• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilmiyorum böyle daha ne olacak

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
ya kıslar valla son zamanalrda o kadar mutluydum ki anlatamam nişanlım yeni askerden geldi dahası daha gelmedi çünkü bi iş görüşmesine gitti hemen ama ordan olacak gözüyle baktıgımız iş olmadı gibi oldu, yani ne olduğu belli değil ama olumsuz gibi duruyo, ne yapacağım bilmioyrum. bu ilk yıkılışım değil her seferinde aynı şey oluyor başvurdugu iş olacak gibi olup tam olma noktasından geri dönüyor 2 3 yıldır böyle nişanlımda çok sıkıldı bende çok sıkıldım bu durumdan ne yapacagıma rtık ona nasıl destek oalcağımı bilemiyorum bende yıpranmış tükenmiş durumdayım bu iş olacaktı yaa neden olmadı bıktıma rtık yaa benim hayatım bi düzenen girmeyeckmi arrtık yaa ona nasıl davranmam gerktiğinide bilemiom e yapacagım bana yardım edin fikir verin kıslar

canm her ser de vardır bı hayır . olamadıysa dunyanın sonu değil ya. hem bak yenı gelmıs siz yenı kavusmussunuz , önce bi tadını cıkarın bu kadar üzme kendını :olmaz:

Yılmıycaksın ve ona destek olcaksın sabrın sonu selamettir.. Mutlaka bir gün onunda iyi bir işi olcak.. Pes etmeyin devam edin iş aramaya

sıkma canını nasibi bir yerde bekliyodur onu.......malum memleketin hali işsizlik diz boyu hemen iş bulmakta kolay değil sabır diyorum biraz daha ......hayırlısı olsun

ya haklısınız sabretmem lazım zaten yıllardır sabredip duruyorum her zaman destek oldum oluyorum bende sınava hazırlanıyorum ve benimde stresim malum bana kim destek versin ya da verecek. gerçekten bunaldım ne oalcak bilmiyorum artık yaa hayr benim üzüldüğüm nokta onun üzülmesia rtık inanın bende dayanamıyorum artık yaa dayanamıyorumd erken artık ona nasıl davranacağımı bilemz oldum yakın davranmak istiyorum ama yapamıyoum artık bu durum yavaştan aramızı da acmaya başladı farkında olmadan ve buna çare lazım kafamı yormak istemiom malum kpss ye hazırlnıom ve bende atanamazsam ne oalcak hiiiç blmiorum ve ayrıca daha kavusamadık maalesef henüz gelmedi iş meselesinden dolayı
yani yine hayatım bi düzene girmiş deil yine ne olacağı belli değil, tam oturdu herşey, artık onun üstüne hayatımı düzene koyacagım şöyle olacak böyle olacak die hayaller kurarken ki (hayal kuran biri değilimdir) düşünnün artık hayal biile kurdum ama ne oldu yine yine belirsizlik kervanına kattı sürükleyip gidiyor yine bizi..

ama bakalım yinede bi ümit var içimde inş. boşa çıkmaz.....

Son düzenleme:
canım nişanlın üni mezunumu merak ettim ayrıca senin için öle bi gün gelicekki bunlara üzüldüğün için kendine güleceksin az daha sabretmey devam et allahım herkezin hakkında hayırlısını verir unutma bunu aklinialirimsmile
bu devirde herkez iş peşinde bi şekilde bide ona bu durumu bence sakın yansıtma o senden daha büyük bi sınıtı içindedir sen onu rahatlat ki oda değerini anlasın canım

en güzeli her şeyin hayırlısını dilemek ama her zaman bunu yapamıyoruz işte.

Rabbim herşeyin hayırlı olanını verir canım...
demek ki bunda da bir hayır var ki demek bu iş olmamış...
Hayırlı kapılar açsın rabbim üzme kendini

ya kıslar valla son zamanalrda o kadar mutluydum ki anlatamam nişanlım yeni askerden geldi dahası daha gelmedi çünkü bi iş görüşmesine gitti hemen ama ordan olacak gözüyle baktıgımız iş olmadı gibi oldu, yani ne olduğu belli değil ama olumsuz gibi duruyo, ne yapacağım bilmioyrum. bu ilk yıkılışım değil her seferinde aynı şey oluyor başvurdugu iş olacak gibi olup tam olma noktasından geri dönüyor 2 3 yıldır böyle nişanlımda çok sıkıldı bende çok sıkıldım bu durumdan ne yapacagıma rtık ona nasıl destek oalcağımı bilemiyorum bende yıpranmış tükenmiş durumdayım bu iş olacaktı yaa neden olmadı bıktıma rtık yaa benim hayatım bi düzenen girmeyeckmi arrtık yaa ona nasıl davranmam gerktiğinide bilemiom e yapacagım bana yardım edin fikir verin kıslar

bence sabredin,herşey olacağına varır ve acele etmeyin evlenmek için,kriz var o yüzden böyle olması doğal sağlam bir iş bulması zaman alır

bu arada türkçeyi katletmeseydiniz daha güzel olacaktı..

tatlım ben o sinirle nasıl yazdığımı biliyor muyum acaba? o an sinirden ve üzüntüden gözüm yazım yanlışı ya da imla noktalama, klavye hatası görür mü acaba??? bence görmez görmedi de kusura bakma
bu arada desteğiniz için teşekkürler kızlar destek oluyorum ona her zaman o da çok sıkıldı zaten şu bahsettiğim iş kesin belli değil olumlu da olabilir olumsuz da bakalım göreceğiz artık hayırlısı...

Back
X