Yesilim ah o anneler yokmu o anneler kendi zevki icin cocugu disari cikaran kendi yorulan ama cocuk robot oldugu icin yorulmayan acikmayan susamayan oyle goren duyarsizlar, beni heran sinir ederler, kac kere mudahale etmek istedim buralarda da var bir tek biskuvi yi yere dusurdu diye cocuga vuruyor cocuk ikincisini bu sefer aglarken tekrar dusuruyor ama olmazki , hele sicakta cocuga su al meyve suyu al golgede bir yerde otur cocuklar nefes alsin oh sanki orada senin yanindaydim gibi oldum bir an, inan bende senin gibi yapardim ama anlayana,
Sen beni çok güldürüyorsun Camdankalbim..Ne yazsam,aklıma yazacağın güzel yorumlar takılıyor ... Teşekkürler canımİşte budur, gerektiği zamanda gerekeni yapmak.
Yeşilim eminim, o anne de, çocukta unutmayacaklardır ve
dersler çıkaracaklardır kendilerine.
Ben küçük kız olsam mesala, bana güzel bir örnek olurdu
senin davranışın. İleride bu anımı hatırlardım çocuğum olduğunda yada sokakta benzer bir olayla karşılaştığımda,
ve gördüğüm o davranışı sergilerdim eminim.
Doğru olanın ne olduğunu öğrenmiş oldu, anne almadıysa
bile o küçük kız için çok çok güzel birşey yapmışın.
Bütün sokakta beşkardeş ile tanışan, küçük kızlara yeşilim gibi yoldan geçenler nasip etsin.:icecream::icecream::icecream:
klava: klava: klava:
işte bu ifadeler tutmayın yeşilim geliyor.
:sm_cool:
ağzına sağlık yeşil ablam nede güzel yapmışsın
bende tepki veremeden duramam böyle tiplerle karşılaştığımda
sinir oluyorum böyle insanlara neden hırslarını o küçücük yavrulardan çıkarmaya çalışırlarki :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?