Gebeliğe Hazırlık Biliyorum saçma ama bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Arkadaşlar saçma biliyorum ama bir buçuk senedir çok fazla umut ettim bir dış gebelik kaybım var bu ayki tedavim klomen ovitrelleydi bugün 17.gün düne kadar açıp baksamda incelesemde en ufak çizgi gölgesi dahi göremezken bugün testi açıp flaşla incelediğimde o çizgiyi gördüm fakat normal bakılınca test negatif duruyor yarın için randevu aldım kan vereyim diye sizce olabilir mi

Canım normal bakışla göremiyorsan yoktur üzgünüm. Hayal kırıklığına uğrama diye söylemek istedim :( inşallah Allah tez ve hayırlı vakitte kucağını doldurur.

Canım normal bakışla göremiyorsan yoktur üzgünüm. Hayal kırıklığına uğrama diye söylemek istedim :KK43: inşallah Allah tez ve hayırlı vakitte kucağını doldurur.
Kuzu biliyorum ama koyulabilir mi yeni yeni testte görünmeye başlamış olabilir mi çünkü iğneden sonraki ilk ilişkiden beridir kasık ağrılarım var hala dhaa devam ediyor 10.günden beridir test yapıyorum açıp inceliyorum hep ama ufacikta olsa hiç görünmüyordu bugün onu gördüm ne biliyim olabilirmi diye hani bı laf vardır umut fakirin ekmeği acaba mi dedim olabilir mi yeni testte çıkmaya başlamış olabilir mi evet bir dış gebelik geçirdim ama onuda bu şekilde ağrılardan anlamıştım fakat onda iğne falan olmamıştım geçen ayda tedavi gördüm ama böyle belirtiler yaşamamıştım ağrım falan olmamıştı bu ay agrida olunca testte öyle olunca soru işareti oldu 😔

Son düzenleme:
Back
X