• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilmis kaynanaa

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
:sinirli:Mehaba hanimlar.Haftaya dugunum var evi kaba insaatta aldik.Usta girdi is yetismedi derken bu hafta kople bitecek.Isimiz yetissin diye ben is yerinden elamanlarimi getirdim cok cok ucuza temizleyiverdiler.
Tutmus benim kaynana olacak illet begenmemis temizligi.Isleri varken kizlarimin rica ettim die geldiler islerini begenmesem getirmem.Neyse dun ince temizlik yapalim diye annem kardesim kayinvalide ben esim girdik eve beni anneme sikayet edermis tembihle kizini ogluma bagirmasin .Yaw biz 2 dk sonra barisiyoruz.Iste aldigim perdeler kotu oldu kizin inatlasti guzel olmadi fln. Telefonumun zil sesine bile ne igrenc demis kulagini tirmaliyormus.Kulagi kopsun. Ben biraz uygun fiyatli olsun dedim bazi seyleri bana hic hevesin yokmu bilmem ne kim odeyecek esimle biz tabi onu dusunen yok.Kisaca kendini begenmisler en iyisini onlar biliyor.Bide bana dermis ki herseyi biliyo gibi gorunuyo ama bisey bilmiyo en cok bu lafina kizdim zaten.Annemde kizmis baya cevabini vermis tabide sen benim anneme beni nasil sikayet edersin.Bunlar en hafifi her gittigimde saka ile karisik laf sokuyorlar gorumceyle. Esim arada kaliyor hemen sikayet ediyor olmayayim die bisey demedim simdiye kadar ama artik tastim aldigim elbiseye, bindalliya kisaca begendigim herseye kulp buldular. Esim ne istiyorsa alsin birakim deyince onada surat asiyorlar.
Anneme beni sikayet etmesi kizini tembihle demesi cildirtti beni yeminle. Şimdi size sorayim 1 hafta kalmis ses cikarmasam mi yoksa herseyi esime anlatsam mi?annem diyorki bisey deme annesi doldurmus olur dedi. Ne yapsam ki ya bana kalsa ne var ne yok dokecem ortaya biterse bitsin artik o derece diyicem buanaldim.Bi yandan da sabret diyorum sizce ne yapayim kizlar?
Uzun oldu kusura bakmayin doldum artik.
Sevgiler...

Birhafta kalmış,nişanlınıza anlatsanız sizce hangi safta durur.
Yada orta yol mu bulur muhtemelen bu süreçte idare et diyecektir.
Siz istediğinizi alıp eşinizde onaylıyorsa sıkıntı yok konuşsun duysun
En güzel anlarınızı bu çirkin söylemler bozmasın derim.

Eğer eşinize onun yanında bağırıyorsanız bu hem sizin için kötü bir izlenim verir hemde ona söz hakkı düşer, 2 dk sonra barışmanız kimseye bağırma hakkı vermiyor, bence biraz sakin kalın düğün öncesi herkes gergin olur

Sana birşey soyleyim mi o kadın ne yaparsa yapsın kocanın annesi ve kocan annesini atmaz hayatta sen akıllı olacaksın kocan varken yağ yak kadını seviyormuş gibi davran laf sokmalarina gül geç sen de şakayla karışık söyle birşeyler ama kocan yokken istediğini yapabilirsin.bir de kocana hiçbir zaman annesini şikayet etme sen hallet duyurmadan ne sorun varsa bunlar kaç kişinin tecrübe ettiği konular ben de böyle davranıyorum.aksi takdirde sürekli aranızda annesi kavga meseleniz olur canım biraz kötü bu söylediğim şeyler ama böyle kaynanalar insanı mecbur bırakıyorlar sen mantıklı hareket et

Eşiniz sizi destekliyorsa ona söylemeyin. Yani kendiniz halledin o size şaka ile karışık laf sokuyorsa siz de aynısını yapın. Herse yi eşinize anlatırsanız hem o arada kalır hem kv ile konuşurken eşini doldurur. Yeri zamanı gelince eşine alttan alta söylersin. Ama herşeyi anlatma derim. Ben de kv ile çekişirim düğün nisan sırası ama hep kendim basa çıktım. Eşimde Allah var karıştırmadi çok biz herşeyi kendimiz karşıladık on dan da cok soz hakkı bulamadılar. Ama kv her zaman bişey buluyor karışmak için gülerek şaka ile karışık söyleyin diyeceğinizi. Dedikten sonra da eskisi gibi konuşmaya devam edin tavır almayın o zmaan birşey diyemiyorlar. Kötü gelin de olmuyorsunuz eşinizi de dolduramaz.
Bir de kimseye fırsat vermeyin kavgalarınızi yanlarında yapmayın. Küs bile olsanız onların yanında belli etmeyin. Politik olun ;)

Tesekkur ederim kizlar dusunceleriniz icin bide su var hemen aglayiveriyor en ufak biseyde oglunun yaninda
Pek biseye karistirmadim herseyi bana birakti esim siz hakki dusmedi ondan yapiyolar

Kayinvalidenizin yanında nisanliniza bagirmaniz sizi kötü gelin olarak gösterir .Düğüne 1 hafta varmış.Gergin olmanız çok normal ama bunu başkalarının yanında yaparak hakliyken haksız duruma düşmeyin.

