Elbette hep böyle kalmak istemiyorum. Kendimi geliştirmek ve değişmek istiyorum. Duygusal anlamda verebilirim o gücü kendime ama bu zamana kadarki geçen süreçte ailemden farklı sekılde bir sevgi alaka görmüş olsaydım belki de bambaşka bir insan olacaktım. Bu kadar sıkıntılı bir psikolojim olmayacaktı. Ve toparlamak için çırpınmayacaktım. 23 yaşındayım gecen 23 yılı zayi etmeyecektim.
Şimdi kolları sıvayacağım sizin de dediğiniz gibi bunu kendim yapacağım. Ama ileride olur da nasip olursa anne olursam asla çocugumu özgüvensiz ilgisiz yetiştirmeyeceğim. Özdeğer özsaygı kişilik bilinci kesinlikle ama kesinlikle önce ailede olan ailede temel atılan bir duygu. Ve duygusal anlamda verilmesi gereken adeta bir ihtiyaç gereksinim...
Şimdi kolları sıvayacağım sizin de dediğiniz gibi bunu kendim yapacağım. Ama ileride olur da nasip olursa anne olursam asla çocugumu özgüvensiz ilgisiz yetiştirmeyeceğim. Özdeğer özsaygı kişilik bilinci kesinlikle ama kesinlikle önce ailede olan ailede temel atılan bir duygu. Ve duygusal anlamda verilmesi gereken adeta bir ihtiyaç gereksinim...