• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmeden 2. kadın olmak

o kıza sert yorum yapmayacağım. babasız büyümüş. hayatı boyunca maddi zorluklar ve başarı burslarıyla yatılı okumuş. sevgiye açmış bulunca bırakamamış. ama kariyer sahibi ayağı sağlam yere basan biriydi istese ayrılırdı. benimle dertleşti biraz. daha önce bir kürtaj geçirmiş üniversite yıllarında. 6 yıldır beraberlermiş. kısaca her şeyinin ilki bu herifmiş. ağladı biraz. sonra bidaha hiç aramadı beni. sonra evlendiklerini öğrendim. sevgiliside birkaç kere tek gecelik ilişkiler yaşadığını yakalamış onu anlatmıştı. insanlar o kadar değişik şartlarla yaşıyorlarki yargılayamıyorum. bu da böyle bir anımdır.

Ne insanlar ne hayatlar var

Kiza ve akrabaya falan soyle derim.. adamin yaptigi terbiyesizlik tatlim.. Allah tez zamanda o kisiye akil fikir versin..soyle karaidaki kozcagizda bilsin nasil biriyle oldugunu, ona da yazik

Bunu öğrenip nasıl bu kadar sakin kalıyorsunuz?
Ben anında yüzüne çarpıp herşeyi söylerdim.
Ve kızada söylerdim.

Sana sormak istiyorum:" sana onun bi sevgilisi var" diyen kisiye minnet duymuyormusun?.
Allah iyiki ogrenmemi sagladi diyorsun dimi? Buyuk hatalardan kurtuldun su an.

Simdi sende ayni seye vesile ol, o kiza herseyi anlat. Yeterince zor bi kadin icin hayat, yardimci olmamiz gerek hemcinslerimize.

bence bu durumu bilmek o kızın da hakkı onunla da iletişime geçmen lazım sonra da adama bi güzel lafını yapıştırıp bitirmelisin

Geçmiş olsun canım akraba falan karıştırmana gerek var mı bilmiyorum bence o adama bildiğini söyleyip ayrıl. sevgiline de söylemezsen ben söylerim de. O kız da yanmasın

Sana sormak istiyorum:" sana onun bi sevgilisi var" diyen kisiye minnet duymuyormusun?.
Allah iyiki ogrenmemi sagladi diyorsun dimi? Buyuk hatalardan kurtuldun su an.

Simdi sende ayni seye vesile ol, o kiza herseyi anlat. Yeterince zor bi kadin icin hayat, yardimci olmamiz gerek hemcinslerimize.

Bana onun sevgilisi olduğunu söyleyen kişi benim onla aramda birşey olduğunu bilmiyordu bile. Öyle tesadüf bir muhabbette geçtiki resmen karşıma çıkardı.

Ayrıca tabiki o kıza söylücem ben olsam bilmek isterdim kesinlikle.

Dayak yemeyimde aman :) ya o akrabamın telefonundan gizlice alsam numarasını ayıp mı olur acaba :KK43:

Neden yiyesiniz canım sizin ne suçunuz var adam ikinizide kandırıyor oynatıyor parmağında, ben sizin yrinizde olsam kızla konuşmam bile yapacağım tek şey o ikisini buluştuğunda yakalayıp adama orda bir kaç laf ettikten sonra tokat atıp ordna uzaklaşmak olur

Back
X