Benim derdim de bana göre büyük sanki ..Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile olmaktan çok korkuyorum kimse bana doğru düzgün bi şey söylemiyo. Biraz bahsediyim;
Korunmasız bi ilişkiydi, içime boşalmadı. Ben de bunlar olmadan önce 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Ben yine de Norlevo aldım, ama 1,5 gün sonra filan alabildim ancak. Üzerinden 2,5 ay geçti adetlerim gecikmeden, her zaman olduğu miktar ve renkte oluyor. 2. kez adet olduktan sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama bilmiyorum hamile miyim? Midemde şişkinlik hisediyorum bi de korkuyorum ya hamile olmaktan, hamile olma ihtimalimi düşününce midemde bi ürperti beliriyo. hamilelik belirtisi midir bunlar? :2:
Benim derdim de bana göre büyük sanki ..Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile olmaktan çok korkuyorum kimse bana doğru düzgün bi şey söylemiyo. Biraz bahsediyim;
Korunmasız bi ilişkiydi, içime boşalmadı. Ben de bunlar olmadan önce 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Ben yine de Norlevo aldım, ama 1,5 gün sonra filan alabildim ancak. Üzerinden 2,5 ay geçti adetlerim gecikmeden, her zaman olduğu miktar ve renkte oluyor. 2. kez adet olduktan sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama bilmiyorum hamile miyim? Midemde şişkinlik hisediyorum bi de korkuyorum ya hamile olmaktan, hamile olma ihtimalimi düşününce midemde bi ürperti beliriyo. hamilelik belirtisi midir bunlar? :2:
Ilişkinin üzerinden 2,5 ay geçmiş 2 defa regl olmuşun,test negatif çıkmış ee doğal olarak hamile değilsin.Mideni şiş hissetmende sürekli düşünüp kafana takmandan kaynaklanıyor bence.Ama hala belki diyorsan kan testi yaptır belli olur.Herkez Yaşadıklarından mesuldur evet yanlışı olabilir amaz kimseye düşmez yargılamak.Ama sende bıle bıle lades demişsiniz yani korunmadan iyi cesaret.
Psikolojikman okuyodur o dedigin belirtiler
İçim rahatladı bayağı :) çok sağolun. Yarın olmadı kan testi yaptırırım
Kan testine falan gerek yok ya, ne hamileliği saçmalama :)
Psikolojik olarak çok takıntı yapmışsında gerek yok.
Ay pardon oluyordur yazacaktim yanlis yazmisim .. iyice emin olmak icin yaptirin bencede
Yerinde olsam yapmam, gerek duymam yani.İdrar testi de mi yapmiyim? :O
Yerinde olsam yapmam, gerek duymam yani.
Adet olduğunu söylüyorsun. Doğum kontrol hapıda kullanmışsın. Hatta norlevo bile kullanmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?