bilmem dogrumu ...

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Mrb arkadaslar bi ara burda piskolojik nedenlerden dolayi bir kac sey paylastim eltim görümcem kaynanamlarla ilgili ikincisi esimden gordugum siddett ve digeride esimin iyi halleri...simdiki meseleyse esimle bosanma asamasina geldik kimseyi araya koymadik esim üst kattaki arkadasla uzak yere calismaya gitti diger amacimiz ise bir müddet evden uzak kalmasi cünku bana bu ev benim oldugu kadar senin de bosansak bile bu evde sen ve kizimiz olacaksiniz dedi ...simdi her sey yerine oturdu ve fark ettimki ben ailesiyle ne kadar samimi olduysam ne kadar onlarla cok konustuysak eltime ne kadar cok güvenim bazi seyleri anlattiysam bunlar esimin kulagina gitmis cunku o kaynima anlatmis kaynim annesine oda kocama birde gidip söyleme demis 1 aydir aramiorum konusmuorum uzak duruyorum bazende ayipmi ediyorum sorsammi diye düsünüyorum kaynanami sonra böylesi daha iyi diyorum cunku oglunun dedikodulardan nefret ettigini biliyor ben aptallik edip söylemis olabilirim eltimde seytan kendi bile kac kez söyledi bana bir kez olsun eltime demedim ama kaynanamin niye ogluna dedigini merak ediyorum sinirli oldugunuda biliyor bunuda sorsam mi yoksa esim kendini afetmemi istiyor eve gelecek bugun affedim bir sans dahami versem eskisi gibide degil hic bir sey offf bilmiorum kafam allak bullak ....

Bosaniyosun
Eltini mi dert ediyorsun ?

Seni bulmuşken sorayım esra nasıl merakı dindi mi?

Eğer boşanmanız kesinse mittiret, eğer şans vereceksen de eşinin ailesine mesafe koy ki böyle laf söz nakliyesi olmasın canım.
Mesafe elilik kurtarır onu der onu bilirim.

Eşinle de güzelce konuş bu konuyu suçlamadan. Eltine kayınvalidene de güvenme, en ufak sözünü taşırlar çünkü kötü günde. Sorunlarını kendi ailene dahi taşıma.

Niye senin eşinin aklı fikri yok mu ?
Anasindan duyduğu her lafta para kute girisiyomu
Zaten öyleyse boşa gitsin

çok tuhafsın hee senden şans isteyen var mı ki şans vereyim mi diyorsun tut ki

verdin tekrar dayak yemeyeceğinin garantisi var mı yok tabi ki

Anladigim kadariyla senden sans isteyen falan yok?
Dayak da yemissin.

Bi kabul et canin dayagini yiye yiye o evliligi surdermek istiyor.

Niye senin eşinin aklı fikri yok mu ?
Anasindan duyduğu her lafta para kute girisiyomu
Zaten öyleyse boşa gitsin
Benide düsunduren bu zaten eger kaynanam kendince konussaydi konu drgisirdi ama benim evde olan özel bi kac seyi eltime anlatmam ve esimin bna güvenerek soylemisti o kunulari ben oyle birsey neden yaptim keske yapmasaydim keske guvenmeseydim

Benide düsunduren bu zaten eger kaynanam kendince konussaydi konu drgisirdi ama benim evde olan özel bi kac seyi eltime anlatmam ve esimin bna güvenerek soylemisti o kunulari ben oyle birsey neden yaptim keske yapmasaydim keske guvenmeseydim

Eşinin güvenini kirmissin da
O da senin elini kolunu kırmaz inş
Nasıl evlilik ki bu ya
Ben anlamıyorum senin durumları ya
Nerden tutsam bilemedim

onu bunu bilmem ama kocanı kessinlikle onun ailesine ve diğer akrabalara anlatmicaksın. tabiki eşine taşırlar misli misliyle..
cok mu bunaldın kendi kızkardeşine kuzenıne annene vs.. anlat ama kocanın ailesine ASLA.
bence sen biraz hata yapmışsın baştan beri

Konu Sahibi elti eltiyi cekemez derler..
Herseyini anlatirsan böyle olur
Anlatma canım
Bilmesinler çok mu lazım

Ne bileyim guvendim cunku oda cok sey anlatirdi yapmaz derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…