Bilmediğim bir işin altından kalkabilir miyim ?

yok o değil benim dediğim daha yerel

orada da alamayanlar oldu ama sonra halledildi diye duydum bu şehirdekiler için

Bebiş bir arkadaşıma bir firma ulaşmıştı bu şekilde cinsellikle alakalı ürün sattırıyorlardı haberin olsun

İTÜ satın aldı (bu da başlı başına isyan ettiren çok ayrı bi sorun), maaşları en son hala ödenmemişti itü nasıl ödesin zaten

Kçö bile vermeyen okullar var. Eğitim-öğretim ödeneğini de vermiyorlar.

Firmayı gerçekten araştır derim. Günde dört saat çalışacak ve senin eğitimin vs var. Lise mezunu da bunu yapabilir. Kafanı takma. Her şey yoluna girer ama bana güven vermedi nedense. Ailenle, abinle vs git gerekirse.

kariyer.net te basvuru yaptıgın firmalar sana ulaşabiliyor diye biliyorum ayrıca su firma senin cv ni inceledi yazar sizde böyle bişey yok muydu? Ne ürünü satacagınızı da sorsaydınız keşke

Onlar öğretmenlik yapmama bile karşı olivecim. Koca kadınım konuşur yaparım. Satis firmalari böyle oluyor bankalarda da bu böyledir mesela sinir koyarlar günlük 10 tane yere gideceksin diye. Genede arastiricam tabi.
kariyer.net te basvuru yaptıgın firmalar sana ulaşabiliyor diye biliyorum ayrıca su firma senin cv ni inceledi yazar sizde böyle bişey yok muydu? Ne ürünü satacagınızı da sorsaydınız keşke
Farkli bir siteden ulaştılar o sitede yazmıyor kimler görüntüledi. Hic aklıma gelmedi o sıra sormak tam hatırlamıyorum ama tütün ürünleri tarzi bir sey demisti haliba
Orası doğru da.
Hani borç harç yoksa ek gelir içinse ben olsam çalışmazdim gibi geliyor.
Kpssyi kazanmazsam ev arkadaşıyla kalıp bir yandan hazırlanacağım

4 saat için hiçbir firma o dediğiniz ücreti vermez. Ki satış bazlı çalışılır böyle durumlarda satış yaparsanız para alırsınız satış yapmazsanız yol yemek verirler. Ne firması bilmiyorum ama hiç güven vermedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…