benim kaynana olacak illet
Kulagi kopsun
Esin karistirmadiysa he de geç.. Ben de evlenirken böyle şeyleri kafama çok takıyordum kendi ailem de cok karışıyordu. Bir gün eşim aman sen ne inatlasiyorsun he tamam de. Sonra git bildiğini yap dedi. Ben de ondan sonra öyle yaptim. Kafama takmadım. Takmayın hayat ev herşey sizin.Tesekkur ederim kizlar dusunceleriniz icin bide su var hemen aglayiveriyor en ufak biseyde oglunun yaninda
Pek biseye karistirmadim herseyi bana birakti esim siz hakki dusmedi ondan yapiyolar
Bir kere kvnin yanında eşle nişanlıyla kavga edip bağırıp çağırmak çok çok çirkin birşey ucuz bir görüntü. Zorla kv gel karış bizim ilişkimize diyorsun. Sana ne diye birşey Yok oğlunabağırıp çağıran kızı tabiki de sevmez kendi kendini sevimsiz ve itici bir pozisyona sokmuşsun.Mehaba hanimlar.Haftaya dugunum var evi kaba insaatta aldik.Usta girdi is yetismedi derken bu hafta kople bitecek.Isimiz yetissin diye ben is yerinden elamanlarimi getirdim cok cok ucuza temizleyiverdiler.
Tutmus benim kaynana olacak illet begenmemis temizligi.Isleri varken kizlarimin rica ettim die geldiler islerini begenmesem getirmem.Neyse dun ince temizlik yapalim diye annem kardesim kayinvalide ben esim girdik eve beni anneme sikayet edermis tembihle kizini ogluma bagirmasin .Yaw biz 2 dk sonra barisiyoruz.Iste aldigim perdeler kotu oldu kizin inatlasti guzel olmadi fln. Telefonumun zil sesine bile ne igrenc demis kulagini tirmaliyormus.Kulagi kopsun. Ben biraz uygun fiyatli olsun dedim bazi seyleri bana hic hevesin yokmu bilmem ne kim odeyecek esimle biz tabi onu dusunen yok.Kisaca kendini begenmisler en iyisini onlar biliyor.Bide bana dermis ki herseyi biliyo gibi gorunuyo ama bisey bilmiyo en cok bu lafina kizdim zaten.Annemde kizmis baya cevabini vermis tabide sen benim anneme beni nasil sikayet edersin.Bunlar en hafifi her gittigimde saka ile karisik laf sokuyorlar gorumceyle. Esim arada kaliyor hemen sikayet ediyor olmayayim die bisey demedim simdiye kadar ama artik tastim aldigim elbiseye, bindalliya kisaca begendigim herseye kulp buldular. Esim ne istiyorsa alsin birakim deyince onada surat asiyorlar.
Anneme beni sikayet etmesi kizini tembihle demesi cildirtti beni yeminle. Şimdi size sorayim 1 hafta kalmis ses cikarmasam mi yoksa herseyi esime anlatsam mi?annem diyorki bisey deme annesi doldurmus olur dedi. Ne yapsam ki ya bana kalsa ne var ne yok dokecem ortaya biterse bitsin artik o derece diyicem buanaldim.Bi yandan da sabret diyorum sizce ne yapayim kizlar?
Uzun oldu kusura bakmayin doldum artik.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?