Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim sende akıl yok mu.? Çok cahilce düşünüyorsun . Kimse esinden çocuklarından ayrılıp da 20 yasinda saf mi salak mı bir kızla evlenmez. Karisi tekneyi atarsa atar adamda sana bir daha arama der ararsan. Bu yani aklını başına topla ayrıl ordan. Ben de 21 yasindayim böylecahip olmadım hiç ya. Bazılarının aklı nasıl işliyor anlamıyorum20 yaşındayım
20 yaşındasınız, özel bir şirkette 3 yıldır bu adamla çalışıyorsunuz ve şefsiniz....20 yaşındayım
yaniBurda esim beni aldatiliyor diye acilan konularin perde arkasi gibi gercekten. Lutfen uzaklasin basindan beri belliymis. Evli olsaniz ve esiniz is yerinde birisiyle bu sekilde yakin olsa siz ne dusunurdunuz. Umursanmamasi gerek mi derdiniz. Bastan belliymis ama siz salaga yatmayi kendiniz secmissiniz. Adama o cafede gereken cevabi vermediginizdede onaylamissiniz bi nevi. Yapmayin gercekten. Ne dicegimi bilemedim
Tespitin krali20 yaşındasınız, özel bir şirkette 3 yıldır bu adamla çalışıyorsunuz ve şefsiniz....
17 yaşında işe başlayıp şef olmak büyük başarı, tebrikler.......![]()
Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
Harbiden yaaa . Bence kadin 30 ve ustu tepki cekmemek icin daha fazla 20 yim dedi. Ya da 20 yasinda cayci filan orda sanirim20 yaşındasınız, özel bir şirkette 3 yıldır bu adamla çalışıyorsunuz ve şefsiniz....
17 yaşında işe başlayıp şef olmak büyük başarı, tebrikler.......![]()
Ustelik sacina dokunulmasini normal karsilayip ustune gitmemisya ben şeye çok takıldım,eskiden açıktım,kımse bu şekılde şaçıma yaklaşmadı,şimdi kapalıyım,istesede saçıma yaklaşamaz,açık olan hanımlar böle varmı saçınıza dokunan,ben hiç görmedim kımse kımsenın saçına bu şekılde dokunamaz,sevgili değilsin bişey değilsin,dalgamı geçiyorsun bızımle,nasıl yanı saçına dokunulması,ayy yok,bacım sen safa yat,ama bız safa yatamayız,bırakın adamın evli olmaısnı,sevgilin olmadığın biri bekar bıle olsa saçına dokunamaz ,kişsel sınır var alan var,15 yaşoında ergen çocuklar değilsiniz ki lisede şakalaşsanız,ayy yok benım aklım almadı,inandırıcı değil bu,
Eski erkek arkadaşım bana açılmadan önce gelip saçıma dokunup çok güzel saçların felan var demişti. Ertesi gün başladı ben seni beğeniyorum vs demelere. Bariz yürüyor adamda işte.ya ben şeye çok takıldım,eskiden açıktım,kımse bu şekılde şaçıma yaklaşmadı,şimdi kapalıyım,istesede saçıma yaklaşamaz,açık olan hanımlar böle varmı saçınıza dokunan,ben hiç görmedim kımse kımsenın saçına bu şekılde dokunamaz,sevgili değilsin bişey değilsin,dalgamı geçiyorsun bızımle,nasıl yanı saçına dokunulması,ayy yok,bacım sen safa yat,ama bız safa yatamayız,bırakın adamın evli olmaısnı,sevgilin olmadığın biri bekar bıle olsa saçına dokunamaz ,kişsel sınır var alan var,15 yaşoında ergen çocuklar değilsiniz ki lisede şakalaşsanız,ayy yok benım aklım almadı,inandırıcı değil bu,