- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
ilacın gazozu var
okul bir açılsın da ne planlarım var ne planlarımAyiktirma kimseyi
Seker seker diye veer cocugun azina
eklemem
şu muhabbete girme kısmını bıraz açabilir misin farklı tavsiyeler almak benı rahatlatıyorSakin ol biraz, sinifta bi sekilde muhabbete gir, ilgisini cekersen samimiyet kurar cekmezsen de unutmaya bak
Valla ben olsam gunaydin burasi bos mu der sak yanina otururum. Gerisi gelir zatenşu muhabbete girme kısmını bıraz açabilir misin farklı tavsiyeler almak benı rahatlatıyor
sizin bir konunuzu hatırlıyorum sanki konuşmuştunuz bırıyle, tam okuyamadım ama, siz itiraf edebildiniz mioturup acı çekmeye devam et o zaman
ben olsam gider konuşurum
hep erkekten bekle bekle kalırsınız böyle
sınıflar öyle sınıf ki geniş, sınıf mevcudu da az, bos yer cok bu acayip süphe uyandırırValla ben olsam gunaydin burasi bos mu der sak yanina otururum. Gerisi gelir zaten
sizin bir konunuzu hatırlıyorum sanki konuşmuştunuz bırıyle, tam okuyamadım ama, siz itiraf edebildiniz mi
su an gidip konuşma durumu olamaz çünkü okul tatile girdi, faceden de hıc münasebetım yokken eklemek ıstemıyorum bana kimsin niye ekledin dese yeri var, hani ismimi bilerekten öyle dese bile her halükarda haklı çıkar
ancak okulların açılmasını bekleyecegım
okullar açıldıktan sonrası ıcın önerilerinizi bekliyorum
diğer kişiler tarafından süphe uyandırmayacak davranışlar sınıf ortamında ne olabilir mesela (üniv)
Iyi de zaten sen suphelenmesini isteyeceksinsınıflar öyle sınıf ki geniş, sınıf mevcudu da az, bos yer cok bu acayip süphe uyandırır
sınıftakı herkes süphelenır o zaman bu da bana zarar .. tek onunla muhabbet kurayım sınıf ortamında ama kimse şüphelenmesinIyi de zaten sen suphelenmesini isteyeceksin
sız su an psikologmusunuz ögrencı mı bu arada merak ettım, iyi yapmışsınız tebrik ederim:)evet konuştum şu anda da muhabbet ediyoruz
olmazsa da çok da umrumdaydı yani
ve inanılmaz da rahatladım çünkü üstümden yük kalktı ben yapacağımı yaptım şimdi ona kalmış artık
iyi de şüphelenseler ne olacak ki zaten amaç şüphelenmeleri değil mi
zaten amaç belli etmek değil mi
neden belli olmasın diye uğraşıyorsun
sız su an psikologmusunuz ögrencı mı bu arada merak ettım, iyi yapmışsınız tebrik ederim:)
yanı benım amacım sadece ona belli etmeyim başkaları huylanmasın
onunla ıletişime gecmenın yollarını arıyorum bu nedenle
sınıfta süphe uyandırmayacak
Ohooo sen de hem karnim doysun hem pastam dursunsınıftakı herkes süphelenır o zaman bu da bana zarar .. tek onunla muhabbet kurayım sınıf ortamında ama kimse şüphelenmesin
haha süper ya, bayıldım böyle düsünmene ama ben böyle diyemiyorumpsikoloğum
uyansa nolur ki?
bence kimin ne düşündüğü çok da mühim değil
benim çevremdekiler anladı olmazsa da "yok yaa next butonuna bastım bana göre değilmiş" derim
evet biraz öyle oldu benım şu durumOhooo sen de hem karnim doysun hem pastam dursun
Cok tatlisincok hosuma gitti sabah sabah güldürdun vala beni
okul bir açılsın da ne planlarım var ne planlarımokul delisi oldum o cocugun yüzünden zaten..
Yazmasaydin anlamazdim hic varya.
Mesajini gorunce ben dun ne ictim yav dedim.
Dun geceyi hatirlamiyorum hic
hayırdır partoi vardi . Aşk olsun insan banada haber ederdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?