• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmeden 2. kadın olmak

Akrabası kabul eder mi, erkek adam sonuçta.Hemcinsini korursa,"Seninki öğrendi sizi basacak,dikkatli ol" derse nolcak:110:
Yoookk ben duyurmaya karşıyım...hemcinsini korur zaten Allahın emri
İlişki yeniymis biraz sıksın dişini konu sahibi...İlla öğrenir bi şekilde...

bir güzel söylerdim akrabama o da kızın abisine söylesin onlar halletsin gerisini.bu erkeklerdeki midesizlik ne ya? aldatan aldatana nereye kadar bu rahatlık.sadece kendi mutluluğunu düşünen bu tip erkeklere biri haddini bildirmeli

Kıza, akrabaya ya da sevgiliye söylersen direk, yeminler iftiralar havada uçuşur...ne olduğunu bile anlamazsin...bakmissin sen dış kapının mandali onlar nişanlı...
En güzeli suç üstü...evlenseler bile bu sahne gözlerinin önünden gitmez....
Ah yaaa tam benlik bi durum keşke yakın olsaydık :KK51:

Herkese tünaydın öncelikle.

Benim çocukluktan tanıdığım hatta ailecek tanıdığımız biri var. Biz bununla temmuz başlarında bi şekilde görüşmeye başladık. İsim olarak bildiğim ama tanımadığım kuzeniyle falan tanıştırdı beni hatta. İş dolayısıyla haftasonları buluşmalar, gün içinde yazışmalar falan derken baya yakınlaştık tabi.

Gelgelelim ben dün bunun bir sevgilisi olduğunu öğrendim bana sevgili diyen bu kişinin yani. Nasıl öğrendiğime gelince kader mi desem ne desem bu kızın abisinin en yakın arkadaşı benim akrabam çıkmasın mı meğer ?!

Daha bu kişiye birşey demedim normal sakin davranıyorum şimdilik. Buraya sizin fikirlerinizi almak için konu açtım. Kızada söylesem mi ya da kimseye hiçbir şey söylemeden münasabeti kessem mi ya da akrabam olan kişiye mi söylesem? Ne yapsam bi akıl verin
kızın numarasını al ara buluşmak istediğini söyle sevgili müsvetteni de çağır rezil olsun aynı anda iki kadın nasıl idare edilir görsün ya da o kızın abisine söyleyin direkt

Şu hemcinslerimdeki sakinliğin çok değil bir parçasını banada ver allahım:KK51:Mümkün değil tutumam ben önce kıza söylerdim, sonrada olayları izlerdim:cool:
Bu hemcinslerimizin sakinliği kadar birde şu huyları var aldatıldıklarını duyup

kanıt bile sunulsa o sevgili koca denen dangalaklara inanmak

karşısındaki kadınlara suç bulup devam etmek

peki bunun çözümü nedir

konu sahibi ne yapacağını düşünmekle iyi ediyor unutamayacağı bir ders vermeli rezil etmeli rezil

Kıza, akrabaya ya da sevgiliye söylersen direk, yeminler iftiralar havada uçuşur...ne olduğunu bile anlamazsin...bakmissin sen dış kapının mandali onlar nişanlı...
En güzeli suç üstü...evlenseler bile bu sahne gözlerinin önünden gitmez....
Ah yaaa tam benlik bi durum keşke yakın olsaydık :KK51:

Ankaraya beklerim o zaman. Olaya bir el atıverirsin artık :) ya peki kız sanane ilişki benim ilişkim aldatılan benim derse

Bu hemcinslerimizin sakinliği kadar birde şu huyları var aldatıldıklarını duyup

kanıt bile sunulsa o sevgili koca denen dangalaklara inanmak

karşısındaki kadınlara suç bulup devam etmek

beni bunun çözümü nedir

konu sahibi ne yapacağını düşünmekle iyi ediyor unutamayacağı bir ders vermeli rezil etmeli rezil

İşte bende buna takıldım. Ya sen ayarttın bilmem ne diye ben suçlu durumuna düşersem. Onlar güllük gülistanlık ben dikenli çalılık olmayım

Adamla aranıza ne oldu? Yani açıkça bir yazışma vs oldu mu?
Kıza ve/veya abisine söylediğinizde adam "yanlış anlamış, kuruntu yapmış" diye sıyrılabilir mi?

valla önce kıza söyle...sonra ikinizde plan yapın...önce biriniz buluşsun sonra öbürü gelsin canımlar falan...sonra ikinizde basın totosuna tekmeyi....:KK67:
film gibi yaniii....:KK53:

bir güzel söylerdim akrabama o da kızın abisine söylesin onlar halletsin gerisini.bu erkeklerdeki midesizlik ne ya? aldatan aldatana nereye kadar bu rahatlık.sadece kendi mutluluğunu düşünen bu tip erkeklere biri haddini bildirmeli

Birde nasıl rahat ya yalancı! Ya adam haftasonu benle haftaiçi sürekli mesajlaşma arada buluşma. Kuzenleriyle eğlenmeye çıktık daha ne diyim. Kuzeninede zaten yuh oda tanıyor kızı ve oda hemcinsimiz.

Adamla aranıza ne oldu? Yani açıkça bir yazışma vs oldu mu?
Kıza ve/veya abisine söylediğinizde adam "yanlış anlamış, kuruntu yapmış" diye sıyrılabilir mi?

Yok canım yanlış anlayabilcek bir durum yok. Geçen haftalarda kuzenin erkek arkadaşı bana şakasına bu adamla nasıl sevgili oldun anlatsana neden o falan dedi şaka yaparak ne buldun bu tipsizde gibisinden.

İşte bende buna takıldım. Ya sen ayarttın bilmem ne diye ben suçlu durumuna düşersem. Onlar güllük gülistanlık ben dikenli çalılık olmayım
Bu aldatılan kadınların yüzde 90 ı öyle davranıyor işte

tek suçu karşı taraftaki kadında buluyor

sen bile bile yapsan tamam büyük suçlu kabahatli sayılırsın

fakat bu adi adam ikinizi de kandırıyor ona karşı sorumlu olan o sen değilsin

Bu aldatılan kadınların yüzde 90 ı öyle davranıyor işte

tek suçu karşı taraftaki kadında buluyor

sen bile bile yapsan tamam büyük suçlu kabahatli sayılırsın

fakat bu adi adam ikinizi de kandırıyor ona karşı sorumlu olan o sen değilsin

Gerçekten dün tesadüf eseri öğrendim. Yani bilsem böyle bir olaya girer miyim kızlada 3 tane falan ortak arkadaşımız var hali hazırda

Ankaraya beklerim o zaman. Olaya bir el atıverirsin artık :) ya peki kız sanane ilişki benim ilişkim aldatılan benim derse
Sen zaten bişey demiycenki
Onların masasına gidip öp adamı Muck Muck Naber sevgilim aaa arkadaşın mi tanistirsana de gıcık gıcık :KK53:
Sonra onlar ayiklasin pirincin taşını...hiçbir kız öyle sindirmez bu olayi...Ama erkek zihniyeti işte,üst üste yakalansan inkar edilen haciii tipi bunlar...Elbette ikna etmeye çalışacak ama seni ama onu kimi istiyorsa artık...keşke seni seçse bide şlaaaapp diye tokadı basar ayrilirsin...
Sen kızla diyolaga girme zaten

Back
X