BİLKENT ünv. mi yoksa BAŞKENT ünv mi ? lütfen yardııım

glsnlena

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2
0
6
Ankara
merhabelar ben bu yıl sınava girdim. bilken ünv. iktisat istiyorum. ailemde elektrik-elektronik müh. istiyorlar.benim ilgim müh. pek yok. ama yinede 2. tercih olarak yazmak istiyorum. fakat şöyle bir sorun var ki bu yıl eğer bilkente puanım yetmezse başkent yazıp yıl kaybı olmadan okumalımıyım. yoksa bir yıl daha hazırlanmalımıyım ? çok kararsızım :44: bilkent mezunlarının hep bi artısı var biliyorum ama bu bir yıla değer mi sizce ?

Ikiside cok iyi okullar ama hem muhendislik hem ing cok zor olacak sizin icin bir de ilginiz yoksa.
Ayrica bilkent bile olsa iktisat mezunlarinin is bulmasi kolay degil.
Bende cok arastirdim yardimci olabilirim size
Kolay gelsin

Iş bulma konusunu bilmiyorum ama bilkent uni. gezmistim.Çok güzel bir universite her 3 ogrenciden biri bursluymus.Eger ilk 10.000 girerseniz tam burslu + 450 tl kazaniyorsunuz.Fakat cok havali tipler de var. .s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer Başkent'te de iktisat okumayı düşünüyorsan elbette ki yaz. Bilkent İktisat için 1 yılını harcama. Çünkü Başkent'te çok iyi bir üniversite. Eğitim olarak çok fark olacağını sanmıyorum.

Ben gs ünv. iktisat mezunuyum, abim ise bilkent ünv. iktisat mezunu.
Bilkent ülkenin ilk özel üniversitesi olması dolayısıyla her türlü imkanı diğer tüm üniversitelerden daha fazla olan bir üniversite. Bence tercihinde en üst sırada bulunsun.

İktisat da mühendislik bölümleri kadar zordur şimdiden kolay gelsin...

Bu arada iktisat/işletme mezunlarının iş bulamadığı kısmı doğru değildir.
İyi bir üniversiteden mezunsan dil biliyorsan gözlerinde ışık varsa seni işe almayacak olan yoktur.

Hayatında başarılar dilerim.

Hangi bölüm olursa olsun Bilkent diyorum bende bilkentte okudum

Bölümlere çok takılma puanın hangi bölüme yetiyorsa bilkente git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…