Biliyorum çok saçma ama düşünmeden edemiyorum...:(

PammukSeker

Bütün dünyayı gezelim elele<3
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2010
3.377
1.268
173
halloldu çok şükür... onu üzmemek adına sildim.

Son düzenleme:
sen onunla barışsan gene aynı şeyleri hissedersin tatlım..çünkü sen biraz peşinden koşacağın maço erkek tipi istiyorsun.o ise bu profile hiç uygun değil..bunuda unutma..sevmiyorsan için almıyorsa ilerisinde gene kopar zaten..hayatına başka birisi girdiğinde onu zaten unutursun..bunları düşünmende çok normal ama sen ileride mantık evliliği yapacak bir tipte değilsin anladığım kadarıyla,hani çocuk iyiymiş tekrar dene diyemem o yüzden..zavallının zamanını çalmış olursun ki hiç gerek yok..kendine zaman tanı,bu düşüncelerin çok normal..

Kızlar derdimi nasıl anlatsam bilmiyorum, en yakın dostlarma bile anlatmadım. Çünkü kendime bile yediremiyorum. Sizler bu konudaki ilk sırdaşlarımsınız...

Benim 2 senedir tanışık olduğum bir arkadaşım, 1 yıldan sonra bana duygusal anlamda birşeyler hissettiğini açıkladı, ilk başlarda ona karşı bişey hissetmiyordum ama ilgisi ve daha da çok karakteriyle ben de ona karşı bişeyler hissetmeye başladım.6-7 ay önce çıkmaya başladk.Herşey iyiydi hoştu ama beni çok sıkıyordu,aşırı ilgi gösteriyordu.Şehir dışında okuyor olmasına rağmen sınav haftasında dahi olsa her haftasonu geliyordu,beni her halimle çekerdi.Ama işte çok karışırdı herşeyime.Ben aşırı ilgiye ve sıkıntıya gelemiyorum.Heleki henüz 19 yaşındayım ve üni.deyim. hayatımın en rahat dönemlerinde çok ağır gelmişti bana.Bir de kavga ettiğimizde haksız dahi olsam alttan alırdı, ben isterdm ki tavır yapsın özür dileyeyim,değerini anlayayım.Bu ve buna benzer bir çok özelliğinden dolayı 2 ay sonra ayrıldım ondan,barışmak için neler yapmadı ki...
Bense barışmadım, cünkü onu özlememe fırsat bile vermiyordu kızlar, hani bi geri çekilse belki değerini anlayacağım ama yapmıyor işte, hep üsteleme, yalvarma vs...En son beni bi daha rahatsız etmeyeceğini ama 3yıl sonra okulu bitince karşıma çıkacağını söyledi.

Ve asıl sorun ben ayrılmama ve katiyen istemememe rağmen şimdi mutlu bi çift görsem aklıma hep o geliyor. Çünkü sevgisine inandığım tek erkekti... Sanki onunla evlenirsem mutlu olacakmışım gibi geliyor. Veya bir erkekle konuşsam o olsa böyle yapmazdı şöyle yapardı diyorum, istemeden de olsa onunla kıyaslıyorum, kimse artık beni onun kadar sevmeyecekmiş gibi geliyor, ileride ya ayrıldğma pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum.. Ve işin kötü tarafı bunları çok sık düşünüyorum.

Bunu kimseye söyleyemiyorum çünkü herkes biliyordu ayrılığımızı falan, kendime bile yediremiyorum. Farkındayım çok saçma ama ne yapayım şaşırdım, tek dert ortağımsınız, bi akıl verin çıkarayım onu aklımdan :(

değerini anlamanı sağlamış sanırım:kahve:
böyle düşündüğüne göre sende onu seviyorsun,herkes ilgi ister sen ilgisinden rahatsız olmuşsun...sıkıyordu diyosun ama sıkılacak ne var anlamadım....çocuk sana ne kadar değer veriyomuş ki hafta sonları bile yanına geliyormuş,her halini çekiyormuş,haksız bile olsan alttan alıyormuş....daha ne istiyorsun?

