bilmiyorum, bilmiyorum

Canım yazmadığı iyi olmuş bak şimdiden biraz biraz bağlanmışşsın.. o çocuk 26 olduğuna göre sen de ya 26 yada daha kküçüksün yani bekle bakalm daha önüne ne kısmetler çıkar erkeklerle kaynaşan mutlu olacak diye birşey yokki 1 erkekler kaynaş ve mutlu ol inşallah.. hiç kafaya takma inşallah nasibin gelir seni bulur ümitli ol.. güzellik de bir yere kadar ki güzzelsindir eminim Allah herkesi güzel yaratmış sağlığın yerinde olsun.. o çocuğu da baz alma kendine gerçek anlamda tanışıp muhabbetiniz olur kafan rahat olur kim olduğuna dair...

Canım ya internetten kız düşürmeye çalışan oğlanın özgüvenini zedelemesine izin verme. İyi ki hiçbir şey olmadan buraya yazmışsın. Şanslısın fazla üstüne düşen bi tip değil. Öyle olsa çok çabuk bağlanırdın daha kötü olurdu. Malesef ben de diğer arkadaşlar gibi evli olduguna neredeyse eminim. Bugün o hesabını kapatır yarın başka isimle başka hesap açar. Niye kapadın diye sorarsan da seni buldum ya artık ihtiyacım kalmadı der. Havalimanında aynı anda iki işte çalışmak imkansız.. Bu durumda iki işte de part time çalışıyor olması gerekir ki bu çok uç bir örnek.

Ya Allah aşkına ben şaşıp kalıyorum bu kızlara.Ya ne caesaret.30 günde internette tanıdığın biriyle gidip buluşabiliyorsun,2 gün daha görüşseniz dut gibi aşık olacaksın nerdeyse.Yapmayın böyle şeyler biraz mantığınızla hareket edin.Annenizi babanızı da düşünün kendinizi düşünmüyorsanız.Hemen ailesine düşkün olduğunu anladın iyi olduğunu anladın şipşak çözdün.İyi de olabilir ama cesaret ister böyle şeyler.Bir de beğenmek sadece fiziksel değildir ki,düşünce,tavır,bakış açısı.Herşe görsellik mi.Hee bu kız güzel görüşeyim desin.Bir de böyle nasıl bağlanacağız ki diyorsun.Bu bağlanmak önceden siparişle olmaz ki?

Ya bu yaşta ille de evlenme çabası niye.Lütfen kendinizi biraz aşın.Sonra tanımadan etmeden etmeden sevgili oluyor,evleniyorsunuz.Sonra dayaktı,içkiydi şuydu buydu.Biraz aklıselim davranalım lütfen.

insallah.. anlamadigimda su ki cok guzelsin dedi sonrada tik yok.. ozmn cirkin buldu beni veya hoslanmadi boyle yazdi diye dusunuyorum.. cirkinde degilim. anlamiyorum anliyamadim gitti.. burdan bir arkadas dedigi gibi bu karakterini ortaya koydu hemen..

bu iste birsey var bende oyle dusunuyorum..

bayramda goruselim demisti nolcak bu is niye oyle dedi sizce..

bulusmayida dusunmuyorum artik..

bu iste bsy var zaten.. veya egosunu yukseltmek istiyor.. kim bilir o tanisma sitede kac kizlan konustu veya gorusuyordur..

cok haklisiniz ki siz simdi.. kalabalik yerde gorustum hem arabayla gelmisti. sen in o arabadan parka gidelim dedim.
dikkatli davrandim..
23 yasimdayim ki yasim.kucukte dgl.. bundan sonra ugrasmicam artik ya.. gelen gelsin annemden babamdan istesin beni :) bir elimde cimbiz diger elimde ayna umrumdami ki dunya -, o moduna gircem artik :)))

benim tavsiyem asla ve asla internetten tanıştığın bir insana güvenme iki günde iltifatlar başlar çıkmalar başlar sonra bi bakarsınki terkedilme mesajı...sonuç gözyaşı ve kalp kırıklığı.ben bunu bizzat yaşadığım için söylüyorum kesinlikle bağlanma ve güvenme keşke hemen çıkıp buluşmasaymışsınız.devir çok kötü insanlar yanardöner benim diyeceğim kesinlikle gü ven me

