- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Dindirella
-
Beyin daha gerekli bence.Estetik sizce gereksiz mi peki
Saçmaligin daniskasi olur. Asla yapmayinbu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?
Gereksiz değil de kaç yaşındasınız ki yüz gerdirmeye ihtiyaç duyuyosunuz, artık bıçak altına yatmadan da çok büyük olmayan miktarlara estetik müdaheleler yapılıyor, görünüşünüzden mutsuzsanız onları araştırınEstetik sizce gereksiz mi peki
Simdi sakince o fikri beyninden cikar ve tuvalete at!bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim
Acaba Türkçe mi kullansan bizim ugandacamız yokta anlayamıyoruzbu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Ben aracimi satip bir liposactuon ve mini yuz germe gibi bisi yaptirayim diyorum.olmadi ayagimi uueden kesecek eski meski bisi alip kendime yatirim yapayim diyorum.sizce?
Şu pandemi ve ekonomik krizde olacak iş mi? Güzelleşmek istemeyi anlayabilirim, ama daha büyük dertleriniz var sanki, liposuction ve yüz gerdirme parasını arabayı satarak anca çıkartabileceğinize göre.bu aralar bu fikri kafamdan atamiyorum...borclandim bi arac aldim hala taksitlerini oduyorum.yeniden borclanip yaptiramam yani.biriltirmem de imkansiz.ustelik bu korona vakti arkadasim buyuk bir ameliyat gecirdi inanin sagliksal.bunu soylesem sanirim beni dover...
Gerçekten. Biraz boğazımdan kesip totomu kaldırarak bedava vereceğim kilo için neden birikimimi hiç edeyim?Beyin daha gerekli bence.
Yaw derdim sadece kilo degil aslinda.guzel kadinlar iste de basarili oluyor.benimki hem ise hem kendine yatirim gibi dusun.Saçma ya da değil diyemem herkesin bu hayattaki öncelikleri farklı. Ama liposuction çok riskli bir operasyon, kaldı ki nispeten kalıcılık sağlıyor. Beslenme düzeninizi ameliyat sonrası da değiştirmeniz gerekecek, homini homini yiyeyim nasılsa yağlar gitti gibi bir durum söz konusu değil. Direkt beslenme düzenini değiştirip spora başlamak daha sağlam bir yatırım gibi. Hem ne arabayı satmaya ne de acı çekmeye gerek kalıyor.
Yaw derdim sadece kilo degil aslinda.guzel kadinlar iste de basarili oluyor.benimki hem ise hem kendine yatirim gibi dusun.
Yukselmek icin guzellesmeliyim cunku sektorum ekranda olmaya kayiyor artik bi nevi.yani goz onunde de olmaliyim.cok cirkin degilim ama eskiden yaptirdigim bir goz alti dolgusu komplilasyoni goz altlarimin canina okudu.cok sukur eski haline dondu ama morluklar kaldi malesef.goz altim mor mu mor.
Dolgu botox yerine gerdireyim kurtulayim diyorum.erkenden gerdirirsem hem ilerye yatirim olur.37 yim.yoksa dudagimi sisireyim popomu buyuteyim degil derdim.ekranda vs daha guzel durmak.goz onundeyim bi de
Cok ciddi bi ameliyat olmak zorunda kaldi da ona anlatirim butun sacmaliklarimi.ona anlatamadigimdan buraya anlattim da onu anlatmaya calistimŞu pandemi dönemi estetik cerrahi hiç mantıklı değil
Ameliyathanede enfekte olup covid olanları duyuyoruz.
Konuda anlamadığım arkadaşınız sizi neden döver?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?