biliyordum kendimi zaten

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
biliyordum kendimi zaten konu da açmıştım öncesinde...
şimdi facesinden hiç çıkmıyorum iki dk da bir bakıyorum bilgisayar acık oldukça da bakmaya devam ederım
ne olacak bu hal
ne zamana kadar sürecek
acaba gerçekten mi asık oldum yoksa bosluktamıydım da,(okula bos bos gıdıp geliyordum, okula benı ceken bır sey yoktu ) birini sevme ihtiyacı hıssettıgım ıcın mı ona bu duyguları besliyorum kendimi anlayamıyorum....
kendimi anlayabilmem için yardım eder misinizz
nedır benım bu durumum ?

KONUNUN DAHA IYI ANLASILMASI ICIN YORUMLARIMDAN KOPYALADIM ALTTAKİLERİ
ben bırıne karsı cok hos seyler hıssedıyorum
söyleme ımkanım yok
okul tatıle gırdı görme ıhtımalım yok
karsılasma ıhtımalım yok
nerelı nerede kalıyor bılme ıhtımalım yok
tanışmıyoruz facede ekleme ıhtımalım yok (tanışmadığım kısıyı eklemem)
yok oglu yok

facesine girip çıkıyorum anlamıyorum kendımı .. ne var sankı bakınca ne oluyor her seyı gızlı ay delireceğim hiç sevmediğim huylarım var

bu kişi sınıf arkadaşım, arkadaş demek ne kadar mantıklı bilmiyorum hiç diyalogumuz yok ortak derslerımız var öyle tanıyorum

gerçekten çok şaşırıyorum kendime.. 3-4 ay okula bos bos gittim geldim onun için dedim boşluk meselesini..
hiç aklımın ucundan bile geçmedi o, ona asık olmak..
durduk yere
hanı bırını begenırsınız begenırsınız
görünce dıkkatınızı ceker
hep onun olduğu ortamda bulunmak istersiniz

benım ona karsı hiçbir hissim yoktu algıda seçicilik durumu yoktu
sınıfta nerede oturduğunu bile bilmem
bir anda noldu anlamadım kendime

hatta hatırlıyorum konu anlatmıştı bır kere, yok hıcbır sey.. bır gıdım duygu hıssetmedım.. koydum kafayı sıraya derste..

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel soru
ben bırıne karsı cok hos seyler hıssedıyorum
söyleme ımkanım yok
okul tatıle gırdı görme ıhtımalım yok
karsılasma ıhtımalım yok
nerelı nerede kalıyor bılme ıhtımalım yok
tanışmıyoruz facede ekleme ıhtımalım yok (tanışmadığım kısıyı eklemem)
yok oglu yok

facesine girip çıkıyorum anlamıyorum kendımı .. ne var sankı bakınca ne oluyor her seyı gızlı ay delireceğim hiç sevmediğim huylarım var

Nasil bir durum ki bu sadece resminden mi etkilendiniz, hic gormediniz mi anlatirsaniz yardimci olabilirz belkide

Nasil bir durum ki bu sadece resminden mi etkilendiniz, hic gormediniz mi anlatirsaniz yardimci olabilirz belkide
okuldan sınıf arkadaşım.. gerçi bu durumda arkadaşım demek mantıklı değil hiçbir diyalogumuz olmadı. ortak derslerimiz var sadece.. yakın bır zamanda farkına vardım ondan hoşlandığımın.. kendimden süphe ediyorum acaba boşlukta mıydım da ona karsı bu duyguları hıssedıyorum diye..
çünkü su an deli aşık gibiyim

yok o olmaz işte

O zaman kndini parcalayip duurursun tatlim. Konuyu o kadar karisik anltmisinki hiç bisi anlamioz tek anladımiz platonik bi sekilde birine karsi biseyler hissettniz . Kim neyin nesi kimin fesi nerden taniyin . Nasil gelisti . Yani olayin 5n1k sini guzelce anlattta cvb verelim

Facede ekLemek istemiyorsan o zaman okulda dikkatini cekmeye calis, sinifta arka yada on tarafina oturmaya calis oyle olursa bir sure sonra muhabbet etme6e baslarsiniz belki

Cocuk cikin birimi de bosluga dustugum icin bu duyguları hissediyorum diosun

Bence de ekleme, ben tanımadığım insanlarin beni eklemesini gereksiz ve itici buluyorum şahsen

Okullarin acilmasini bekle, reelde biseyler yaparsin yapacaksan

okuldan tanıyorum, sınıf arkadaşım, ortak derslerimiz var aramızda hiç diyalog olmadı
simdi okul tatile girdi tatili bu delice seven ben şimdi de onu göremeyecegım ıcın üzülüyorum
bir yandan da ona karsı hissettiğim seylerin sıradan olduğunu düşünüyorum yanı boşluktaymışım da onu begendıgım ıcın böyle olmuş diye..

Bence de ekleme, ben tanımadığım insanlarin beni eklemesini gereksiz ve itici buluyorum şahsen

Okullarin acilmasini bekle, reelde biseyler yaparsin yapacaksan
galiba okulların açılmasını beklemeye mahkumum hatta galibası yok
okullar açıldıktan sonra ne yapabilirim
ama öyle seyler olsun ki kimse bir şey sezmesin , masumca seyler olsun :)
ben de gereksız buluyorum hıc munasebetın yok ekliyorsun cok gereksiz hem de

Facede ekLemek istemiyorsan o zaman okulda dikkatini cekmeye calis, sinifta arka yada on tarafina oturmaya calis oyle olursa bir sure sonra muhabbet etme6e baslarsiniz belki
tatile bayılırım okula gıtmek hıc bana göre değil ama bu duyguları hıssedelı okul delisi oldum simdi tatil de geçmek bilmez.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…