bilmiyorum doğru mu yapıyorum???

internet biriyle tanışmak bana göre herhangi bi cafede otururken biriyle tanışmak yolda biriyle karşılaşmak veya bi arkadaşının sana birini tavsiye etmesinden bi farkı yok bence bi tanış ama illa evleneceksin diye bişi yok anlaşırsanız olur herşey

yahu reel hayatın suyumu çıktı yapmayın gözünüzü seveyim ya akıllanın biraz neler dönuyo sanal alemde...
reelde sızın krıterlerınıze uygun bir sürü aday vardır eminim

bir insan hayatta ençok neyi isterse ençok onla sınav edilirmiş.
evlenmeyi çok isteme bakt zamanı geldiğinde oluyor sabır ve dua at.

bende internet aşklarına güvnmeyenlerdenim
ama evlenip mutlu oln çok arkadaş var
hakkında hayırlısı olsun.

sana çok net ve yakın bişi anlatıcam..
teyzemın kızı netten bırını buldu evlendı 6 ay sonra teyzem kızını tanıyamadı dayak yemekten şekilden çıkmıştı buda feyz olsun sana cidden uzak durun ya

antalyada bir komşumuzun face açtığını öğrendik.. kardeşimin hesabıyla bakalım dedik.. ve tabi şokakannehir

adam medeni durumuna " serbest ilişkisi var" yazmış..

bu adam evli ve 3 çocuğu var..:oklava: eşi internetten anlamıyor tabi...koca koca 40 yaşındaki adamlar..

amacından çok saptı...

inanmayın, güvenmeyin, olmak istediği karakterlere bürünüyorlar çoğunlukla..

tanıdğım evlilerin ½80 i bekar, serbest ilişki yapmış.. anlayın artık..:delphin:

antalyada bir komşumuzun face açtığını öğrendik.. kardeşimin hesabıyla bakalım dedik.. ve tabi şokakannehir

adam medeni durumuna " serbest ilişkisi var" yazmış..

bu adam evli ve 3 çocuğu var..:oklava: eşi internetten anlamıyor tabi...koca koca 40 yaşındaki adamlar..

amacından çok saptı...

inanmayın, güvenmeyin, olmak istediği karakterlere bürünüyorlar çoğunlukla..

tanıdğım evlilerin ½80 i bekar, serbest ilişki yapmış.. anlayın artık..:delphin:

kaydirigubbakcemile5

anlamak çok da zor değil de işte bazı gözler, kulaklar, beyinler, anlamak istemezkafamçokkarıştı

Back
X