Tesekkur ederim kizlar dusunceleriniz icin bide su var hemen aglayiveriyor en ufak biseyde oglunun yaninda
Pek biseye karistirmadim herseyi bana birakti esim siz hakki dusmedi ondan yapiyolar
Esin karistirmadiysa he de geç.. Ben de evlenirken böyle şeyleri kafama çok takıyordum kendi ailem de cok karışıyordu. Bir gün eşim aman sen ne inatlasiyorsun he tamam de. Sonra git bildiğini yap dedi. Ben de ondan sonra öyle yaptim. Kafama takmadım. Takmayın hayat ev herşey sizin.

Eşine ağlamayacaksın canım. Saygı çerçevesinde gerekli cevabı vereceksin. Mesela annene seni attıysa nişanlının olduğu ortamda neden böyle yaptın anneciğim ne hatamı gördün vs vs. Yerin dibine sok

:sinirli:Mehaba hanimlar.Haftaya dugunum var evi kaba insaatta aldik.Usta girdi is yetismedi derken bu hafta kople bitecek.Isimiz yetissin diye ben is yerinden elamanlarimi getirdim cok cok ucuza temizleyiverdiler.
Tutmus benim kaynana olacak illet begenmemis temizligi.Isleri varken kizlarimin rica ettim die geldiler islerini begenmesem getirmem.Neyse dun ince temizlik yapalim diye annem kardesim kayinvalide ben esim girdik eve beni anneme sikayet edermis tembihle kizini ogluma bagirmasin .Yaw biz 2 dk sonra barisiyoruz.Iste aldigim perdeler kotu oldu kizin inatlasti guzel olmadi fln. Telefonumun zil sesine bile ne igrenc demis kulagini tirmaliyormus.Kulagi kopsun. Ben biraz uygun fiyatli olsun dedim bazi seyleri bana hic hevesin yokmu bilmem ne kim odeyecek esimle biz tabi onu dusunen yok.Kisaca kendini begenmisler en iyisini onlar biliyor.Bide bana dermis ki herseyi biliyo gibi gorunuyo ama bisey bilmiyo en cok bu lafina kizdim zaten.Annemde kizmis baya cevabini vermis tabide sen benim anneme beni nasil sikayet edersin.Bunlar en hafifi her gittigimde saka ile karisik laf sokuyorlar gorumceyle. Esim arada kaliyor hemen sikayet ediyor olmayayim die bisey demedim simdiye kadar ama artik tastim aldigim elbiseye, bindalliya kisaca begendigim herseye kulp buldular. Esim ne istiyorsa alsin birakim deyince onada surat asiyorlar.
Anneme beni sikayet etmesi kizini tembihle demesi cildirtti beni yeminle. Şimdi size sorayim 1 hafta kalmis ses cikarmasam mi yoksa herseyi esime anlatsam mi?annem diyorki bisey deme annesi doldurmus olur dedi. Ne yapsam ki ya bana kalsa ne var ne yok dokecem ortaya biterse bitsin artik o derece diyicem buanaldim.Bi yandan da sabret diyorum sizce ne yapayim kizlar?
Uzun oldu kusura bakmayin doldum artik.
Sevgiler...
Bir kere kvnin yanında eşle nişanlıyla kavga edip bağırıp çağırmak çok çok çirkin birşey ucuz bir görüntü. Zorla kv gel karış bizim ilişkimize diyorsun. Sana ne diye birşey Yok oğlunabağırıp çağıran kızı tabiki de sevmez kendi kendini sevimsiz ve itici bir pozisyona sokmuşsun.:bicak: Genel olarak söylüyorum; Bana uluorta kavga eden yanında büyüğü mü var ayıp olur mu demeden birbirine dalan tipler paçoz geliyor ister görümce olsun ister kv ister de gelin böyle insanları görünce hemen mesafe koyarım ne iyiliğim ne kötülüğüm dokunsun isterim yok sayarım:63:

yani belki kadın da heves ediyordur oğlumun evi güzel olsun diye, bence diplomatik olmakta fayda var, tamam anne der istediğini alırsın, bi hafta kala bu meselelerden kavga etmeye gerek yok derim

Yol yakınken , gardını al...
Pek fena birşey sendeki. Daha bismillah kız eve gelin girmemiş , neyin kaynanalığını yapıyor! :duduk::sinirli:

Kulağı kopsun demeniz mağduriyetinizi sorgulatti gözümde
Saygılı olmalısınız.
Ama derseniz ki annesini eşime anlatayım.. olaylar, olaylar.
İkiniz de birbirinizle güzel güzel uğraşıp gidersiniz.
Olan yine size olur.

Back
X