2 aydır doğum kontrol ilacı alıyormuşsunuz,
İlişki sonrası ertesi günü hapı almışsınız,
Üzerine 2 kez adet olmuşsunuz,
İdrar testi negatif çıkmış, ee daha ne olsun.
Bu şartlar altında gebe kalmanız mucize olur, bu kadar pimpirikli olmayınız.
Adetlerin düzenli olduguna göre hamile degilsindir merak etme,
Hem korkuyorsun hem yapiyorsun sonrasinda pisman olacagin seyleri yapmamani oneririm..
biliyorum, çok utanıyorum. tövbe ettim zaten bir daha yapmam. ne etik, ne de mantıklı. yani kim olsa madem yapıyosun sonuçlarına da katlan, umarım hamilesindir filan der. en azından insanlar daha anlayışlılar da yardımcı oluyorlar
INSALLAH nefsine yenik düsmezsin..Bu sefer kalmadin ama bir dahakine kalmayacagin ne maglum en iyisi evlenmeden böyle seylerden uzak durmakhayat senin hayatin ona birsey diyemem yasadigin cinselligede karisamamda ortada bir cocuk kalirsa ona üzülürüm..
3 kez
o kadar çok şey diyor ki insanlar; 9. ay bile adet olduğunu söyleyenler, belirtisi olmayıp hala adet olanlar, idrarda negatif çıkıp bilmem kaç aylık hamile olanlar .. Ben de onlardan biriyim sandım
1 kez ilişkiye girerek hemen hamile kalmak genelliklle filmlerde olur. Gerçek hayatta pat diye gebe klamak o kadar da kolay değil, İnsanlar gebe kalmak için bayağı uğraşıyorlar.
Bunu bu kadar kafaya takana kadar kesin hamilelik testlerini (kan testi gibi) yaptirsaydin. Hic mi aklina gelmedi? Uzerine 3 adet gecirecek kadar zaman gecmis, hala hamilemiyimdir diye dusunup de ogrenmek icin birsey yapmaman tuhaf.
9 ay bekleyip bebek gelecek mi gelmeyecek mi o sekilde ogrenmeyi dusunuyordun galiba. :)
Bosuna pimpiriklenmissin.
Her ay mutemadiyen benzer basliklar acmissin, hepsinde de ne hikmetse 2 aydir dogum kontrol hapi kullaniyormussun..
Canin cok sıkılıyo sanirim..
iyi de bunda ne var ki? yani ilişkiye girmeden 2 ay önce kullanmaya başladım 2 ay kullanıp bıraktım?
Hi hi.. Matematik henuz o kadar ilerlemedi..
Neyse, ben kib'ledim. Yoneticiler karar verir artik. Sen takil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?