biliyorum sacma ama beni kendime getirin

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?

Anladığım kadarıyla arabanızı satıp estetik birşeyler yaptırmak istiyorsunuz sizi daha iyi hissettirecekse eğer gerçekten memnun değilseniz şu anki durumdan neden olmasın ? Ama akıllıca hareket edip zarara uğramadan yapmaya çalışın çok eski arabaların çok masrafı çıkabilir. Ha ben olsam belki cesaret edemeyebilirdim.

Yüz gerdirmek ve liposactuon yaptırmak istiyorsunuz ama araba borcunuz var ve bu işlemler için paranız yok. (Sağlık sorunları yüzünden ameliyat olan arkadaş ne alaka onu anlamadım) mevcut arabanızı satıp parasıyla bu işlemleri yapmtırmak istiyorsunuz kalan parayla da daha düşük bi araba almak istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
E yaptırın yüz sizin araba sizin bana göre saçma ama banane

bakın siz de saçma olduğunu düşünüyorsunuz zaten,bu iyi bir şey.

ödemesi bitmemiş arabayı satıp estetiğe yatırmak mı?

lütfen makul olun,bu devirde araba alabildiğinize şükredin valla helal olsun. ödemelerinizi bitirin,sonra satmayı falan düşünürsünüz.

yapmayın yahu

yani bir arkadaşı sağlıkla ilgili ciddi bir ameliyat geçirmişken keyfi estetik için arabasını sattığını duysa konu sahibinin ona çok kızarmış.

aslında konu sahibi de aşırı abes olduğunu biliyor ama sanırım estetik konusu psikolojisini sağlam bozmuş.

Estetik sizce gereksiz mi peki
Gerçekten ciddi bir hasar, doku kaybı, iz, anomali yoksa gereksiz. Yaşlanmak güzeldir, güzel yaşlanmak marifettir, gerdiren ünlüleri görüyoruz mimikler ölüyor, illa ki çizgilerden falan kurtulmak istiyorsanız dermapen yaptırık kalojenli kremler kullanın ve 1500 kalor 10bin adım diyetiyle de yorulmadan kilo verin, ne gereği var bir araba parasını estetik ameliyatlara gömmenin

Diyorsunuz ki hayat kısa en iyisi borç ödeyeceğimi kendimde hoşlanmadığım şeyleri düzeltip görüntümle mutlu yaşayayım. Bu bir tercih meselesi fakat liposactuon çok zor bir ameliyatmış yaptırıp pişman olan çok onu bir araştırın.

bitirmen neden imkansız? Taksitlerini ödeyemiyor musun?

35 yaşta neyin yüz gerdirmesi maksimum botoks kaş için microblading yaptırmanız lazım. Liposuction için de önce diyet ve sporu deneyin bir beslenme uzmanı ile çalışıp yeme düzeninizi tekrar proğramlarsanız yağdan verirsiniz. Disiplinli sporla da çok güZel sıkılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…