sen onunla barışsan gene aynı şeyleri hissedersin tatlım..çünkü sen biraz peşinden koşacağın maço erkek tipi istiyorsun.o ise bu profile hiç uygun değil..bunuda unutma..sevmiyorsan için almıyorsa ilerisinde gene kopar zaten..hayatına başka birisi girdiğinde onu zaten unutursun..bunları düşünmende çok normal ama sen ileride mantık evliliği yapacak bir tipte değilsin anladığım kadarıyla,hani çocuk iyiymiş tekrar dene diyemem o yüzden..zavallının zamanını çalmış olursun ki hiç gerek yok..kendine zaman tanı,bu düşüncelerin çok normal..

anladım tatlım ne demek istediğini evet birçok söylediğinde de haklısın ama ondan sonra hayatıma girmeye çalışan bi kaç erkek oldu, fakat hepsinde sanki onun özelliklerini aradım, onun ilgisine çok alıştığımdan mıdır nedir karşı tarafın tepkilerini onunkilerle kıyaslar oldum. O olsa bana böyle yapmazdı şöyle yapardı falan gibisinden. Artık ümitsizliğe kapılmaya başladım ondan başkasıyla yapamayacağm galiba gibisinden... Ayrılalı yaklaşık 5 ay oldu, Çok rahatsız olmaya başladım bu halimden :(

değerini anlamanı sağlamış sanırım:kahve:
böyle düşündüğüne göre sende onu seviyorsun,herkes ilgi ister sen ilgisinden rahatsız olmuşsun...sıkıyordu diyosun ama sıkılacak ne var anlamadım....çocuk sana ne kadar değer veriyomuş ki hafta sonları bile yanına geliyormuş,her halini çekiyormuş,haksız bile olsan alttan alıyormuş....daha ne istiyorsun?

herşeyi üstelemesi, yalvarması, her konuda alttan alması kulağa ilk başta hoş geliyor olabilir, ama inan canım insan sıkılıyor bir zamandan sonra, onu özlememe bile fırsat vermiyor. belki de benm karakterimle alakalı bir durumdur bilemiyorum... Ki sıkması dediğim ilgi değil sadece, aşırı kıskançlık, onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın, şu saatte dışarı çıkmayacaksın vs. gibisinden ve biz daha yeni başlamıştık o sıralar, birden yüklenince böyle oldum sanırım...

Kaçan kovalanır kuralıdır bu zemuszemus
Sen kaçmışsın o kovalamış..
Aman rolleri durduk yere değiştirme,
daha fikrin çoook değişir, unutur gidersin, başkasını başkasıyla kıyaslarsın,
bir zaman sonra bunun çok saçma olduğunu anlarsın,
takılma bunlara,
çok hoş bir dönemdesin tadını çıkar.. hihoyyyt

herşeyi üstelemesi, yalvarması, her konuda alttan alması kulağa ilk başta hoş geliyor olabilir, ama inan canım insan sıkılıyor bir zamandan sonra, onu özlememe bile fırsat vermiyor. belki de benm karakterimle alakalı bir durumdur bilemiyorum... Ki sıkması dediğim ilgi değil sadece, aşırı kıskançlık, onu yapmayacaksın bunu yapmayacaksın, şu saatte dışarı çıkmayacaksın vs. gibisinden ve biz daha yeni başlamıştık o sıralar, birden yüklenince böyle oldum sanırım...

anladım....asıl mesele kıskançlık sanırım....o kadar baskıcılığa bende gelemem valla...haklısın...

ayrılalı 5 ay olmuş,demekki biraz daha zamana ihtiyacın var....

Bu durumlar hiç de kıyaslanacak şeyler değiller, kimseye bu konuda taviz verme :delphin:

Figana katiliyorum, senin istedigin bir erkek degil.
Biraz hirpalanmak, aci cekmek, azar isitmek, kavga etmek, alttan alinmamak istiyorsun.
Fazla ilgiye tahammül edemiyorsun, peki maco bir erkegin kurallarina tahammül edebilecek misin?
Verdigin karar su an icin dogru mu bilemem ama ilerde karsina huysuz bir erkek ciktiginda, seni pesinden kosturdugunda, ilgisiz oldugunda bu cocuktan ayrildigina üzülebilirsin, ki simdiden baslamissin üzülmeye.

