Bilmem Ayırsam mı? Ayırmasam mı?

zink diye ayırın:)) diğer türlü daha zor ve uzun bir süreç olur.
çocuklar bizden daha kolay adapte oluyor merak etmeyin.
siz daha çok eksiklik hissedip her fırsatta yanına kosabilirisiniz:)
ihtiyacı olduğunda siz onun yanına gidin o siZin yanınıza gelmesin.
sonra tekrar dönün odanıza.
odasına girerken de kapıyı tıklayın mutlaka.
oda aynısını sizin odanıza girerken yapacak.
kolay gelsin:) sağlıkla buyutun

zink diye ayırın:)) diğer türlü daha zor ve uzun bir süreç olur.
çocuklar bizden daha kolay adapte oluyor merak etmeyin.
siz daha çok eksiklik hissedip her fırsatta yanına kosabilirisiniz:)
ihtiyacı olduğunda siz onun yanına gidin o siZin yanınıza gelmesin.
sonra tekrar dönün odanıza.
odasına girerken de kapıyı tıklayın mutlaka.
oda aynısını sizin odanıza girerken yapacak.
kolay gelsin:) sağlıkla buyutun

Umarım koşan taraf ben olurum :)
Çok teşekkürler❤

Tecrübeli anneler bir akıl verirseniz çok sevinirim.

Kızım 2 yaşına yaklaşıyor.
Bir odası olmasına rağmen bu zamana kadar kıyıp da ayıramadım. Yatak odamızda, yatağında uyuyor. Fakat bu aralar hemen her gece uyanıp yanımızda uyumak istiyor.

Şimdi sorularım şunlar:

Sizce odamızdaki yatağına yeniden adapte edip, ondan sonra mı odasına alıştırayım?

Yoksa zınk diye odasında mı uyutmaya başlayayım?

Bir de odaya geçirme sürecinde nelere dikkat edeyim?

Fikirlerinizi rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler...

Not: @Mune yeri değil ama nolur bir süre taşıma konumu❤
hiç ūzūlmeyin kimsyede kulak asmayın her anne her çocuk her aile farklıdır o bir yaşında ayırdi diye siz geç kaldim sakın demeyin çünķü kardeş bile ruhsal olarak hazir değilse onu ayırmak doğru olmaz size psikolog adem güneşin kitaplarını okumanizi tavsiye ederim gerçekten çok yardımcı olacaktır instegram sayfasindanda takip edebilirsiniz

hiç ūzūlmeyin kimsyede kulak asmayın her anne her çocuk her aile farklıdır o bir yaşında ayırdi diye siz geç kaldim sakın demeyin çünķü kardeş bile ruhsal olarak hazir değilse onu ayırmak doğru olmaz size psikolog adem güneşin kitaplarını okumanizi tavsiye ederim gerçekten çok yardımcı olacaktır instegram sayfasindanda takip edebilirsiniz

Çok teşekkürler❤

2.5 yasinda odasini duzenleyip oraya geçirmiştik.. 5 balon bir kaç misafir odanın açılışını yaptık iyice heves ettirdik yani:))) o günden beri de orada yatıyor tabi bazı geceler uzerimizde yatmayı tercih ediyor hala :)))

Ay benimki de iki yaşına gelmek üzere ve odamızdaki yatağında asla uyumuyor daha küçükken emzirmek için yanıma alırdım şimdi de o emmek için yada alıştığından gitmek istemiyor deli gibi ağlıyor yatağına koyunca. Benimki daha vahim sanırım buradaki yorumları uygulamaya çalışayım bende takipteyim

Hazır olduğumu umuyorum...
Genelde makul bir çocuk ama bu konuda inadı tutacakmış gibi bir öngörüm var:KK43:

Dediğim gibi burada bir kıstas yok. Çocuğunuza göre ve şartlarınıza göre bir düzenleme yapın. Odasını süslemek işe yarar genelde. Tabi konuşmak da işe yarıyor. Çabuk alışıyor çocuklar.

Bence çocuğunuza göre bir yol cizin. Gerçi iki olmuş artık. Önce odasını birlikte düzeltip bu senin yatağın şu zaman burada yatacaksın artik diye alıştırın önce.
Birinciyi altı aylıkken zink diye ayırdım. İkinci sıkıntılıydı biraz kusması felan çok oluyordu. Onu da iki yaşında zink diye ayırdım. İşte bu senin yatağın bu gece ve sonrası abiyle uyumak ister misin artık dedim. Tamam dedi. Direkt geçirdim.
Tabi bir de öncelikle siz hazır misiniz, değil misiniz ayrılmaya o var?
Ben de ablayla uyumak ister misin diyecekken abiyle uyumak diye yazmışım. :))
Üçüncünün küçük abi olma ihtimali mi var acep? Tamam değil devam mi desem ki? :anne::emir_bebek:

Back
X