• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilinçaltımdan silmem gerek.

Evet. Kesinlikle.Güçlü yetiştirilmedim. O saygınlıgı ne yazıkki alamadım ailemden. Ve bunu cocukken ailenizden almadıgınız takdirde hep bu şekilde büyüyorsunuz. Ya da büyüdüğünüzü sanıyorsunuz. Ama hep içerde bir yerler eksik.
+1637472827

Bende senin gibiyim ailemden hic sevgi sozcugu duymadim bile ama cok ozguvenli birisiyim bunuda kendim yaptim. Surekli kendime ben cok mukemmelim bende problem yok problemli olan onlar diyorum icimden. Gercektende oyle senin sucun degil neyden korkuyorsan onun ustune git. Hic terapi almadim psikologa gitmedim. Ailemide cok umursamiyorum o nedenle hayatimi etkileyemiyolar. Kendimi cok degerli goruyorum. En onemsedigim kisi su hayatta oglum ve kendim. Oglum yokkende kendimdi. Duzelebilirsin neyden cekiniyorsan ustune git. Ben ogretmen bisi dese hemen aglardim aglamaktan kendimi ifade edemezdim bile. Sen cok guclu olduguna kendini inandir once sonra zaten hickimse umrunda olmuyor.

Back