bilmiyorum, bilmiyorum

kesinlikle katılıyorum çok haklısın hiçbir erkeğe fazla yüz verip şımartmaya gelmiyor her zaman kendini ağırdan satmak daha cazip yapıyor zor olanı elde etmek için uğraşıyorlar taibi elde edince de biz bağlanıyoruz bu seferde önemsemiyorlar nasıl olsa beni bırakamaz diye

Aynı anda hem yer hostesliği yapıp hemde free shop ta yada hava alanında bir dükkanda çalışamaz sallamış.
Güvenme netten tanıştığın insanlara ..
Facebook hesabı sahte olabilir.
Allah karşına hayırlısını çıkarsın, çıkacaktır da ama böylesi değil.

Attığı mesajdan belli değil mi sence?
"Çok güzelsin" yazmış, madem mesaj yazabiliyor "seni daha iyi tanımak isterim" gibisinden bişi yazabilirdi.
Adam direkt kişiliğini belirtmiş.
Senin hemen bağlandığını düşünmüyorum sadece ondan ilgi bekliyorsun ama bekleme.
Hatta hiç iletişim kurma artık, şimdi üzgün olabilirsin belki ama canının yanmamasını istiyorsan uzak dur canım bu kişiden.

Niçin evli olduğuna dair gelen yorumlara cevap vermiyorsun?

İnanmak istediğin şey iş yoğunluğundan böyle olduğuysa inan ve yarın üzül..

Burada durumu özetledin ve okuyan 100 kişiden 80 kişinin aklına ilk an evli olduğu gelir emin ol.

Çok mu istiyorsun bu insanla ilişki? O zaman ilk işin tc nosunu öğrenip medeni halini araştırmak
olsun..

Canım muhtemelen çocuklarıyla ilgileniyordur..
evli olduğu için evde konuşamıyordur..
senden sonra başka bi kızla görüşmüştür onla yazışıyordur..
internette yine kız peşindedir..
sevgilisi vardır,seni de beğenmiştir.yatağa kadar seninle vardır
bayramdan sonraya seni atacak kadar denyodur..bunlar hep ihtimaller..sen ve biz nasıl emin olabiliriz..internetten tanıştığın biri için her zaman herşey sözkonusu olabilir..

aynen katılıyorum. aynı evde ınsan bırbırını zor tanıyor sen ekran basından sakın hukumler verıp kaftanlar bıcme. dıkkatlı ol sakın kaptırma kendını...

vllhi ne derseniz haklisiniz arkadaslar..
niye msj bekliyorum ki ben salak gibi..
beklicem, hep beklicem. olmaz boyle zaten dayanamam ki.
onun evli olmasina suphelenmedim ama sevgilisi fln yedekte mi kulaniyor acaba beni diye dusundum..

benim yapmam gereken umursamamak.. ben attim adimimi onunla bulusarak.. gerisi onun elinde..

hadi hayirlisi.. gelisme varsa bildircem sizlere

tuzaga düsen kiz....., öldürülen kiz..., internette tanistigi erkek tarafindan ....
gibi haberler hic bitmiyecek galiba

canim kusura bakma ama bende yorum yapan arkadaslar gibi dusunuyorum.buyuk bi ihtimalle evli bu adam.tanimadigin bilmedigin bi adama nasil guvenebiliyosun.hadi evli oldugunu gec hirlimidir hirsizmidir kadin pazarlayicisimidir.nasil guvenip gorusmeye gidiyosun.bence bu adam seni arasa bile gorusme derim cunku iyi kokular gelmedi burnuma.hic mi medyayi takip etmiyosunne gencecik kizlar kandirilip pacavra gibi sokaga atiliyo.babana bile guvenmiyceksin denilen bi devirde sen internet tanistigin adama iyi diyosun hayret dogrusu...

