ay cnim okadar güzel yazmisinki. kendini cok güzel ifade etmissin benceyerimseniben. insallah hersey gönlünce olur. ama unutma herseyin hayirlisini dile allahtan.:1hug:
ay cnim okadar güzel yazmisinki. kendini cok güzel ifade etmissin benceyerimseniben. insallah hersey gönlünce olur. ama unutma herseyin hayirlisini dile allahtan.:1hug:
canım ya çok güzeldi.emeğine sağlık.gidiyorsa gitsin zaten senin olmamıştır.hiç kimse için değmez inan.ağlamak,kahrolmak boş.karşına seni çok seven biri çıkar.kaderin en güzelini getirir emin ol.sen gitme peşinden bırak o gelsin.niye hep zayıf kadınlar görülsün.inan sen daha iyilerini hakediyosun.rabbim seni seven,kıymetini bilen biriyle karşılaştırsın.herşey gönlünce olsun.
Yüreğine sağlık çok güzel olmuş benim içimdekilerede tercuman olmuşsun ve şanslısın kaleme döktüklerini yollayabiliyorsun bense kendimle paylaşıyorum sadece bide sizlerle dilerim herşey gönlünce olur :1hug:
Yüreğine sağlık çok güzel olmuş benim içimdekilerede tercuman olmuşsun ve şanslısın kaleme döktüklerini yollayabiliyorsun bense kendimle paylaşıyorum sadece bide sizlerle dilerim herşey gönlünce olur :1hug: