Biliyorum, bu hiç doğru değil ama ..

2 aydır doğum kontrol ilacı alıyormuşsunuz,
İlişki sonrası ertesi günü hapı almışsınız,
Üzerine 2 kez adet olmuşsunuz,
İdrar testi negatif çıkmış, ee daha ne olsun.
Bu şartlar altında gebe kalmanız mucize olur, bu kadar pimpirikli olmayınız.

Son düzenleme:
Adetlerin düzenli olduguna göre hamile degilsindir merak etme,
Hem korkuyorsun hem yapiyorsun sonrasinda pisman olacagin seyleri yapmamani oneririm..

bu en iyi moral oldu diyebilirim. Ben bir idrar testi daha yapayım sonra da inşallah 'malesef, tutunamamış ' diyebiliyim.

3 kez
o kadar çok şey diyor ki insanlar; 9. ay bile adet olduğunu söyleyenler, belirtisi olmayıp hala adet olanlar, idrarda negatif çıkıp bilmem kaç aylık hamile olanlar .. Ben de onlardan biriyim sandım

Adetlerin düzenli olduguna göre hamile degilsindir merak etme,
Hem korkuyorsun hem yapiyorsun sonrasinda pisman olacagin seyleri yapmamani oneririm..

biliyorum, çok utanıyorum. tövbe ettim zaten bir daha yapmam. ne etik, ne de mantıklı. yani kim olsa madem yapıyosun sonuçlarına da katlan, umarım hamilesindir filan der. en azından insanlar daha anlayışlılar da yardımcı oluyorlar

INSALLAH nefsine yenik düsmezsin..Bu sefer kalmadin ama bir dahakine kalmayacagin ne maglum en iyisi evlenmeden böyle seylerden uzak durmak hayat senin hayatin ona birsey diyemem yasadigin cinselligede karisamamda ortada bir cocuk kalirsa ona üzülürüm..

haksızsın diyemem, sana ne hiç diyemem. çok teşekkür ederim cevaın ve ilgi-alakan için. çekirge bir sıçrar iki sıçrar, doğru. ben tekrar teşekkür ederim :)

3 kez
o kadar çok şey diyor ki insanlar; 9. ay bile adet olduğunu söyleyenler, belirtisi olmayıp hala adet olanlar, idrarda negatif çıkıp bilmem kaç aylık hamile olanlar .. Ben de onlardan biriyim sandım

1 kez ilişkiye girerek hemen hamile kalmak genelliklle filmlerde olur. Gerçek hayatta pat diye gebe klamak o kadar da kolay değil, İnsanlar gebe kalmak için bayağı uğraşıyorlar.

1 kez ilişkiye girerek hemen hamile kalmak genelliklle filmlerde olur. Gerçek hayatta pat diye gebe klamak o kadar da kolay değil, İnsanlar gebe kalmak için bayağı uğraşıyorlar.

1 kez değildi .. ama bunu ben de çok duydum. yani forumlarda herkes hamile kalamadığını yazıyo.
aslında bi şey merak ediyorum. bu karma havuzlardan hamile kalınıyo deniliyor ya hani, bu biraz tuhaf değil mi o halde? bunu cidden merak ediyorum

Bunu bu kadar kafaya takana kadar kesin hamilelik testlerini (kan testi gibi) yaptirsaydin. Hic mi aklina gelmedi? Uzerine 3 adet gecirecek kadar zaman gecmis, hala hamilemiyimdir diye dusunup de ogrenmek icin birsey yapmaman tuhaf.
9 ay bekleyip bebek gelecek mi gelmeyecek mi o sekilde ogrenmeyi dusunuyordun galiba. :)
Bosuna pimpiriklenmissin.

Her ay mutemadiyen benzer basliklar acmissin, hepsinde de ne hikmetse 2 aydir dogum kontrol hapi kullaniyormussun..