insan bildiği şeyden korkmaz, bilmediğinden korkar. sen bu adamı, bilmiyorsun, doğru dürüst tanımıyorsun anladığım kadarıyla. arkadaşların da dediği gibi evli olabilir ya da sevgilisi, sevgilileri olabilir. internetten tanışmak ayıp değil, yanlış da değil ama dikkatli olmak karşındakini iyi tanımak gerek. bence uzak dur arkadaşım. Allah yardımcın olsun.

ben mi çok senaristim acaba aklıma organ, kadın mafyası filan geldi:18: piskopat olabilir
en kötüsü tabi ama evli olma ihtimali çok yüksek eşi de annesigile gitmişse bayram öncesi tamam zaman geçirecek macera olabilirsin canım Allah korusun .. bi de çok güzelsin filan demiş direk dış görünüme bakmış ciddi manada biri olsa ne bileyim..
bence güzel hoş laflarına hemen aldanma bağlanıp kendini ateşe atma .. bir de aşk acısıyla zaman harcama boş yere hakkında hayırlısı olsunn

tatlim mrb, oncelikle cogu arkadasinda dedigi gibi evli olma ihtimali yuksek. ayrica hem yer hostesligi yapip hem havalimaninda baska bir dukkanda calisamaz.. benim kuzenim sabiha gokcende calisiyor ve cok yogun olsa bile oyle saatlerce mesaj atamamasi yada aramamasi gibi bir durum soz konusu degil..

(= çok güldüm yorumuna yahu.

Ama aynen katılıyorum! :S

internetten biriyle nasıl tanışıpta buluşma kararı alıyorsunuz bunu benim mantığım hiç almıyor da bence dikkatli ol belki ben fazla kuşkucu tiplerdenimdir ama yinede temkinli olmakta fayda var

arkadaslarrr daha hic yazip sormadi... anliyamadim gitti. birazda hayal kirikligina ugradim.. acaba yeterince cekici degilmiyim.. kendime guvencim kirilip duruyor artik.. etrafimda begeniliyorum genelde. erkeklerde fazla kaynasilmiyorum...
sorun bende mi bilmiyorum.. cok mutsuzum..
hani guzelsin falan dedi beni kirmamak icinmi acaba? hani gorustuk sonrasida olmaliydi.. evli oldugunu sanmiyorum yasi 26. olsa sevgilisi olabilir..

sansizim hep

Ben de iyi şeyler düşünmedim insan yeni tanımaya başladığı birini merak eder, arar, sorar, yazar... bu kadar ilgisizse altında mutlaka bir şeyler aramak lazım. Herkesin dediği gibi evlidir diye düşündüm ben de. Bir de netten nerede ve nasıl tanışmıştınız?

Son düzenleme:

dglmi insan hicmi sormaz ya.. tanisma sitede tanistik ama o profilini silmis..
amaci ne acaba..

hem neyapmam lazim.sizce? bsy olmamis gibi hayata devam mi etmeliyim? yada sorsam mi ndn boyle yapiyor diye amaci ne diye??

napsam :/

dglmi insan hicmi sormaz ya.. tanisma sitede tanistik ama o profilini silmis..
amaci ne acaba..

hem neyapmam lazim.sizce? bsy olmamis gibi hayata devam mi etmeliyim? yada sorsam mi ndn boyle yapiyor diye amaci ne diye??

napsam :/
Tanışma sitesinde tanıştıysan hazır seni aramıyorken koşarak uzaklaş. Emin ol ilk değilsin muhtemelen tek de değilsin. İ
nternette tanışmada mesele yok tanışıp evlenen çok ama nerede tanıştığın ve gidişat da önemli.
Daha güvenemediğin insanla hemen buluşmak senin başını yakabilir. Aşkı arıyor olabilirsin ama genelde aradığında değil kendi haline bıraktığında gelir. Boşuna yanlış insanlara şans verip kendini üzme derim ben. Arayıp sormana da hiç gerek yok, sil gitsin.

ay oyle yapayim.artik..
ne hali varsa gorsun..

o yazdigindada bsy yazmam..

benim yazmami bekliyor oncedende oyleydi, ben yazsam.ariyor hemen napion fln diyerek..

bosverim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…