- 1 Aralık 2014
- 2.077
- 2.715
- 128
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah akıl fikir versin.Herkese merhabalar..
Öncelikle herkesin sınırı aşmadan yapacağı yorum eleştirilere tabiki saygım var lakin yazacağım konuya lütfen ön yargılı olmadan yaklaşın çünkü gerçekten kafam çok karışık ve fikirlerinize ihtiyacım var kimseye anlatacak durum değil güvenemiyorum çünkü..
Özel bir şirkette çalışıyorum pozisyon olarak şefim.. Uzun zamandır çalıştığım insanlar neredeyse aynı kişiler.. Birde müdürümüz var evli iki çocuğu var çok iş kolik neredeyse eve gitmesem de hep çalışsam kafasında biri.. Detayları vs geçip özet yapmak istiyorum. Biz bu müdür ile samimiyiz ama öle kötü bi sekilde değil her konu ile ilgili şirket olsun elemanlarla ilgili olsun bana güvenir anlatır.. Bazen iltifatlar eder bu gün çok şıksın gülünce çok güzelsin vs yada elini saçıma atması.. Ne yalan söliyim ben böle hareketlere iltifatlara pek takılıp üstünde hiç durmam bazen bunalıp daralıp işten çıkma teşebbüsünde bulunduğum da oluyor ama hep ikna etti şöle elemansın böle çalışansın vs neyse son zamanlar da iş yeri iş yeri olmaktan çıktığı için artık çok daraldım çıkmaya karar verdım müdüre patrona çalışanlara hep soğuk hep kavga çıkaran biri oldum.. Geçen konuşmak için dışarda bi cafeye götürdü benı bu sebepten konuştuk falan neden çalışmadığımı artık neden kimseye tahammülüm olmadığını anlattım anlattım neyse ikna oldum sonunda belki de ikna olmaya meylim vardı bilmiyorum sonrasında bizim aramızdaki ilişki aileyi vs herşeyi geçti farkında mısın?? dedi. Bu cümleyi kafamda oturtamadım Sonra yürürken koluma girdi belime sarıldı.. Araba da giderken de elimi tuttu.. Ben biraz salağa yattım açık olayım.. Yani buraya nasıl geldi ne oldu anlamdım çünkü bana gel sevgili olalım demedi.. Yada evli olduğunu saklamadı yada bu güne kadar rahatsız edici tacizkar yaklaşmadı uzun zamandır birlikte çalışıyoruz 3 yıl oldu hiç bu hareketleri yapmadı onunla başından beri adını koymadığımız kendiliğinden oluşan bir durum var onun farkındayım ama bilmiyorum inanın bana hiç bir şey bilmiyorum!
On yargin kirilip sicak mi bakmaya basladin, nedir?Önceden bu konularda çok ön yargılı büyük laf ederdim bunu öğrendim. Ben kapılıp hata yapmak istemiyorum kafam çok bulanık
bi de böyle kurgularla süsleyip anlatması yok mu.Yemin ederim parçalayasım geliyor böyle kızları ya, vicdanınız nerde sizin, bi insan kendine bunu nasıl yakıştırır ya. Allah korkusuda mı yok!! Bi insan bunu nasıl yapar memlekette adammı yok, böyle şerefsiz bana yanaşcak ağzını kırarım. Yazık karısına nasıl üzülüyorum
adam karısını deli gibi seviyor ama bir macerada hiç fena olmaz modunda.gel bak sende bunaldın ee bende macera denemek istiyorum hadi birlikte el ele verip hayatı yaşanılası hale getirelim.kafasında malesef.
bence de . en suclu adam bu konuda ama kadin da yanlisliga ortak olarak suclu oluyor.Adam karisini deli gibi sevse macera modunda olmaz.
Boyle seyler yazanlar macera? ne ise onu normallestiriyorlar. Konu sahibine sayacaksiniz diye adami normal gostermeyin.
Evli olan adam. Karisini da bir gram sevse elemanina yavsamaz. Sizin kocaniz icin de aynisi gecerli.
adamı normal göstermiş olmamın imkanı yok yazdıklarımda.bildiğim tanıdığım komşum geldi aklıma eşine bakmaya kıyamayan sevmeye doyamayan adam macera aradı yanında çalışan kadınla görüştü.konu sahibine ders olsun diye yazdım.banane elin adamlarının normaleştirlmesinden.önemli olan bu kişinin ayağını denk alıp hata yapmaması zira kafa gidik yardımcı olmak lazım.Adam karisini deli gibi sevse macera modunda olmaz.
Boyle seyler yazanlar macera? ne ise onu normallestiriyorlar. Konu sahibine sayacaksiniz diye adami normal gostermeyin.
Evli olan adam. Karisini da bir gram sevse elemanina yavsamaz. Sizin kocaniz icin de aynisi gecerli.