- 26 Nisan 2014
- 418
- 73
- 38
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
güzel soruKonu neydi?...
ben normal arkadaş olmak ıstıyorum face arkadaşlığından önce.. tanımadığım kişileri eklememeklerdim bu kadar hoslandıysam
yok o olmaz işteEkle kurtul
Nasil bir durum ki bu sadece resminden mi etkilendiniz, hic gormediniz mi anlatirsaniz yardimci olabilirz belkidebiliyordum kendimi zaten konu da açmıştım öncesinde...
şimdi facesinden hiç çıkmıyorum iki dk da bir bakıyorum bilgisayar acık oldukça da bakmaya devam ederım
ne olacak bu hal
ne zamana kadar sürecek
acaba gerçekten mi asık oldum yoksa boşlukta olduğum dolayısıyla birini sevme ihtiyacı hıssettıgım ıcın mı ona bu duyguları besliyorum kendimi anlayamıyorum....
kendimi anlayabilmem için yardım eder misinizz
nedır benım bu durumum ?
Firsat yaratin, kendinizi yiyeceginize ekleyin o zaman...
okuldan sınıf arkadaşım.. gerçi bu durumda arkadaşım demek mantıklı değil hiçbir diyalogumuz olmadı. ortak derslerimiz var sadece.. yakın bır zamanda farkına vardım ondan hoşlandığımın.. kendimden süphe ediyorum acaba boşlukta mıydım da ona karsı bu duyguları hıssedıyorum diye..Nasil bir durum ki bu sadece resminden mi etkilendiniz, hic gormediniz mi anlatirsaniz yardimci olabilirz belkide
eklerdim bu kadar hoslandıysam
yok o olmaz işte
Facede ekLemek istemiyorsan o zaman okulda dikkatini cekmeye calis, sinifta arka yada on tarafina oturmaya calis oyle olursa bir sure sonra muhabbet etme6e baslarsiniz belkiokuldan sınıf arkadaşım.. gerçi bu durumda arkadaşım demek mantıklı değil hiçbir diyalogumuz olmadı. ortak dersleri var sadece.. yakın bır zamanda farkına vardım ondan hoşlandığımın.. kendimden süphe ediyorum acaba boşlukta mıydım da ona karsı bu duyguları hıssedıyorum diye..
çünkü su an deli aşık gibiyim
okuldan sınıf arkadaşım.. gerçi bu durumda arkadaşım demek mantıklı değil hiçbir diyalogumuz olmadı. ortak derslerimiz var sadece.. yakın bır zamanda farkına vardım ondan hoşlandığımın.. kendimden süphe ediyorum acaba boşlukta mıydım da ona karsı bu duyguları hıssedıyorum diye..
çünkü su an deli aşık gibiyim
okuldan tanıyorum, sınıf arkadaşım, ortak derslerimiz var aramızda hiç diyalog olmadıO zaman kndini parcalayip duurursun tatlim. Konuyu o kadar karisik anltmisinki hiç bisi anlamioz tek anladımiz platonik bi sekilde birine karsi biseyler hissettniz . Kim neyin nesi kimin fesi nerden taniyin . Nasil gelisti . Yani olayin 5n1k sini guzelce anlattta cvb verelim
hayır yok yok öyle değil, çocuk maşallah cok yakışıklı, ben kimseye cirkin demem de zaten, ama bu duygu onu 4 aydır görmeme rağmen 1 hafta önce ve birden oluştuCocuk cikin birimi de bosluga dustugum icin bu duyguları hissediyorum diosun
galiba okulların açılmasını beklemeye mahkumum hatta galibası yokBence de ekleme, ben tanımadığım insanlarin beni eklemesini gereksiz ve itici buluyorum şahsen
Okullarin acilmasini bekle, reelde biseyler yaparsin yapacaksan
tatile bayılırım okula gıtmek hıc bana göre değil ama bu duyguları hıssedelı okul delisi oldum simdi tatil de geçmek bilmez.....Facede ekLemek istemiyorsan o zaman okulda dikkatini cekmeye calis, sinifta arka yada on tarafina oturmaya calis oyle olursa bir sure sonra muhabbet etme6e baslarsiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?