biliyorum sacma ama beni kendime getirin

Keyfin nasıl isterse açıkçası,kendini iyi hissetmen en önemlisi
Sadece doktor seçimini iyi yap 5 kuruş az ödeyeceğim diye mavhetme kendini

Saçmaligin daniskasi olur. Asla yapmayin

Estetik sizce gereksiz mi peki
Gereksiz değil de kaç yaşındasınız ki yüz gerdirmeye ihtiyaç duyuyosunuz, artık bıçak altına yatmadan da çok büyük olmayan miktarlara estetik müdaheleler yapılıyor, görünüşünüzden mutsuzsanız onları araştırın

Ölü balık gibi bakan kadinsa kendi emeğiyle aldığı arabaya binen kadın da h havalı daha güzel daha seksi daha çekici daha akıllı ve daha daha daha....
Ben olsam asla böyle birşey yapmazdım.
Bence sizde yapmayın.

Simdi sakince o fikri beyninden cikar ve tuvalete at! ve ardından bir kağıda kızım kendine gel kızım kendine gel diye 10 kere yazıp su zamanda yogun bakımda entübe olan hastaları düsün.Haline sükret dua et ve o arabadan uzak dur ok?

Acaba Türkçe mi kullansan bizim ugandacamız yokta anlayamıyoruz

Şu pandemi ve ekonomik krizde olacak iş mi? Güzelleşmek istemeyi anlayabilirim, ama daha büyük dertleriniz var sanki, liposuction ve yüz gerdirme parasını arabayı satarak anca çıkartabileceğinize göre.

Bu dediginizi yapmaya sizi ne yöneltiyor ? Sorun orda bence.Durup dururken kimse böyle bi sey yapmaz.Bir sebep mutlaka olmali bunun icin.Sebep neyse ,başkasina sacma gelebilir ama önemli olan sizin o sebebi ne kadar önemli gördügünüzdür.Karari kendiniz verin ,öncelikler kişiseldir.

Neden kadının üstüne bu kadar gidiyorsunuz anlamadım. Demek ki çok rahatsız ve o şekilde mutlu olacağını düşünüyor. Bence de gereksiz ama onun için gerekli demek ki. Yine de önce bir yardım alıp kendinizle yüzleşebilirsiniz yine de istemeye devam ederseniz pandemi bitince yaptırın gitsin.

Saçma ya da değil diyemem herkesin bu hayattaki öncelikleri farklı. Ama liposuction çok riskli bir operasyon, kaldı ki nispeten kalıcılık sağlıyor. Beslenme düzeninizi ameliyat sonrası da değiştirmeniz gerekecek, homini homini yiyeyim nasılsa yağlar gitti gibi bir durum söz konusu değil. Liposuction sonrası kilo almak bedeni daha da deforme edebiliyor. Direkt beslenme düzenini değiştirip spora başlamak daha sağlam bir yatırım gibi. Hem ne arabayı satmaya ne de acı çekmeye gerek kalıyor.

Yaw derdim sadece kilo degil aslinda.guzel kadinlar iste de basarili oluyor.benimki hem ise hem kendine yatirim gibi dusun.
Yukselmek icin guzellesmeliyim cunku sektorum ekranda olmaya kayiyor artik bi nevi.yani goz onunde de olmaliyim.cok cirkin degilim ama eskiden yaptirdigim bir goz alti dolgusu komplilasyoni goz altlarimin canina okudu.cok sukur eski haline dondu ama morluklar kaldi malesef.goz altim mor mu mor.
Dolgu botox yerine gerdireyim kurtulayim diyorum.erkenden gerdirirsem hem ilerye yatirim olur.37 yim.yoksa dudagimi sisireyim popomu buyuteyim degil derdim.ekranda vs daha guzel durmak.goz onundeyim bi de

Şu pandemi dönemi estetik cerrahi hiç mantıklı değil
Ameliyathanede enfekte olup covid olanları duyuyoruz.
Konuda anlamadığım arkadaşınız sizi neden döver?

Bu arada arabasini satip solikon yaptiran bi arkadasim var.iyi ki iyi ki der durur.sonra yenisini aldi da o zaman arac almak kolaydi tabi.simdi cook zor yenisini alabilmek

Bunun için arabayı satmaya bence gerek yok. Düzenli beslenme (un şeker yağ hayattan çıkarmak mesela) ve düzenli spor ve uyku ile güzel bir cilde sahip olmak mümkün. Annem 55 yaşında, hiçbir estetik müdahalesi yok. Ciddiyim 40 falan gösteriyor sırf sağlıklı beslenerek işlenmiş gıdaları hayatından çıkardığı ve düzenli spor yaptığı için diye düşünüyorum. Halam defalarca estetik ameliyat oldu artık bağımlısı resmen ve eski haline kıyasla çok daha kötü durumda maalesef. Bir yaptıran kendini durduramıyor. Ayrıca yapılan estetik müdahalelerin de bir garantisi yok. Pek çok estetik müdahale mağduru var halam gibi. Elinizde belli bir miktar para varsa risk alırsınız tabi ama araba gibi büyük bir yatırımı estetik operasyona vermek bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası.

Şu pandemi dönemi estetik cerrahi hiç mantıklı değil
Ameliyathanede enfekte olup covid olanları duyuyoruz.
Konuda anlamadığım arkadaşınız sizi neden döver?
Cok ciddi bi ameliyat olmak zorunda kaldi da ona anlatirim butun sacmaliklarimi.ona anlatamadigimdan buraya anlattim da onu anlatmaya calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…