Biliyorum, bu hiç doğru değil ama ..

thatsucks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
60
0
36
35
Ankara
Benim derdim de bana göre büyük sanki .. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile olmaktan çok korkuyorum kimse bana doğru düzgün bi şey söylemiyo. Biraz bahsediyim;
Korunmasız bi ilişkiydi, içime boşalmadı. Ben de bunlar olmadan önce 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Ben yine de Norlevo aldım, ama 1,5 gün sonra filan alabildim ancak. Üzerinden 2,5 ay geçti adetlerim gecikmeden, her zaman olduğu miktar ve renkte oluyor. 2. kez adet olduktan sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama bilmiyorum hamile miyim? Midemde şişkinlik hisediyorum bi de korkuyorum ya hamile olmaktan, hamile olma ihtimalimi düşününce midemde bi ürperti beliriyo. hamilelik belirtisi midir bunlar? :2:

fazla bi bilgim yok ama adet görüyosan korkma

Hamile degilsin canim merak etme rahatlayabilirsin :) dogum kontrol hapi+ertesi gun hapi+2 kez regl olmussun bosuna korkma :)

Ilişkinin üzerinden 2,5 ay geçmiş 2 defa regl olmuşun,test negatif çıkmış ee doğal olarak hamile değilsin.Mideni şiş hissetmende sürekli düşünüp kafana takmandan kaynaklanıyor bence.Ama hala belki diyorsan kan testi yaptır belli olur.Herkez Yaşadıklarından mesuldur evet yanlışı olabilir amaz kimseye düşmez yargılamak.Ama sende bıle bıle lades demişsiniz yani korunmadan iyi cesaret.

ne hamileliği, ne belirtisi?.. senin deyiminle boşalmamış:120: üzerine 2 ay adet olmuşsun, testler de negatif çıkmış... eee sana hamile olduğunu düşündüren ne?

Son düzenleme:
3 kez oldum ama sanki tüm belirtileri yaşıyo gibiyim. Baş dönmem var gibi sanki ama bunun nedeni uykusuzluk mu onu bile kestiremiyorum. İnşallah öyledir.

Korkularım. bilmiyorum, üstüne görüyo olmaktan ve idrar tetinin yanlış sonuç vermiş olmasından korkuyorum

o zaman doktora git öğren niye böyle kafanda kurup duruyosun ki
herşeyi hamileliğe yoruyosun

Ne desen haklısın. Korunuyorduk aslında ama bi an oluverdi diyelim öyle, zaten içimde kalması da 1 dakika ya sürdü ya sürmedi

Kan testine falan gerek yok ya, ne hamileliği saçmalama :)
Psikolojik olarak çok takıntı yapmışsında gerek yok.

Bildigim kadariyla ustune gorme bir kere adet gormekle oluyor ve cok az oluyor. Siz diyorsunuz ki iki kere regl oldum, hap kullandim, ertesigun hapi da aldim imkansiz yani hamile olamazsiniz. Oyle birsey olsa da yani birakin dogsun o bebek derim:) nasil tutunmus hayata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…