Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiyamam sna yaa iyice stres yaptin son 2 3 gundur :) insallah atlatip rahatlicaksin cnim benim. Dogumun cok kolay olur insallah :)Doğum haneye sadece bebek için 10 set bide bez versek yeterlimi bide kendimiz için bişey veriyor muyuz yoksa odaya gelince mı giyiniyoruz ay hiçbir bilmiyorum ya
İnşallah canım ya çevremde yeni doğum yapmış kimse yok yaşadığım sehirdede hiç arkabam falan yok annemler 3 saat uzakta oturuyorlar öyle sürekli görüşümiyoruz doğum için gelecekler o yüzden burada kimsem yok buradaki kızlardan başka soracak kimsem yok iyice stres oldum hiçbir şey bilmiyorumKiyamam sna yaa iyice stres yaptin son 2 3 gundur :) insallah atlatip rahatlicaksin cnim benim. Dogumun cok kolay olur insallah :)
Dogum şekli henüz belli değil ben depent külot bezlerinden var ya ondan almayı düşünüyorum canımEğer normal doğum yapacaksan yetişkin hasta bezlerini tavsiye ederim.
Sağol canım demekki hastaneden hastaneyede değişiyorBen normal doğum yaptım, doğumda zaten hasta önlüğü giyiliyor.. Doğum sonrası odaya alınınca kendi pijamalarımı giydim yani annem giydirdi.. Hemşire de oğlumu getirdi odada giydirdik getirdiğimiz kıyafetleri
Bu hasta bezini doğumhane de hemşire hasta bakıcı falan mı giydiriyorEğer normal doğum yapacaksan yetişkin hasta bezlerini tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım çok sağol aciklaman içinDoguma girmeden once bir bez corap eldiven sapka zibin bir katta alt ust kiyafet ve battaniyeyi hazirla yaninda kim varsa ayarla bak burda isterlerse verirsin dersin. Zaten hemsire ister bebegin kiyafetleri nerde diye sorar. Kendinde ameliyat onlugu giyiyorsun. Odaya gelince pijama yada gecelik giyersin. Normal diye brkliyorsun ama sen yinede herseye hazirlikli ol ve penye gecelik al yanina mutlaka. Sezeryan olursan sonda takiyorlar pijama rahat olmaz ilk gun. Benim iki bebegimi de hemsireler giydirip getirmislerdi.
Pijama almıştım 2 tane bı tanede gecelik alayım teşekkür ederimEvet hastanede gecelik rahat oluyor.. Tuvalette pijamanın altı yere değdi paçaları ıslandı kirlendi derdi olmasın.. Eteği yukarı toplayınca mis gibi.. :)
Teşekkür ederim canım çok sağol çevremde yardımcı olabilecek pek kimsem Yok oturduğum yerde akrabam falan yok annemde doğumda gelir uzak oturuyor o yüzden panik olurum birazHa bir de bu kadar telas yapma. Sen kucuk bir bavula koy herseyi zaten orda ne lazim olursa acip alacaksin internette dogum cantasi ornekleri var. Bu kadar stres yapacak bir sey yok yani. Allah yardimciniz olsun.
Henüz belli değil canım bu hafta tekrar gitcem doktora bakalım ne diyecekDoğumun nasıl olacak?
Kimsem yok deme canim. Kimsesizlerin kimsesi Allahtir. Rabbim kolaylik verir insallah sen hazirligini yap duani et tevekkul et. Hersey guzel olur insallah.Teşekkür ederim canım çok sağol çevremde yardımcı olabilecek pek kimsem Yok oturduğum yerde akrabam falan yok annemde doğumda gelir uzak oturuyor o yüzden panik olurum biraz