İnşallah dediğiniz gibi olur.
Hani oturmuş bi ilişki olsa, veya evli olsak az da olsa kısıtlanır bazı şeyler, ama yeni başlamışken herseye birden yüklenilmez, onun sorunu bu ve bunun gibi şeylerdi. Onun o haliyle evli olsam mutlu olurdum belki ama daha ilişkiye yeni başlamışken çok ağır geldi bana,

anladım tatlım ne demek istediğini evet birçok söylediğinde de haklısın ama ondan sonra hayatıma girmeye çalışan bi kaç erkek oldu, fakat hepsinde sanki onun özelliklerini aradım, onun ilgisine çok alıştığımdan mıdır nedir karşı tarafın tepkilerini onunkilerle kıyaslar oldum. O olsa bana böyle yapmazdı şöyle yapardı falan gibisinden. Artık ümitsizliğe kapılmaya başladım ondan başkasıyla yapamayacağm galiba gibisinden... Ayrılalı yaklaşık 5 ay oldu, Çok rahatsız olmaya başladım bu halimden :(

o halde kendi kendine bu son ve kesin denemem olacak diyerekten bir söz vererek bir atılılımda bulunabilirsin..onunla bir bahane ile iritbat kur ve olayın gidişatında,tekrar konunun içine dalmadan,bir karar vermiş gibi gözükmeden duygularını gözden geçir.. eğer onu çok özlediğini,zamanında hata yapmış olduğunu artık ondan ayrılmak istemediğini falan düşünürsen seviyorsun ama biraz kaprisli olmasını
bekliyorsun demektir..yook gene aynı eski düşüncelerin gibi amaaan bu ne yaa diyorsan kısa yoldan döner ve ne onun nede kendinin zamanını çalmamış olursun..böylece hem duygularını test etmiş hemde ikinizede bir şans vermiş olursun..ama bana sorarsan bu hissettiğim ne diye ben derimki;ilgisi alakası seni şımartmış,onu bir hiç olarak görmene neden olmuş,aynı zamanda alışkanlık yapmış..açıkçası senin onu sevmenede pek müsade etmemiş..seninle olan ilişkisine hiç siyahı koymamışki sen beyazın farkına varabilesin..yani en azından senin tarzın bu..o yüzden çok sağlıklı bir şey beklemiyorum..

bu tarz şeylerde bazen şununda yaşandığı olur..erkek kızı ilgiye alıştırır,ilgi manyağı yapar,sonra kız bu ilgiyi istemez..erkekte kızar ve eski ilgisini birden çeker,kız artık ona bu ilgisizliğinden dolayı aşık olur..ama ne fayda erkek bi defa kinlenmiştir,alaksınıda kaybetmiştir..herşey tersine döner kız afallar ama yapacak birşeyde kalmaz,kız deli divane aşık erkek ise umrusamaz modda..kız ne yapcağım diye çareler arar ve o iştende bir daha asla hayır gelmez..bunu neden anlattım,maço erkek tipi ararken çocuğu bu örnekteki duruma getirme aman başını kendin yakarsın..tedbirli ol..sevgiler fıstık

Figana katiliyorum, senin istedigin bir erkek degil.
Biraz hirpalanmak, aci cekmek, azar isitmek, kavga etmek, alttan alinmamak istiyorsun.
Fazla ilgiye tahammül edemiyorsun, peki maco bir erkegin kurallarina tahammül edebilecek misin?
Verdigin karar su an icin dogru mu bilemem ama ilerde karsina huysuz bir erkek ciktiginda, seni pesinden kosturdugunda bu cocuktan ayrildigina üzülebilirsin, ki simdiden baslamissin üzülmeye.

