Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaşıyorsunuz Tuba hanımBilkent Hastanesi'ne ilk defa gideceğim ,hiç bir bilgim denemem ve tecrübem yok.Doktor önerisi,eşimde aynı hastane ürolojiye mi gitmeli ,başka şehirden gideceğiz süreci bilen biri anlatabilir mi
YozgatNerde yaşıyorsunuz Tuba hanım
Gaziantepe gelme gibi bir şansınız varmı benimde transferimin 7.gunuYozgat
YizgatNerde yaşıyorsunuz Tuba hanım
Malesef Ankara'da hem kalacağımız yer hem mesafe anlamında daha kolay olacak ,transfer yani tüp bebek mi yaptirdiniz ben bu konuya çok yabancıyım yeni girecegim bir süreç ,hayırlı olsunGaziantepe gelme gibi bir şansınız varmı benimde transferimin 7.gunu
Gaziantepe gelme gibi bir şansınız varmı benimde transferimin 7.gunu
Hmm anladım cnm evet tüp Bebek yaptırdım bende idrar testinde silik çizgi çıkıyor hakımızda hayırlısı olsun diyelimYizgat
Malesef Ankara'da hem kalacağımız yer hem mesafe anlamında daha kolay olacak ,transfer yani tüp bebek mi yaptirdiniz ben bu konuya çok yabancıyım yeni girecegim bir süreç ,hayırlı olsun
Rabbim sizede yormadan versin inşallah dualarımda olacaksın ben 6 yıldır evliyim 4 . Kez yapıyorumHmm anladım cnm evet tüp Bebek yaptırdım bende idrar testinde silik çizgi çıkıyor hakımızda hayırlısı olsun diyelim
5 yıl olacak hep gittik doktora ama ilk defa ciddi bir adım atmak istiyoruz , Özelde mi yaptırdınRabbim sizede yormadan versin inşallah dualarımda olacaksın ben 6 yıldır evliyim 4 . Kez yapıyorum
Evet özelde yaptım çok Zor bir süreç rabbim yüzümüze gülsün inşallah5 yıl olacak hep gittik doktora ama ilk defa ciddi bir adım atmak istiyoruz , Özelde mi yaptırdın
Bu konudaki bilgisizligimden ötürü başıma ne gelecek bilmiyorum o yüzden biraz rahatım galiba , inşallah Rabbim nasip eder zorlanmadanEvet özelde yaptım çok Zor bir süreç rabbim yüzümüze gülsün inşallah![]()
Amin amin cnm inşallah ne zaman başlicaksin bu ay mıBu konudaki bilgisizligimden ötürü başıma ne gelecek bilmiyorum o yüzden biraz rahatım galiba , inşallah Rabbim nasip eder zorlanmadan
Pazartesi gününe randevu aldık,süreç nasıl ilerlerse inşallah gecikmeden olurAmin amin cnm inşallah ne zaman başlicaksin bu ay mı
Merhaba, aşılama süreci nasıl ilerliyor.İğne vs ücreti ödeniyor mu? Hangi doktora gittiniz bir dePazartesi gününe randevu aldık,süreç nasıl ilerlerse inşallah gecikmeden olur
Merhaba ben de bilgilendireyim sizi 2 senedir orda tedavi görüyorum öncelikle adetliyken gitmeniz gerekiyor kan tahlili için ondan sonra elinize liste veriyorlar yapmanız gerekenler hallettikten sonra hemen tedavi süreciniz başlıyor SGK nız varsa tüm tedavi masrafınızı devlet karşılıyor yalnızca çatlatma iğnesi ve femara yı karşılamıyor düşük bir ücretle siz alıyorsunuz birde istenen tekikleri zamanında yaparsanız 2 yada 3 ay sonunda hemen tedaviye başlıyorsunuz ve her tedavinizde kullandığınız ilaçlar olumlu gelişme gösterirse aşılama yapıyorlar yaşınıza ve hikayenize göre tedavi süreciniz kısa yada uzun sürebiliyorMerhaba, aşılama süreci nasıl ilerliyor.İğne vs ücreti ödeniyor mu? Hangi doktora gittiniz bir de
Merhaba,Merhaba ben de bilgilendireyim sizi 2 senedir orda tedavi görüyorum öncelikle adetliyken gitmeniz gerekiyor kan tahlili için ondan sonra elinize liste veriyorlar yapmanız gerekenler hallettikten sonra hemen tedavi süreciniz başlıyor SGK nız varsa tüm tedavi masrafınızı devlet karşılıyor yalnızca çatlatma iğnesi ve femara yı karşılamıyor düşük bir ücretle siz alıyorsunuz birde istenen tekikleri zamanında yaparsanız 2 yada 3 ay sonunda hemen tedaviye başlıyorsunuz ve her tedavinizde kullandığınız ilaçlar olumlu gelişme gösterirse aşılama yapıyorlar yaşınıza ve hikayenize göre tedavi süreciniz kısa yada uzun sürebiliyor
Direk infertiliteye gitmeniz lazımMerhaba,
Önce kadın doğum polk. muyene olup sonra mı infertilite ye mi yonlendiriyorlar? Bende özel mi devlet mi diye düşünüyordum.
MHRS de randevu vermiyorda o yüzden sormuştum aslında, Direk gidince randevu bulunabilir mi ki ?Direk infertiliteye gitmeniz lazım
Randevu almanıza gerek yok adetliyken direk sabah gidinMHRS de randevu vermiyorda o yüzden sormuştum aslında, Direk gidince randevu bulunabilir mi ki ?
Çok teşekkür ederim. bende 22 yılında 37 haftalık bebek kaybım var. Tekrar da gebelik olmadı. Artık tüp bebek düşünüyorum. Özel ve devlet arasında cok kararsız kalmıştım.Randevu almanıza gerek yok adetliyken direk sabah gidin
Orda şöyle elinizde son 1 yılda yapılmış hsg ve smear testi eşinizinde son 6 ayda yapılmış sperm testi varsa hemen tedaviye başlarsınız birde adetli giderseniz bekletmezler ama bunlar yoksa tekrar istenirler o sıraya dikkat ederseniz 2-3 ay sonunda hemen tedavi başlar vücudunuzun ilaca tepkisi üzerine aşılamayla başlarsınız yaşınız büyükse yumurta sayınız yada eşinizde problem varsa zaten direk bebeğe yönlendiriyorlarÇok teşekkür ederim. bende 22 yılında 37 haftalık bebek kaybım var. Tekrar da gebelik olmadı. Artık tüp bebek düşünüyorum. Özel ve devlet arasında cok kararsız kalmıştım.