çocuğun hissiyatını filan bilmem ama yanlış yoldasın güzelim . böyle davranmamalısın, merak etmemelisin, bağlanmamalısın. o net olana kadar karşında güven veren bi duruşu olana kadar sevmemelisin. hemen kendine aktiviteler bul kafanı dağıt bağ-lan-ma. bırak o ne yapıyorsa yapsın. forum aşk acısı çeken kızlarla dolu çoğu ilişkinin başında nasıl peşimden koşardı diyo ona rağmen sonuçlar hüsransa sen hiç bu işe atılma derim. sevilmeye layıksın mesaj atmıyorsa atmasın sende geç cvp ver öbür gün cvp ver uyuyodum de. ağırdan sat kendini. keşke olmasa ama ne yazık ki dünya böyle.
Güzel kardeşim günde 5 dakika konuşabildiğin, internetten tanıdığın biriyle nasıl buluşup , gelecek hayalleri kurabiliyorsun.
Bakalım o sana kendini tanıttığı gibi birimi??
Bu devirde bırakın bu pembe hayalleri, güvenmeyin ne idüğü belirsiz adamlara.
İnsan kocasına güvenemiyor bu devirde, biraz izan ya
vllhi ne derseniz haklisiniz arkadaslar..
niye msj bekliyorum ki ben salak gibi..
beklicem, hep beklicem. olmaz boyle zaten dayanamam ki.
onun evli olmasina suphelenmedim ama sevgilisi fln yedekte mi kulaniyor acaba beni diye dusundum..
benim yapmam gereken umursamamak.. ben attim adimimi onunla bulusarak.. gerisi onun elinde..
hadi hayirlisi.. gelisme varsa bildircem sizlere
ben mi çok senaristim acaba aklıma organ, kadın mafyası filan geldi:18: piskopat olabilir
en kötüsü tabi ama evli olma ihtimali çok yüksek eşi de annesigile gitmişse bayram öncesi tamam zaman geçirecek macera olabilirsin canım Allah korusun .. bi de çok güzelsin filan demiş direk dış görünüme bakmış ciddi manada biri olsa ne bileyim..
bence güzel hoş laflarına hemen aldanma bağlanıp kendini ateşe atma .. bir de aşk acısıyla zaman harcama boş yere hakkında hayırlısı olsunn
Ben de iyi Åeyler düÅünmedim insan yeni tanımaya baÅladıÄı birini merak eder, arar, sorar, yazar... bu kadar ilgisizse altında mutlaka bir Åeyler aramak lazım. Herkesin dediÄi gibi evlidir diye düÅündüm ben de. Bir de netten nerede ve nasıl tanıÅmıÅtınız?
Tanışma sitesinde tanıştıysan hazır seni aramıyorken koşarak uzaklaş. Emin ol ilk değilsin muhtemelen tek de değilsin. İdglmi insan hicmi sormaz ya.. tanisma sitede tanistik ama o profilini silmis..
amaci ne acaba..
hem neyapmam lazim.sizce? bsy olmamis gibi hayata devam mi etmeliyim? yada sorsam mi ndn boyle yapiyor diye amaci ne diye??
napsam :/
TanıÅma sitesinde tanıÅtıysan hazır seni aramıyorken koÅarak uzaklaÅ. Emin ol ilk deÄilsin muhtemelen tek de deÄilsin. İ
nternette tanıÅmada mesele yok tanıÅıp evlenen çok ama nerede tanıÅtıÄın ve gidiÅat da önemli.
Daha güvenemediÄin insanla hemen buluÅmak senin baÅını yakabilir. AÅkı arıyor olabilirsin ama genelde aradıÄında deÄil kendi haline bıraktıÄında gelir. BoÅuna yanlıŠinsanlara Åans verip kendini üzme derim ben. Arayıp sormana da hiç gerek yok, sil gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?