Bilinçli olarak mı yapılıyor bu bayanlara?

Bu sıralar bi bayan görseler hemen kornaya basıyorlar aklı sıra psikolojik baskı yapıyorlar dün hem Gidiş hem dönüşte Başıma geldi.. Hemen sağa çektim gitsin bakalım dedim aman dikkat etmek Lazım

trafikte o kadar çok mal varki hangisini anlatsan bitmez. sağ sinyal verip sola gidenler mi ararsın, yol vermeyi bırak önüne kıranları mı.. ohoo...

İş çıkışı arabamla eve gidiyordum, ışıkların olmadığı bir ana yoldaydım. Hızım da çok yüksek değildi ama yine vardı 60-70. Dümdüz gidiyorum ileride de göbek var, ben göbeğe yaklaşmadan arabaların bazıları geçti ama tam göbeğe yaklaştım düz gideceğim bir araba dönmek için basıyor gidiyor. Ben durmasam o durmasa mutlaka çarpışacağız yani. O kadar sinirlendim ki kornaya sonuna kadar bastım iki kere uzun uzun bastım adam durdu ama bana o kadar kızgın bakıyor ki anlatamam size. Sanki suç benimmiş gibi tepki gösteriyor arabanın içinde. Ben mi kuralları bilmiyorum yoksa gerçekten kendini şoför zannedenlerle mi karşılaşıyorum anlamıyorum. Hata bende mi? Allah aşkına birisi söylesin burada hatalı olan ben miyim? Böyleleriyle karşılaşan var mı? Tepkiniz Nasıl oluyor sizin?
Kavşak fotoğraftakine benzer arkadaşlar.
Eğer adam göbekteyse öncelik onda yani sizin beklemeniz gerekir,ama göbeğin içinde olan sizdeniz öncelik sizde..

Back
X