arkadaşlar merhaba
benim erkek arkadaşım acayip derecede güzellik düşkünü birisi. hatta bana ilişkimizin ilk zamanlarında da defalarca söyledi
karşı cinste aradığı ilk şey güzellikmiş. tabi bunun yanında gösterişli, maddi anlamda ayakları yere basan, hamarat ve itaatkar
bir eşmiş aradığı beyfendinin.neyse ben saygı duydum tabi herkesin kendi fikri sonucta. şimdi diyeceksinz kendisi brad pitt mi ki bunları isteyebiliyor. kendisinin iyi bir kariyeri iyi bir işi
var ve boyu dışında (1.70) kesinlikle yakışıklı biri ama birgün biterse her anlamda daha iyisini bulacagımı da bılıyorum (hatırlarsınız gecen gün kefil olma meselesıyle gündeme gelmiştik :) ). neyse kısaca ozet geceym tanıstıktan kısa bır sure sonra evllenme teklif etti. dogru kisi oldugumdan nasıl bu kadar cabuk emin olabiliyorsun dedigimde kesinlkle eminim demekten baska birşey soylemedi. bende emin olmamama ragmen olumlu dusundugumu soyledım.
Cevrem tarafından özellikle karşı cins tarafından cok begenilen biriyim. bir devlet kurumunda yöneticiyim. kariyerimde iyi
sayılır. hatta fotograflarımı tüm sülalesine göstermiş annesi yani o derece.ama ona ragmen erkek arkadaşımın güzellik düşkünü
olması farkında olmadan bilinc altıma öyle bir işlemiş ki sanki birgün bakımsız olsam benden soguyacakmış gibi hssediyorum her
gördügüm kızla kendimi kıyaslıyorum. evlenince başımı örtmemi istiyor. ben baslangıcta pek taraftar değilm bu konu icin ama
ailesiyle falan tanıstıktan sonra bunun aileden gelen birşey olduguna, gercekten Allah icin bunu yapmamı istedigini anladım ve
örtünmeye karar verdim ailesi ve kendisinin mutlulugu icin kabul ettim, belki benim icinde böylesi hayırlıdır dedim. ama henuz
kapanmadım. evde baş örtüsü taktıgımda kendimi cok cirkin yabancı gibi hissediyorum sanki ben değilmişim gibi. e adamda bu
kadar güzellik düskünü olunca acaba diyorum.
1-evlenince beraber bas basa kaldığınızdadamı makyajlı durucaksın yanında
bu adam dustan çıkınca seni görmicekmi
2-hiç hasta olup yatmıcakmısın soluk yüzle günlerce burnunu sile sile yanında durmıcakmısın
3-elaleme kız arıyor okeyde seklinden onane??
4-baskası için değil için ALLAH İÇİN ALLAHIN EMRİ İÇİN ÖRTÜLÜNÜR.BAŞÖRTÜYLE BU KADAR ALAY EDİLMEMELİ KUSURABAKMA AMA HİÇ BANA TERSİ YORUM YAZMA SEN Başkası için örtünücem dersen allahta baska için seni maskara eder.
5-Nur suresi 31. ayet 8kesinlikle oku)
6-seni nasıl kabul ettiyse öyle devam et birsüre 200 tl olayınıda unutma bence
7-farz değil diceksen farz ! cünkü üçıkca allah ayetinde yazıyor bu kadar kadında bosuna örtünmüyor herhalde
8-200tl için sana yaptığını ne çabuk unuttun onuda merak ediyorum
9biraz mantıklı düsün bundan 1 2yıl sonra pisman olucağın seylere kalkısma
ister kız bana ister okuma bunları ama hayatta ve ahirette bazı gerçekler var unutma