Bilmediğim bir şey yaşıyorum

Resmen hoslaniyosun adamin iltifatlarindan ayip yahu evli adam beline sariliyor sen hala bilmiyorum diyosun

20 yaşındayım
Kizim sende akıl yok mu.? Çok cahilce düşünüyorsun . Kimse esinden çocuklarından ayrılıp da 20 yasinda saf mi salak mı bir kızla evlenmez. Karisi tekneyi atarsa atar adamda sana bir daha arama der ararsan. Bu yani aklını başına topla ayrıl ordan. Ben de 21 yasindayim böylecahip olmadım hiç ya. Bazılarının aklı nasıl işliyor anlamıyorum

Burda esim beni aldatiliyor diye acilan konularin perde arkasi gibi gercekten. Lutfen uzaklasin basindan beri belliymis. Evli olsaniz ve esiniz is yerinde birisiyle bu sekilde yakin olsa siz ne dusunurdunuz. Umursanmamasi gerek mi derdiniz. Bastan belliymis ama siz salaga yatmayi kendiniz secmissiniz. Adama o cafede gereken cevabi vermediginizdede onaylamissiniz bi nevi. Yapmayin gercekten. Ne dicegimi bilemedim

Burda esim beni aldatiliyor diye acilan konularin perde arkasi gibi gercekten. Lutfen uzaklasin basindan beri belliymis. Evli olsaniz ve esiniz is yerinde birisiyle bu sekilde yakin olsa siz ne dusunurdunuz. Umursanmamasi gerek mi derdiniz. Bastan belliymis ama siz salaga yatmayi kendiniz secmissiniz. Adama o cafede gereken cevabi vermediginizdede onaylamissiniz bi nevi. Yapmayin gercekten. Ne dicegimi bilemedim
yani
bir kiz/kadin nasil olur da el birine saclarini dokundurur . niye dokunsun ki .?

Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık

O zaman adamin elini tutmasina izin vermeyeceksin?
Yok beline elini atmis bilmemne.?

Zaten hataya adim atmissin HAYİR BEN SİZİ ABİM OLARAK GÖRÜYORUM demeyerek ?

ya ben şeye çok takıldım,eskiden açıktım,kımse bu şekılde şaçıma yaklaşmadı,şimdi kapalıyım,istesede saçıma yaklaşamaz,açık olan hanımlar böle varmı saçınıza dokunan,ben hiç görmedim kımse kımsenın saçına bu şekılde dokunamaz,sevgili değilsin bişey değilsin,dalgamı geçiyorsun bızımle,nasıl yanı saçına dokunulması,ayy yok,bacım sen safa yat,ama bız safa yatamayız,bırakın adamın evli olmaısnı,sevgilin olmadığın biri bekar bıle olsa saçına dokunamaz ,kişsel sınır var alan var,15 yaşoında ergen çocuklar değilsiniz ki lisede şakalaşsanız,ayy yok benım aklım almadı,inandırıcı değil bu,

3 sene çok uzun yıl olmuyor kusura bakma. Bu kadar samimiyet kuracak kadar.
Sen adama açık kapı bırakmışsın. O da girmiş.
Ne münasebet beline sarılması elini tutması?
Basbayağı sen onun ilgisinden mutlusun. Yapma üzülen sen olursun.

Buna yapılacak az sayıda yorum var ama edebimide bozmak istemem.
Kendine ahlaksızlığı gurursuzlugu 2. Kadın olmayı yakıştırıyorsan birlikte olabilirsin. Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta.
Sen salaga yatmış gibi yapabilirsin ama bizide salak yerine koyma.

Müdür var dedi ya tamam dedim kestim okumayı nitekim doğru da anlamışım.

Bekarlarin soyuna kıran mi girdi ?

ya ben şeye çok takıldım,eskiden açıktım,kımse bu şekılde şaçıma yaklaşmadı,şimdi kapalıyım,istesede saçıma yaklaşamaz,açık olan hanımlar böle varmı saçınıza dokunan,ben hiç görmedim kımse kımsenın saçına bu şekılde dokunamaz,sevgili değilsin bişey değilsin,dalgamı geçiyorsun bızımle,nasıl yanı saçına dokunulması,ayy yok,bacım sen safa yat,ama bız safa yatamayız,bırakın adamın evli olmaısnı,sevgilin olmadığın biri bekar bıle olsa saçına dokunamaz ,kişsel sınır var alan var,15 yaşoında ergen çocuklar değilsiniz ki lisede şakalaşsanız,ayy yok benım aklım almadı,inandırıcı değil bu,
Ustelik sacina dokunulmasini normal karsilayip ustune gitmemis

Eski erkek arkadaşım bana açılmadan önce gelip saçıma dokunup çok güzel saçların felan var demişti. Ertesi gün başladı ben seni beğeniyorum vs demelere. Bariz yürüyor adamda işte.

adam bir iki girirşmde bulunmuş ses etmemişsiniz şimdi anlamaıdm etmedim demeyin gayet iyi anlamışsınız sonra da adam artık sana sorma gereği bile duymamış zaten bu gönüllü yazık yaa insanın sizin gibiler yüzünden insanlara güveni gidiyor bu kadar zor vicdanlı ve edepli insan olmak yazık gerçekten yazık sende geçirdiğin zamanla kalacaksın bir bakmışın şu olmuş bu olmuş ya bir bakmışsın bir kenarda bomboş kalmışsın pişmanlıklaırınla o adam denilen şahısa hiç girmiyorummm

Back
X