- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
acaba 2. misin ? sorusu geldi aklıma .. 3,4,5..
ikisini de bulusmaya cagırsan fazla mı türk filmi usulü olur :/
Yani işin ucunda oda var. Kaçıncıyım merak ettim şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba 2. misin ? sorusu geldi aklıma .. 3,4,5..
ikisini de bulusmaya cagırsan fazla mı türk filmi usulü olur :/
o kıza sert yorum yapmayacağım. babasız büyümüş. hayatı boyunca maddi zorluklar ve başarı burslarıyla yatılı okumuş. sevgiye açmış bulunca bırakamamış. ama kariyer sahibi ayağı sağlam yere basan biriydi istese ayrılırdı. benimle dertleşti biraz. daha önce bir kürtaj geçirmiş üniversite yıllarında. 6 yıldır beraberlermiş. kısaca her şeyinin ilki bu herifmiş. ağladı biraz. sonra bidaha hiç aramadı beni. sonra evlendiklerini öğrendim. sevgiliside birkaç kere tek gecelik ilişkiler yaşadığını yakalamış onu anlatmıştı. insanlar o kadar değişik şartlarla yaşıyorlarki yargılayamıyorum. bu da böyle bir anımdır.
kıza da duyur yazık evlenmesin şu insan bozuntusuyla..
Bunu öğrenip nasıl bu kadar sakin kalıyorsunuz?
Ben anında yüzüne çarpıp herşeyi söylerdim.
Ve kızada söylerdim.
Geçmiş olsun canım akraba falan karıştırmana gerek var mı bilmiyorum bence o adama bildiğini söyleyip ayrıl. sevgiline de söylemezsen ben söylerim de. O kız da yanmasın
bence bu durumu bilmek o kızın da hakkı onunla da iletişime geçmen lazım sonra da adama bi güzel lafını yapıştırıp bitirmelisin
Sana sormak istiyorum:" sana onun bi sevgilisi var" diyen kisiye minnet duymuyormusun?.
Allah iyiki ogrenmemi sagladi diyorsun dimi? Buyuk hatalardan kurtuldun su an.
Simdi sende ayni seye vesile ol, o kiza herseyi anlat. Yeterince zor bi kadin icin hayat, yardimci olmamiz gerek hemcinslerimize.
Ben olsam hiç acımam ikisininde yüzüne vururum gerçekleri sonra çeker gideirim![]()
Ben çekiniyorum niyeyse yasanki ben yapmışım gibi utanıyorum resmen
Hayır ikinizde aldatılmışsınız ve bunu bilmek o kızında hakkı bence o yüzden yüzleştirmen lazım diye düşünüyorum
Kızın numarası yok ama facebooktan yazcam diğerine düşerde bakmazsa bilmiyorum ama.
Bence yüz yüze konuşmak daha iyi
Dayak yemeyimde aman :) ya o akrabamın telefonundan gizlice alsam numarasını ayıp mı olur acaba![]()