canım normalde ilgiyi sevmeyen biri olarak bi profil çizdim sanrm gözlerde ilgisiz yapamam. maço tavırların da aşırısını sevmem kesinlikle. Benim tek derdim topu topu 2 ay süren bir ilişkide aşırı ilgi-her konuda üsteleme-kıskançlık olması. Alıştıra alıştıra olmadı yani,herşey bir anda olunca bünyem ters tepti sanırım...

o halde kendi kendine bu son ve kesin denemem olacak diyerekten bir söz vererek bir atılılımda bulunabilirsin..onunla bir bahane ile iritbat kur ve olayın gidişatında,tekrar konunun içine dalmadan,bir karar vermiş gibi gözükmeden duygularını gözden geçir.. eğer onu çok özlediğini,zamanında hata yapmış olduğunu artık ondan ayrılmak istemediğini falan düşünürsen seviyorsun ama biraz kaprisli olmasını
bekliyorsun demektir..yook gene aynı eski düşüncelerin gibi amaaan bu ne yaa diyorsan kısa yoldan döner ve ne onun nede kendinin zamanını çalmamış olursun..böylece hem duygularını test etmiş hemde ikinizede bir şans vermiş olursun..ama bana sorarsan bu hissettiğim ne diye ben derimki;ilgisi alakası seni şımartmış,onu bir hiç olarak görmene neden olmuş,aynı zamanda alışkanlık yapmış..açıkçası senin onu sevmenede pek müsade etmemiş..seninle olan ilişkisine hiç siyahı koymamışki sen beyazın farkına varabilesin..yani en azından senin tarzın bu..o yüzden çok sağlıklı bir şey beklemiyorum..

bu tarz şeylerde bazen şununda yaşandığı olur..erkek kızı ilgiye alıştırır,ilgi manyağı yapar,sonra kız bu ilgiyi istemez..erkekte kızar ve eski ilgisini birden çeker,kız artık ona bu ilgisizliğinden dolayı aşık olur..ama ne fayda erkek bi defa kinlenmiştir,alaksınıda kaybetmiştir..herşey tersine döner kız afallar ama yapacak birşeyde kalmaz,kız deli divane aşık erkek ise umrusamaz modda..kız ne yapcağım diye çareler arar ve o iştende bir daha asla hayır gelmez..bunu neden anlattım,maço erkek tipi ararken çocuğu bu örnekteki duruma getirme aman başını kendin yakarsın..tedbirli ol..sevgiler fıstık

cok güzel açıklamışsın canım herşeyi... Bi de sonradan değişme gibi bi özellikleri var dmi bu meretlerin :/
Bir süre daha böyle devam edersem dediğin tarzda bişey uygulayacağım sanırım. Çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için tatlım...

Son düzenleme:
Kaçan kovalanır kuralıdır bu zemuszemus
Sen kaçmışsın o kovalamış..
Aman rolleri durduk yere değiştirme,
daha fikrin çoook değişir, unutur gidersin, başkasını başkasıyla kıyaslarsın,
bir zaman sonra bunun çok saçma olduğunu anlarsın,
takılma bunlara,
çok hoş bir dönemdesin tadını çıkar.. hihoyyyt

bu hoş dönemi böyle düşünerek geçiriyorum işte :( keşke 3 sene sonra çıksaydı karşıma... teşekkür ederim tavsiyelerin için opuyorumnanaktan

anladığım kadarıyla seninki bi alışkanlıktan ibaret..
aslında sevmiyorsun, yani aşık değilsin ama onun ilgisi, sevgisi seni mutlu ediyor, tabi dengeli olanı..abartıya kaçınca rahatsızlık duyuyosun.
alışkanlık gecer gider bi süre sonra, başka bi şeye alışırsın, onu unutursun bile.ama eğer nu gercekten seviyosan işin daha zor..
bunu anlaman ilk etapta zor..bi süre daha ayrı kalın, madem seni beklemeyi göze alıyo, hemen barışmayın..belli bi zaman geçsin,,hala eksikliğini hissediyosan gercekten seviyosun demektir..
ama dikkat et, bu eksiklik alışkanlıktan olmasın, aşktan olsun:hulya:

