bilmeden 2. kadın olmak

puccaandgaru

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
1.182
625
Herkese tünaydın öncelikle.

Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.

Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!

Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin

Hiçbir şey söylemeden münasebeti kesmem ben,ona bu güzelliği yapmam!
Senin şansın varmış ki gerçeği öğrenmişsin,o kızın şansı da sen ol,bir şekilde söyle bence. Hem belki ilişkileri devam etmiyor da olabilir,belki yanlış anlamışsındır

Yok devam ettiğine eminim. Tesadüfen akrabam söyledi bunu bana. Ya olay o kadar tesadüf gerçekleştiki resmen karşıma çıktı. Ne sordum ne soruşturdum. Kendiliğinden öğrendim.

Bende tabi güzellikle bırakıp gitmek istemiyorum ama napmam lazım onuda bilmiyorum açıkcası.
Hiçbir şey söylemeden münasebeti kesmem ben,ona bu güzelliği yapmam!
Senin şansın varmış ki gerçeği öğrenmişsin,o kızın şansı da sen ol,bir şekilde söyle bence. Hem belki ilişkileri devam etmiyor da olabilir,belki yanlış anlamışsındır

Herkese tünaydın öncelikle.

Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.

Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!

Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
Senin yerinde olsam kızıda erkek arkadaşınıda aynı yere birbirlerinin haberi olmadan davet ederim ve bi güzel erkek arkadaşını rezil ederim hem seni hem onu kaybetsin uyuz sessizce ayrılmak seni rahatlatmaz içini dokmelisin ki kendi içinde kendini yemezsin diye düşünüyorum

Şu hemcinslerimdeki sakinliğin çok değil bir parçasını banada ver allahım:KK51:Mümkün değil tutumam ben önce kıza söylerdim, sonrada olayları izlerdim:cool:
Yeni başlamış birşey olduğu için sakinim ben yoksa var ya savaşa gider gibi giderdim. Ne demek araya reklam diye almış beni adam.

X