buraya bisey olmadan yazsa ne olcak.sanki verilen tavsiyeleri dinliyormu arkadas.ustune ustluk daha 26 yasinda evli oldugunu sanmiyorum diyo sanki 16 yasdan bahseder gibi.14 yasinda evlenenler var.konu sahibi arkadas kimsenin tavsiyelerini dinlemek zorunda deilsin zaten dinlemiyosunda.cok merak ettim acaba uzayda mi yasiyosun neler gorup duyup okuyoruz.sen daha acaba ararmi derdindesin.valla kusura bakma ama bi sure sonra senden farkli baslik gorursek hic sasirmam dogrusu.nasil bi baslik oldugunu tahmin edersiniz artik..

Hala beni beğenmedi mi acaba? diyor ya ben ona üzülüyorum. Beğendiğini belli ettiği an 2 gün ilgilense koşup gidicek diye korkuyorum

Hala beni beğenmedi mi acaba? diyor ya ben ona üzülüyorum. Beğendiğini belli ettiği an 2 gün ilgilense koşup gidicek diye korkuyorum

uzulecek bisey yok canim kendi dusen aglamaz.herkesin kendi tercihi.yapacak bisey yok malesef.

Öncelikle iş muhabbetine bi örnek vereyim, bir arkadaşımın sevgilisi havaalanında çalışıyor ve telefonlarını açamıyor bile çok yoğun oluyorlar. Çalışma saatleri belli olmuyor vs.
Diğer mevzu da hemen ileriyi düşünmek için çok erken. Daha bir kez görüşmüşsünüz hem de internetten tanıştığın biri hiç tanımıyorsun sonuçta. Çabuk bağlanmışsın. Zaman bırak biraz.

kizlaar evli olmandan veya sevgilisi var olmasindan bende zaten supheleniyorum. umutlendim bir an napayim ya evli dglse diye dusundum.. bosver dedim suan isine bak sen sisimel dedim.. erkek mi yok bu dunyada sanki ya cidden dustugum duruma bak
hay allahim :)

zatende yazsa ben yazmam... bosverrr kizlarrrr.. umutlendim biraz.. ben zaten boyle bir iliskiye acik dglm. guvenmem lazim, sevmem lazim, baglanmam lazim. bu insan bos. bir hayir gelmez ondan bana..
hayata devam..

Heh işte kendine geldin. Bak buraya yazmasan ağlayıp sızlanıcaktın :)

canım bir ilişki nasıl başlarsa genelde öyle gidiyor ya istisnalar vardır ama.. bence kafandaki bu kadar soru işaretiyle sağlıklı bir durum ortaya çıkmaz gibi geliyor aman çirkin bulduysa da kendi bilir boşver..hakkında hayırlısı

kizlarrrrr suanda fikirlerinize ihtiyacim var...

az demin msj atti.. Sisimel napion nasilsin, kusura bakma arayip soramadim. ozledim seni.

yazmis

ben bsy yazmadim ve yazmamaya karar verdim zaten. umursamamaz gibi yapiyorum belkide 4 gun sonra yazarim aaah yurt disina ciktim yazamadim diye. aynisi yaparim.

dogru yapiyorum dmi kizlar. sizce??

:))) ozlemismis beni kizlarrrrrr

Hemen yelkenleri suya indirmişsin.Sakın güvenme.Zaten doğru biri olsa arar sorardı.Hiç mi yemek yemiyor,hiç mi uyumuyor.İki dakika alır seni araması.İşleri yoğun palavralarına kanma.Nasıl güveniyorsunuz ya.Daha geçen okudum arabaya atıp tecavüz etmişler.Kanmayın şu pisliklere.Zaten senden hoşlansa dakika başı mesaj atardı.Sen sadece boşluğunu dolduruyorsun.Kullandırma kendini.

bencede bende oyle dusunuyordum. sanki bir basbakanda okadar yogun! ama msj attigi icimi rahatlatti biraz neden bilmiyorum. amaa imtikan alarak ben bsy yazmicagim artik. benden bukadar diyorum.

4 gun sonra msj geliyor dusunun. "seni ozledim" su erkekler beni sinir ediyor ya hepsi ayni!!!!

neye yaniyorum biliyormusunuz?!
okadar suslendim puslendim makyag yaptim giyindim ozene bozene. guzel gozukmek icin. verdigim emeklerime yandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…