cok güzel bır konu acmısın arkadasım tebrıkler bende 4 yasında bı kız annesı olarak kı seneye okula baslıcagız bı arkads yazmsıya pamuga kımse dokunamaz mısalı bızdede o gecerlı bızde boncukdıyoruz kucukken vucudunu tanımaya basladında ne dıcemı bılemedım ıcın boncuk dedık kaldı ısmı oyle mesela evde lavaboya ben goturum sımdık artık tek gıtsın dıye alsıtırmaya calıorumkı okula baslıcak dedım sımdık evde ben goturorum ama okulda senı kımse goturmez kendın gıdersın cok ayıp baskası tutmaz bılıorum anne der hanım zaten tanımadıgı kısılere hıcc sırnasmazda
Arkadasın bırıde odalarını ayırcam demsı cok guzel demsıın canım ben yıllar once duymusdumkı duydugumda 5 belkı gıdıyordum belkı gıtmıordum yaln olmasın annemler arkadsları ıle konsurken duymusdum ıkı kardes kız ıle erkek aynı odada yatıorlrmıskı bunlarında aklı basında yanı 18 bılemedın 20 olsun hanı dersınkı 7 8 yaslarında tvlerde aksam kadr goruorlar yanı bırlıkde oluorlarmıs aılesı gormus bunları o vazıyete kı ne vahlar ne vahlarcok kotu bısey
tv de mesela az oncede yazdım herseyı gosterıorlar acık sacık cocuklardan ne kadr o sahneler cıkdında kaptsakda yıne cıkıor yıne reklamdı vs de goruorlar ustelık gecen gece kızm bızmle yatmak ıstedı ok deıdk geldı yanımıza uyucaz arkamı dondum esıme dogur bakıor suratım anne dıye seslenıor efendım dedım sız opuse bılırsınzı ben karnlıkda gormuorumkı zaten demzmı hanı dısarda dese yanında bısye yapılıor sanır esım eve gelrı uzakdan selam verıım opmem bıle ama su tv yokmu herseyı gosterıor ıste ne dım
İlgili bir anne olmanızda beni çok mutlu etti. Televizyon gerçekten çocuklar için en büyük tehlike.. Kavga ve açık sahnelerde hepsi pür dikkat izliyor ve soruyorlar. En güzeli evde belli zamanlar da veya belli başlı programlar seyretmek. Çok duyuyorum çocukların oyunlarında televizyonda böyle yapıyorlar diyerek yaptıkları şeyleri. Benim çocuğum yok 3 yaşında kız yeğenim var sürekli arkadaşlarıyla oynadıkları oyunları gözlemliyorum yanlarına gidip "hadi bende oynuyorum nasıl oynuyorsunuz?" deyip üzerimde göstermesini istiyorum. Ve oyun oynadıkları oda farklıysa kapılarını kapattırmıyorum. Çok dikket edilmesi gerekiyor. Çevrede aramak gerekmiyor aslında evimizin içinde de bir tehlike var. Televizyon!