- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
- Konu Sahibi 1111010001
-
Asla karışmam. İş hayatına atılacak kadar yaş almış insanlar kendi işlerini kendileri halletsin. Gönül işleri de buna dahil. Sonradan sakız gibi uzayıp sülük gibi yapışabiliyor bu mesele insanın üzerine çünkümerhabalar,
çalıştığım işyerindeki erkek arkadaşım, aynı yerdeki kız arkadaşımdan hoşlanıyor. departmanlar farklı ama haftada birkaç kez karşılaşma durumları olabiliyor. erkek arkadaşıma, kız arkadaşımın ilişkisi olduğunu ve ciddi düşündüklerini söyledim. umursamadı ve aralarını yapmamı istedi.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? hiç karışmayayım mı yoksa kız arkadaşıma durumu açıkça anlatayım ve ne yapacağını ona mı bırakayım ya da başka bir şey? açıkçası bu olayda başım ağrısın istemiyorum. ikisiyle de işlerim oluyor, iş yapıyorum.
Şöyle davranan adama lafını verir yüzüne bakmazdım bir daha. Konuyu kapatırdım. Siz bir de napsam diye düşünüyorsunuz. Size de ayrı şaşırdım.çalıştığım işyerindeki erkek arkadaşım, aynı yerdeki kız arkadaşımdan hoşlanıyor. departmanlar farklı ama haftada birkaç kez karşılaşma durumları olabiliyor. erkek arkadaşıma, kız arkadaşımın ilişkisi olduğunu ve ciddi düşündüklerini söyledim. umursamadı ve aralarını yapmamı istedi.
burada da yazmışımyoksa kız arkadaşıma durumu açıkça anlatayım ve ne yapacağını ona mı bırakayım
sürekli iş yaptığım biri. tersleyip kendimi zora sokamam. gerekeni söyledim zaten onaŞöyle davranan adama lafını verir yüzüne bakmazdım bir daha. Konuyu kapatırdım. Siz bir de napsam diye düşünüyorsunuz. Size de ayrı şaşırdım.
Bence hiç konuşma, kızı tanimiyorsun etmiyorsun. Belki gider laf arasında ya da kiskansin diye sevgilisine söyler. Adam sinirlenir, ya da artistlik yapmak ister adama ulaşır falan. Al başına belayıtamam tamam sakin :) önermek için değil, tavır alması, mesafe koyması için konuşmayı düşündüm. böyle bir durum var haberin olsun anlamında.
Kızın hayatında biri varken olsun sen yap arayı diyen bir hödüge haddini bildirdinizmi dicem demerhabalar,
çalıştığım işyerindeki erkek arkadaşım, aynı yerdeki kız arkadaşımdan hoşlanıyor. departmanlar farklı ama haftada birkaç kez karşılaşma durumları olabiliyor. erkek arkadaşıma, kız arkadaşımın ilişkisi olduğunu ve ciddi düşündüklerini söyledim. umursamadı ve aralarını yapmamı istedi.
bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? hiç karışmayayım mı yoksa kız arkadaşıma durumu açıkça anlatayım ve ne yapacağını ona mı bırakayım ya da başka bir şey? açıkçası bu olayda başım ağrısın istemiyorum. ikisiyle de işlerim oluyor, iş yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?