlamlı. @ema1 isimli arkadaşımın mesajında da "bu adamla ilgili ikinci derdlm var da konu açısınız,aşk bu nereye düşerse bazen orada kalır" dediği gibi. burda kalsın. ben bu adam konusunda fikirlerimin netleştiğini düşünüyorum. o nedenle hepinize tekrar teşekkür edeerek konuyu kapatıyorum

adam kendine eş değil cariye arıyor,cariye sayısıda yıllar geçtikçe artar benden demesi..bunun yaşlılığı da var sonuçta.tamam herkesin eşinin aldatacağı garanti değil ama bu adam sana bunu peşinen söylemiş

konu kapanma açılma mevzusu değil. fikirlerinizi paylaştıgınız için tesekkur ederim ama lutfen o perspektiften değerlendirmeyelim. o bambaska bir olay. sadece arkadaslara durumu izah edebilmek icin o noktaya değindim.

aklinla zorun olmali senin
iyi evlen ve kapan
ve tabiki hayatindaki bircok seyi kisitlasin
sonra güzellik düskünü esin disardaki güzelliklerin pesinde kossun sende buraya habire konu ac
herkes demistik desin

Kendi tipine o kadar güvenmesin bir sivilce yeter demişler.

Bütün özellikleri taşıyacak bir köle lazım ona. Paşa soyundan mı geliyor kendisi?

Evlenmeyi düşünüyorsun sanırım onunla, eğer gerçekten evleneceksen bunları görmezden gelmeyi öğrenmelisin...

iyi bir kariyeri iyi bir işi var ama nedense sizden kefil olmanızı istiyor. ee iyi olan işi ve kariyeriyle neden o borcunu öde(ye)memiş bu vatandaş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…