cogu kizin isteyebilecegi bir erkek türü sana denk gelmis ,sende onu elinden kacirmisin...maco erkek daha kiskanc daha cok karisirdir islerine ,bu kezde ondan dertlenirdin,sen simdi ayridik biliyor herkes diyorsun ama onuda düsünmeden edemiyorusn biraz gurur yapiyorsun saniriim ,hayat kisa seviyorsan dön derim

anladığım kadarıyla seninki bi alışkanlıktan ibaret..
aslında sevmiyorsun, yani aşık değilsin ama onun ilgisi, sevgisi seni mutlu ediyor, tabi dengeli olanı..abartıya kaçınca rahatsızlık duyuyosun.
alışkanlık gecer gider bi süre sonra, başka bi şeye alışırsın, onu unutursun bile.ama eğer nu gercekten seviyosan işin daha zor..
bunu anlaman ilk etapta zor..bi süre daha ayrı kalın, madem seni beklemeyi göze alıyo, hemen barışmayın..belli bi zaman geçsin,,hala eksikliğini hissediyosan gercekten seviyosun demektir..
ama dikkat et, bu eksiklik alışkanlıktan olmasın, aşktan olsun:hulya:

Evet işte sorun da orada canım, alışkanlıksa bir süre sonra gecer zaten ama 5 aydır gecmedi, sevgiyse nasıl anlarım bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım çok boğuyor seni nasıl katlanıyorsun diyordu, kimileri de şu an, ileride çok pişman olacağımı söylüyor.. Kafamı daha da karıştırıyorlar anlayacağınız..

cogu kizin isteyebilecegi bir erkek türü sana denk gelmis ,sende onu elinden kacirmisin...maco erkek daha kiskanc daha cok karisirdir islerine ,bu kezde ondan dertlenirdin,sen simdi ayridik biliyor herkes diyorsun ama onuda düsünmeden edemiyorusn biraz gurur yapiyorsun saniriim ,hayat kisa seviyorsan dön derim

Haklısın canım aslında eğer değişmezse tam evleneceğim gibi biri ama şu evrede bana tavırları çok fazla ağır geliyor.. Ve beni böyle ilgiye alıştırır da ileride değişirse ilgisini azaltırsa daha çok üzülürüm. Bu var bi de :(

Evet işte sorun da orada canım, alışkanlıksa bir süre sonra gecer zaten ama 5 aydır gecmedi, sevgiyse nasıl anlarım bilmiyorum. Bazı arkadaşlarım çok boğuyor seni nasıl katlanıyorsun diyordu, kimileri de şu an, ileride çok pişman olacağımı söylüyor.. Kafamı daha da karıştırıyorlar anlayacağınız..

çok boğuyorsa pişman olacak bir şey yok bence .. kurtulmuşsun bile diyebilirim..çünkü bu tarz insanların davranışları hastalıklı nitelik taşır..ileride başına bela olur..bir evlilik durumunda cepte nasılsa diyerek işleri tersine çevirir ,maskesi düşer rseni malı gibi görmeye başlar,sonra damdan düşmüşe dönersin,nerde o ilgili adam dersin,kendine kızarsın..çünü her ilgi sevgiden değildir,seni hırs yapar karakterini maskeler..elde edince anlaşılır gerçekler bazen..yok yok ben sevmedim bu boğma işini..:umursamaz:

çok boğuyorsa pişman olacak bir şey yok bence .. kurtulmuşsun bile diyebilirim..çünkü bu tarz insanların davranışları hastalıklı nitelik taşır..ileride başına bela olur..bir evlilik durumunda cepte nasılsa diyerek işleri tersine çevirir ,maskesi düşer rseni malı gibi görmeye başlar,sonra damdan düşmüşe dönersin,nerde o ilgili adam dersin,kendine kızarsın..çünü her ilgi sevgiden değildir,seni hırs yapar karakterini maskeler..elde edince anlaşılır gerçekler bazen..yok yok ben sevmedim bu boğma işini..:umursamaz:

o kadar çok olası durum var ki... Ne zormuş bu işler... :çok üzgünüm:

Back
X