Canin cok sıkılıyo sanirim..

yaptım zaten idrar testi yaptım ama doğru çıkmıyo diyolar o yüzden soruyorum

[h=2]Hamile miyim?[/h]
2 aydir dogum kontrol hapi aliyorum duzenli olarak. Duzenli bi adet dongum yok sanirim, pek de takibini yapmiyorum. Cinsel iliskiye girdim ama icime bosalmadi. Ben yine de 2 gun sonra Norlevo aldim. Psikolojik olarak mi bilmiyorum ama bundan 3-4 gun sonra midem rahatsizlandi, Dusunmedigin zaman bir problem yok ama aklima hamilelik gelince midemi korku sariyo ve cok korkuyorum. Sanirim adetime henuz 5 gun var ve idrar testi kesin sonuc vermez diye okudum. Evli olmadigim icin henuz, doktora da gidemiyorum. Lutfen yardimci olun​

• eylül ayı konunuz

[h=2]Hamile miyim? 2[/h]
Yine ben.
Ben dedigim gibi adet dongumu pek takip etmem. Ama tahminen olmasi gereken surede adetimi oldum ve tam bir ay sonra yine oldum. Normalde 3-4 gun suruyo kanamam ve biraz daha gelip bitiyodu gecen ay 3 gun surmustu. Ama bu ay 1 hafta surdu bitti sandim ama camasirim biraz kirlenmisti. Hamilelige dair de aslinda hic bir belirtim yok sadece basim agriyo. Test yapmaya da korkuyorum hadi olumlu cikarsa diye. Sizce olma ihtimalim ne?​

• ekim konunuz
    [h=2]Hamilelikte regl ve gebelik testi[/h]
    Daha once de yazmistim buraya ben .. Iki ay adet kanamam oldu benim, 3. ayima 1 hafta var yaklasik. Dogum kontrol hapi kullaniyodum iliskiye girdim. Ardindan Norlevo aldim. Adet de oldum dedigim gibi ama iliskiden sonra oldugum ilk adette kanama cok azdi. Gebelik testi yaptim negatif cikti. Hala hamile olma sansim var mi ? Ustune gorme midir bu ?​

[h=2]Biliyorum, bu hiç doğru değil ama ..[/h]
Benim derdim de bana göre büyük sanki .. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile olmaktan çok korkuyorum kimse bana doğru düzgün bi şey söylemiyo. Biraz bahsediyim;
Korunmasız bi ilişkiydi, içime boşalmadı. Ben de bunlar olmadan önce 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum zaten. Ben yine de Norlevo aldım, ama 1,5 gün sonra filan alabildim ancak. Üzerinden 2,5 ay geçti adetlerim gecikmeden, her zaman olduğu miktar ve renkte oluyor. 2. kez adet olduktan sonra idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama bilmiyorum hamile miyim? Midemde şişkinlik hisediyorum bi de korkuyorum yahamile olmaktan, hamile olma ihtimalimi düşününce midemde bi ürperti beliriyo. hamilelik belirtisi midir bunlar?
kasım konularınız...

rutin olarak bu sorunu ve endişeyi yaşıyorsunuz. bunu yaşamak istemiyorsanız beraber olmayın. çünkü siz hamilelik endişesini devamlı yaşamaktasınız. bu her ay böyle olursa psikolojiniz biter.​

yukarıdaki arkadaşlar da alıntılamış zaten
hamile değilsin ne diye sürekli aynı konuları açıp duruyosun ki
çok sıkıntıdaysan doktora git emin ol
evli değilim diye gidemiyorum demişsin birlikte olmakta utanılacak birşey olduğunu düşünmüyosan doktora gitmekten niye utanıyosun anlamadım
alt tarafı bi test yaptıracaksın yani amma uzattın

Yahu o kadar hap almışsın test yapmışsın çıkmamış cahil olsa olmadığını bilir yani
gerçi geçen 6. ayda karnım şişti öyle anladım diyeni bile gördü kk :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…