- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Diego kim beDiego ne diyorsun?
bakın siz de saçma olduğunu düşünüyorsunuz zaten,bu iyi bir şey.bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?
Yüz gerdirmek ve liposactuon yaptırmak istiyorsunuz ama araba borcunuz var ve bu işlemler için paranız yok. (Sağlık sorunları yüzünden ameliyat olan arkadaş ne alaka onu anlamadım) mevcut arabanızı satıp parasıyla bu işlemleri yapmtırmak istiyorsunuz kalan parayla da daha düşük bi araba almak istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
E yaptırın yüz sizin araba sizin bana göre saçma ama banane
konudan bağımsız olarak,site mi çöküyor yahu? sürekli hata alıyorum. aynı durumu yaşayan var mı?
Gerçekten ciddi bir hasar, doku kaybı, iz, anomali yoksa gereksiz. Yaşlanmak güzeldir, güzel yaşlanmak marifettir, gerdiren ünlüleri görüyoruz mimikler ölüyor, illa ki çizgilerden falan kurtulmak istiyorsanız dermapen yaptırık kalojenli kremler kullanın ve 1500 kalor 10bin adım diyetiyle de yorulmadan kilo verin, ne gereği var bir araba parasını estetik ameliyatlara gömmeninEstetik sizce gereksiz mi peki
bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?
35 yaşta neyin yüz gerdirmesibu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Neden yapmak istediğine bağlı.. Yüzünde veya bedeninde hiçbir sorun yokken keyfi yapılmak isteniyorsa bana göre evet gereksiz.Estetik sizce gereksiz mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?