Bilmediğim Çöpçatanlık İşleri Hakkında Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
merhabalar,

çalıştığım işyerindeki erkek arkadaşım, aynı yerdeki kız arkadaşımdan hoşlanıyor. departmanlar farklı ama haftada birkaç kez karşılaşma durumları olabiliyor. erkek arkadaşıma, kız arkadaşımın ilişkisi olduğunu ve ciddi düşündüklerini söyledim. umursamadı ve aralarını yapmamı istedi.

bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? hiç karışmayayım mı yoksa kız arkadaşıma durumu açıkça anlatayım ve ne yapacağını ona mı bırakayım ya da başka bir şey? açıkçası bu olayda başım ağrısın istemiyorum. ikisiyle de işlerim oluyor, iş yapıyorum.

Asla karışmam. İş hayatına atılacak kadar yaş almış insanlar kendi işlerini kendileri halletsin. Gönül işleri de buna dahil. Sonradan sakız gibi uzayıp sülük gibi yapışabiliyor bu mesele insanın üzerine çünkü

*** ovv yengeçimin yorumunu görünce ayıldım. Uykusuzum bugün biraz kızın ilişkisi mi var??? Cidden o adam terbiyesizin tekiymiş. Ben olsam ben de bozulurdum. Ciddi ilişkimi bilmesine rağmen arkadaşım bana birini önerseydi. Hele hele böylesi bir adamı.

Şöyle davranan adama lafını verir yüzüne bakmazdım bir daha. Konuyu kapatırdım. Siz bir de napsam diye düşünüyorsunuz. Size de ayrı şaşırdım.

tamam tamam sakin :) önermek için değil, tavır alması, mesafe koyması için konuşmayı düşündüm. böyle bir durum var haberin olsun anlamında.

Şöyle davranan adama lafını verir yüzüne bakmazdım bir daha. Konuyu kapatırdım. Siz bir de napsam diye düşünüyorsunuz. Size de ayrı şaşırdım.
sürekli iş yaptığım biri. tersleyip kendimi zora sokamam. gerekeni söyledim zaten ona

tamam tamam sakin :) önermek için değil, tavır alması, mesafe koyması için konuşmayı düşündüm. böyle bir durum var haberin olsun anlamında.
Bence hiç konuşma, kızı tanimiyorsun etmiyorsun. Belki gider laf arasında ya da kiskansin diye sevgilisine söyler. Adam sinirlenir, ya da artistlik yapmak ister adama ulaşır falan. Al başına belayı
Bana ne, de geç. Cocuk israr ederse de tersle.
Kız da salak değil ya, kendine yaklaşan adamı anlar yürüyor mu iş arkadasi mi, ona göre kendi tepki verir.

Kızın hayatında biri varken olsun sen yap arayı diyen bir hödüge haddini bildirdinizmi dicem de

Hayırdır abicim kuma mı geliceksiniz metres mi olcaksın derdim

En kestirmesi neden benden ara bulmam istiyorsun ben pzvnk ben miyim sence demek

Arkadaşınızın ciddi bir ilişkisi varmış bu konuda düşünülcek bir şey yok. Hatta sevgilisi olmasına rağmen hala istiyorum diyen arkadaşınızı bile tersleyip yol verin

Karışma...
3 gün sonra her şeyin sorumlusu sen olursun.
Alakan olmasa bile günah keçisi gibi gezersin.

Iyi olursa Allah tan,kotu olursa senden bilirler..asla karışmazdım ki kızın sevgilisi varmış.bunu bile bile kıza söyleyeceğiz bir cümle sizi de kotu duruma sokar

arkadaşlar çok şaşkınım. bu ne atar gider? bence birçoğunuz başlığa odaklandığınız için konuma odaklanamamışsınız. ben, oğlanla kızın arasını yapacağım gibi bir şey yazmış mıyım? ben de erkek arkadaşımın yaptığı şeyi onaylamadım ki kız arkadaşıma durumu anlatsam mı acaba diye fikir almaya geldim. offf... ayrıca iş arkadaşı, kurs arkadaşı vs. sizin hiç yok mu? özel hayatta yeri olmayıp iş yerinde beraber çalıştığınız kişileri iş arkadaşı olarak tanımlamıyor musunuz?
sevgili Mune konumu kapatmanı rica ederim.
merak edenler için: başım ağrımasın diye kıza bir şey anlatmadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…