Bilkent de Tüp bebek

tuba13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
6
0
1
28
Bilkent Hastanesi'ne ilk defa gideceğim ,hiç bir bilgim denemem ve tecrübem yok.Doktor önerisi,eşimde aynı hastane ürolojiye mi gitmeli ,başka şehirden gideceğiz süreci bilen biri anlatabilir mi

Gaziantepe gelme gibi bir şansınız varmı benimde transferimin 7.gunu

Yizgat

Malesef Ankara'da hem kalacağımız yer hem mesafe anlamında daha kolay olacak ,transfer yani tüp bebek mi yaptirdiniz ben bu konuya çok yabancıyım yeni girecegim bir süreç ,hayırlı olsun
Hmm anladım cnm evet tüp Bebek yaptırdım bende idrar testinde silik çizgi çıkıyor hakımızda hayırlısı olsun diyelim

Merhaba, aşılama süreci nasıl ilerliyor.İğne vs ücreti ödeniyor mu? Hangi doktora gittiniz bir de
Merhaba ben de bilgilendireyim sizi 2 senedir orda tedavi görüyorum öncelikle adetliyken gitmeniz gerekiyor kan tahlili için ondan sonra elinize liste veriyorlar yapmanız gerekenler hallettikten sonra hemen tedavi süreciniz başlıyor SGK nız varsa tüm tedavi masrafınızı devlet karşılıyor yalnızca çatlatma iğnesi ve femara yı karşılamıyor düşük bir ücretle siz alıyorsunuz birde istenen tekikleri zamanında yaparsanız 2 yada 3 ay sonunda hemen tedaviye başlıyorsunuz ve her tedavinizde kullandığınız ilaçlar olumlu gelişme gösterirse aşılama yapıyorlar yaşınıza ve hikayenize göre tedavi süreciniz kısa yada uzun sürebiliyor

Merhaba ben de bilgilendireyim sizi 2 senedir orda tedavi görüyorum öncelikle adetliyken gitmeniz gerekiyor kan tahlili için ondan sonra elinize liste veriyorlar yapmanız gerekenler hallettikten sonra hemen tedavi süreciniz başlıyor SGK nız varsa tüm tedavi masrafınızı devlet karşılıyor yalnızca çatlatma iğnesi ve femara yı karşılamıyor düşük bir ücretle siz alıyorsunuz birde istenen tekikleri zamanında yaparsanız 2 yada 3 ay sonunda hemen tedaviye başlıyorsunuz ve her tedavinizde kullandığınız ilaçlar olumlu gelişme gösterirse aşılama yapıyorlar yaşınıza ve hikayenize göre tedavi süreciniz kısa yada uzun sürebiliyor
Merhaba,
Önce kadın doğum polk. muyene olup sonra mı infertilite ye mi yonlendiriyorlar? Bende özel mi devlet mi diye düşünüyordum.

Çok teşekkür ederim. bende 22 yılında 37 haftalık bebek kaybım var. Tekrar da gebelik olmadı. Artık tüp bebek düşünüyorum. Özel ve devlet arasında cok kararsız kalmıştım.
Orda şöyle elinizde son 1 yılda yapılmış hsg ve smear testi eşinizinde son 6 ayda yapılmış sperm testi varsa hemen tedaviye başlarsınız birde adetli giderseniz bekletmezler ama bunlar yoksa tekrar istenirler o sıraya dikkat ederseniz 2-3 ay sonunda hemen tedavi başlar vücudunuzun ilaca tepkisi üzerine aşılamayla başlarsınız yaşınız büyükse yumurta sayınız yada eşinizde problem varsa zaten direk bebeğe yönlendiriyorlar

Back
X