Elbetteki evliliğinde kaybettiği tutkunun tamamlayıcısı olmayacağım mesela,saçma salak bir düşünce işte benimkiler belkide sadece kuruyorumBu evli abazanlar bana da musallat oluyor analarını belliyorum.Kimsenin metresi olmaya gelmedik bu hayata, herkes anaları değil. Küfredin defedin sen beni ne sanıyorsun ben metres değilim diyin. Sakın aman sakın. Gidip 4. Kez boşanan adamla sevgili olun asla evli biriyle olmayın en çok hasarı 2. Kadın alıyor bu ilişkilerde. Evli abazan erkekler de karım da karım diyor karısı da kocam da kocam. Kimsenin sıkıcı evliliğinin oyuncağı olmayın
Evli iş arkadaşınızla mesajlaşıyorsunuz yani. E bu aşamaya geldiyse siz zaten evli adamla flört ediyorsunuz yani. O yüzü vermişsinizAtmadım ama,o cesaret bende yok zaten,birinin mesajlarıyla eğlenme aşamasındaym sadece öyle söyleyim
Merak ettim dallamayı yahuYani ben de ilgisini hissetsem dur bana açılırsa diye konuşma metni hazırlamam. Direkt mesafe koyarım. Burada konu sahihi açılmasını bekliyor ki konuşsun. Şaka gibi
Ne demek istediniz burada tam olarak?Atmadım ama,o cesaret bende yok zaten,birinin mesajlarıyla eğlenme aşamasındaym sadece öyle söyleyim
Haklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorumKendi adıma konuşayım, Keşke bekar olsaydı dediğiniz için yazdım ne yazdiysam. Deseniz ki şeytana uymaktan korkuyorum. Zaten kötü bir ilişkiden yeni cikiyorum. Dertleşmek istedim deseniz neyse. resmen flortlesiyorsunuz. Hoşunuza gidiyor. Ama gitmemesi lazım. Konuşmayı hazirlamissiniz ne olacakti, konuşurken işaret parmağini dudaginiza degdirip şşş de diyecek mi
Erkeklerin WhatsApp muhabbetine mi meze olmak istiyorsunuz? İnanın o durum burada yazılandan kat kat ağır olacak.
tercih edilmenin ilgilenilmenin tadını çıkarıyorsunuz ama sonu kötü olacak. Bu dünyanın neresinde olursanız olun böyledir.
Bence misilleme yoluna gitmeyin zararı siz görürsünüz.sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi
Elbetteki evliliğinde kaybettiği tutkunun tamamlayıcısı olmayacağım mesela,saçma salak bir düşünce işte benimkiler belkide sadece kuruyorum
Eğlence anlayışınız biraz bayağıymış.Haklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorum
O biriyle geçirir ama sizi öğrenirse bide evli bir adamla size yapmadığını bırakmaz erkekler böyledirYapmadım yapmayacağım da zaten sadece kendime sorduğum soruları buraya açtım sadece.Bosanma yolundaki adam zaten boş durmuyor,dün gece çocuğu almayıp biriyle geçirdi
Doğru söylüyorsun,bazı yorumlar gerçekten not etmelikNiye desin?
Siz kendinize acimazsaniz kimse acımaz.
Kendinizin yapmadığını,başkasından beklemeyin.
Çevir kazı yanmasın hesabınız da tutmadı. Konunuzdan daha da kötü bu bahaneHaklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorum
Okulda olduğumuzu kim söyledi,aynı ilde olduğumuzu kim söyledi meselaHala konusmami hazırladım yazmışsınız vallahi pes ya, birde aynı okuldasınız
O çocukların yüzüne nasıl bakacaksınız kendi çocuğunuzu hiç mi düşünmüyorsunuz
Onu geçtim memuriyetten olma ihtimali var
Bir iş var elinizde, kendinize gelin bence
Haklısınız ama gerçekten kendimden eminim bunu ilişkiye götürecek cesaret yok bir kere bende,adamda bir şey varsa da "Of be neydi şimdi" diyecek olan bu ben sadece eğleniyorum
Bakacak kadar yakın olduğumuzu nereden çıkardınız ayrıntı vermedim ki benAdamın açılmasını beklemek neyin nesi ya, pis bakışından mideniz bulunması lazım sonrada hiç olmamış olması lazım hala yapmam öyle şey
He evet aynen yapmayın
Bakacak kadar yakın olduğumuzu nereden çıkardınız ayrıntı vermedim ki ben
Okulda olduğumuzu kim söyledi,aynı ilde olduğumuzu kim söyledi mesela
Okulda olduğumuzu kim söyledi,aynı ilde olduğumuzu kim söyledi mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?